Ütős doTERRA táplálékkiegészítők


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A kurkuma kétkamrás kapszula erőteljes szinergiája a kurkuma gyógynövénynek és illóolajnak. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális olajból származó turmeron felerősíti a gyógynövényben lévő kurkuminoidok biológiai hasznosulását, így fantasztikus a szabad gyökök okozta károk elleni küzdelemben (antioxidáns erőmű) és az egészséges gyulladásos reakció támogatására.

A Deep Blue Polyphenol Complex a Deep Blue olajkeverék kísérőjeként működik, de a szervezetben másként hat. A tömjénből (túl nagy molekula ahhoz, hogy a desztillációs folyamaton átmenjen) a boswellsavakat más fantasztikus kivonatokkal együtt létrehoztunk, hogy egyedi és erőteljes komplexet, amely csillapítja a fájó izmokat és egyéb kellemetlenségeket. Nagyobb az előnye, ha folyamatosan használjuk az idő múlásával.

A Copaiba lágykapszula bizonyítottan támogatja a központi idegrendszert, valamint a szív- és érrendszert, az immunrendszert, az emésztőrendszert és a légzőrendszert. Hello, béta kariofilén! Ez a vegyület bőségesen megtalálható a copaibában. Harmóniában működik endokanabinoid rendszerünkkel, és támogatja az egész testet. Jobb, mint a CBD a THC káros hatásai nélkül!

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció