doTERRA a 2023-as Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián

Cecile Bascoul, termékbiztonsági igazgató (balról a második) és Nicole Stevens, a klinikai kutatás alelnöke (balról a harmadik), szakértőkkel, tudósokkal és partnerekkel a Mississippi Egyetem Nemzeti Természettudományi Kutatóközpontja (NCNPR) által szervezett éves (21.-edik alkalom) Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián (ICSB).

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A közelmúltban két doTERRA termékkutató csatlakozott más tudósokhoz és ipari szakértőkhöz a 21. éves Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián (ICSB). A konferencia a természetes termékek aktuális kutatási témáira összpontosított, és a Mississippi Egyetem Nemzeti Természettudományi Kutatóközpontja (NCNPR) adott otthont neki. 

 

A tudományos közösség elismert hangjává válni

A doTERRA küldetése a világ legjobb minőségű illóolajainak és a hozzájuk kapcsolódó természetes wellness-termékeinek felfedezésén és fejlesztésén alapul. Ezt a feladatot a saját tudósokból, nagy tudású tanácsadókból és tudományos partnerekből álló elkötelezett csapatunkkal valósítjuk meg.

"A doTERRA úttörő szerepet játszik az illóolajok tudományának fejlesztésében" - mondta Dr. Russell Osguthorpe, a doTERRA orvosi igazgatója. "Azonban a hatásunk minimális marad, hacsak nem járulunk hozzá az iparág általános beszélgetéséhez. Ezért kulcsfontosságú a Mississippi Egyetem Nemzeti Természettudományi Kutatóközponttal (NCNPR) való partnerségünk és az olyan konferenciákon való részvételünk, mint az ICSB. A doTERRA a kevés részt vevő magánvállalat egyikeként bebizonyította, hogy az iparág tudományos közösségének elismert hangja vagyunk."

Csatlakozás a beszélgetéshez

Az ICSB konferencia jellegzetessége, hogy óriási lehetőséget biztosít az előadók és a résztvevők közötti nemzetközi eszmecserére. Húsz ország más vezető kutatóihoz csatlakoztak a doTERRA tudósai, hogy áttekintsék, megvitassák és feltárják az aktuális kutatási témák összefonódását. A konferencia napirendjén előadók szerepeltek a következőkből:

  • Akadémia: 19
  • Kormányzat: 17
  • Ipar: 26
  • Média: 4

"Élveztem a lehetőséget, hogy a doTERRA-t képviselő két női tudós egyike lehettem ezen a neves tudományos konferencián" - mondta Nicole Stevens, a klinikai kutatás alelnöke. "Ez nagyszerűen jellemzi a doTERRA elkötelezettségét a minőség iránt, mind a termékek, mind az azokat támogató tudomány terén. A doTERRA mindig is erősen támogatta a STEM-ben dolgozó nőket - büszke és hálás vagyok, hogy egy olyan céget képviselhetek, amelynek az értékeit osztom, és amelynek a termékeit szeretem!"

 

Cecile Bascoul, a doTERRA termékbiztonsági igazgatója (balra) és Nicole Stevens, a klinikai kutatás alelnöke (jobbra) az éves (21.-edik alkalom) Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián (ICSB).

Nők a STEM-ben

A doTERRA büszke tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai (STEM) csapatainkra, akik fáradhatatlanul dolgoznak termékeink tisztaságának és minőségének tanúsításán. Arra is büszkék vagyunk, hogy ezen STEM-csapatok tagjai közül több mint 100 nő. 

"Azt remélem a tudományban dolgozó nőktől, hogy nem félnek. Csak menjenek és csinálják" - mondta Cecile Bascoul, a termékbiztonságért felelős alelnök, az idei ICSB-konferencia előadója. "Remélem, hogy a 'nők a tudományban' a jövőben nem lesz külön téma. A nők a tudományban nem szabad, hogy jelenség vagy menő statisztika legyen. Ennek a normának kellene lennie."


doTERRA termék beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában