Közösségek megerősítése Brazíliában

Emily Wright doTERRA alapító (jobbra) és Erik Parronchi beszerzési menedzser

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"Az emberek és közösségek megerősítése a doTERRA tevékenységének középpontjában áll.

Ismerd meg Erik Parronchi-t, a doTERRA latin-amerikai beszerzési menedzserét, aki az Amazonas mélyén, valamint Görögországban, Olaszországban és Floridában is vezeti a Co-Impact beszerzési erőfeszítéseinket.

Mióta elkezdtük a Co-Impact Sourcing erőfeszítéseinket az Amazonas-on, becsléseink szerint körülbelül 2.000 copaiba gyanta begyűjtőnk van az Amazonas folyó mentén található 5 szövetkezettel való partnerségünk révén, amelyek mindegyike 20-30 közösséget képvisel. Ahogy már korábban is mondtam, a kistermelőkkel való együttműködés nem a könnyű út, de ez a helyes út! Sok szervezett erőfeszítést igényel, de mi elkötelezettek vagyunk mellette. A csak hajóval megközelíthető távoli közösségekbe merészkedve akár 18-20 órás utakra is vállalkoztunk, hogy életmentő orvosi ellátást hozzunk közeli és távoli szolgáltatóktól. Amikor találkozunk a gazdáinkkal, és látjuk a hála mosolyát az arcukon, tudjuk, hogy mindez megérte.

Megingathatatlanul elköteleztük magunkat amellett, hogy tisztességes béreket fizetünk minden partnerünknek, és ez az elkötelezettség teszi lehetővé, hogy sok ilyen figyelemre méltó gazdálkodó megengedhesse magának a létfontosságú szükségleteket, például a fogászati és orvosi ellátást. Együtt a változás hullámait keltjük, cseppről cseppre a copaiba kapcsán." Emily Wright

A doTERRA nemrég megemelte a copaiba beszerzési árát, melynek az ottani brókerek ("versenytársak") nem igazán örültek érthető okokból. Viszont fontos, hogy korrekt pénzt kapjanak a copaiba gyanta begyűjtők, akik kapcsolatban állnak a doTERRA-val. Ezek olyan változást hoznak az életükbe, hogy le tudják cserélni a motort a csónakukban, így gyorsabban tudnak közlekedni, vagy éppen megengedhetik maguknak az extra utakat a városba. Illetve mostmár megengedhetik maguknak, hogy műholdas internetük legyen.


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal