5 millió dollárnyi adomány a Huntsman Rákintézet bővítésének támogatására

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

"Öt évvel ezelőtt a doTERRA kötelezettséget vállalt arra, hogy 5 millió dollárt adományoz a Huntsman Rákintézet bővítésének támogatására, kifejezetten az átfogó rák- és női rákközpont számára. A 2018-as kongresszusunkon Mary Beckerle, a HCI vezérigazgatója köszönetét fejezte ki a doTERRA családnak, amiért lehetővé tették ezt az álmot. Ma örömmel jelentjük be, hogy ez az álom valósággá vált.

Az újonnan épült 8 emeletes női központ elsősorban a wellnessre és az integratív egészségre összpontosít. Különböző szolgáltatásokat kínál majd, például masszázsterápiát, táplálkozási oktatást, valamint erőnléti és regenerációs tréninget, amelyek célja, hogy támogassák a betegeket a gyógyuláshoz vezető úton.

 

doTERRA-ról elnevezett 5. emelet

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az ötödik emeletet támogatjuk, amely steril, mégis barátságos környezetet biztosít a csont- és csontvelőátültetett betegek és családtagjaik számára. Ezek a betegek általában egy-két hónapig tartó kezelést igényelnek, és ezt az emeletet gondosan úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az igényeiknek. A szobák nemcsak szépek, hanem tágasak is, a családok pedig hozzáférhetnek egy nagy konyhához, mosókonyhához és fürdőszobákhoz (miközben a betegfürdők steril környezetet biztosítanak).

Igazi megtiszteltetés számunkra, hogy olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek a rák felszámolását célozzák, miközben a wellness és az integratív egészség előtérbe kerül. Együtt arra törekszünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a rák elleni küzdelemben."

Emily Wright - doTERRA alapító


2023. május 8. ünnepélyes megnyitó

"Tegnap összegyűltünk a betegekkel és szeretteikkel, adományozókkal és munkatársakkal, hogy felavassuk a Kathryn F. Kirk Rákgyógyászati és Női Rákközpontot. Ez egy gyönyörű nap volt, tele ünnepléssel, emlékezéssel és reménnyel. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik lehetővé tették ezt az új épületet - a nagylelkű adományozóktól kezdve az előrelátó építészeken át az odaadó építőmunkásokig és még azon túl is. Minden ember, aki belép ezeken az ajtókon, érezni fogja azt a szeretetet és reményt, amelyet mindenki a bővítés minden egyes aspektusába beletett." forrás: Huntsman Cancer Institute Facebook oldala

 

 

"A Huntsman Cancer Institute több mint 128 millió dollárt gyűjtött össze a bővítéshez szükséges filantrópiai támogatásból. A fő adományozók közé tartozik a Spencer és Kristen Kirk család, a Huntsman Alapítvány, Karen és Scott Smith, a Sigma Chi Nemzetközi Testvériség, az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza és a doTERRA. Több mint 275 egyéni adomány segítette az épület megvalósítását." forrás

 

Az ilyen adományok a Te doTERRA termékhasználatod eredménye. Köszönjük!

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

doTERRA promóciók 2024. május

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal