doTERRA Kenya földnélküliek projektje

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Segíts nekünk elvetni a változás magvait! A kenyai Kwale megye lakosságának 70%-a a szegénységi küszöb alatt él. Azokat a gazdákat, akik nem rendelkeznek a földdel, amelyen termeszteni tudnának, "földnélkülieknek" nevezik, és a tulajdonszerzés folyamata kihívást jelent. Így sok földnélküli gazdálkodó olyan földeken él és gazdálkodik, amelyek jogilag nem a tulajdonuk, és állandóan félnek a kilakoltatástól. Kenyában földet vásárolni nehéz feladat. 2023 elején az alapító ügyvezető és elnökünk, Emily Wright néhány európai wellness tanácsadóval csatlakozott Afrika szívében, hogy feltérképezze a doTERRA kenyai földnélküliek projektjének kezdetét. Ez a kezdeményezés segít abban, hogy a földnélküli háztartásoknak lehetőséget biztosítson egy darab föld birtoklására és gazdasági helyzetük javítására. Azzal, hogy lehetőséged van adománygyűjtésre és adományozásra ehhez a hihetetlen projekthez, együtt megteremthetünk egy olyan jövőt, ahol mindenkinek van egy hely, amit otthonának nevezhet...

 

A földnélküliek projektje már néhány éve fejlesztés alatt áll, és egy izgalmas és innovatív koncepció, amelynek célja, hogy a földnélküli háztartásoknak lehetőséget adjon egy darab föld birtoklására, és fontos lépést tegyenek a gazdasági ranglétrán felfelé. 

 

Ebben a programban a földnélküli résztvevők egy kereskedelmi farmon kapnak egy meghatározott blokkot, ahol az Ylang Ylang és más illóolajnövények termesztéséért és betakarításáért lesznek felelősek. 

 

Ezek a gazdák jövedelemre tesznek szert ezekből a tevékenységekből, és ennek egy részét egyfajta "földtakarékszámlán" tartják meg. Több évnyi megtakarítás felhalmozása után a résztvevők a nevükre szóló tulajdoni lapot kapnak egy földterületre.

 

Amint a gazdálkodó jogszerűen birtokolja a saját tulajdonát, "kilép" a projektből, és helyet ad a projektben egy új, föld nélküli gazdálkodó számára, aki csatlakozhat. Ez egy olyan forgó kezdeményezéssé válik, amely a következő évtizedekben több száz, esetleg több ezer ember életére lehet hatással.

 

A doTERRA Healing Hands eddig már több mint 1 millió dollárral járult hozzá a projekthez. Ahhoz azonban, hogy a projekt következő szakaszába léphessünk, további 180.000 USD szükséges az öntözővíz-rendszer telepítéséhez. Amint ez elkészül, a föld készen áll majd arra, hogy a gazdák átvegyék, és megkezdjék a földtulajdonossá válás felé vezető utat.

 

Amikor az európai wellness tanácsadók 2023 márciusában Kenyába látogattak, Emily Wright kihívta Európát, hogy ha 90.000 USD-t sikerül összegyűjteni, akkor ő ezt az összeget saját pénzből megduplázza. Ez lehetővé teszi a projekt mielőbbi elindítását.

Ha Kenyába látogatás szerepel az elképzeléseid között, akkor ebben az adománygyűjtésben való részvétellel büszke lehetsz arra, hogy a jövőben Te is ellátogathatsz Kenyába.

Minden egyes adománnyal valóban részese leszel a doTERRA víziójának, hogy megháromszorozzuk a hatásunkat, több földet, több termést, több olajat és több életet segítünk!

Hogyan tudsz segíteni?

1. Szervezhetsz adománygyűjtő kampányt, tudasd velünk, hogy adománygyűjtésre készülsz. Regisztrálj itt. Lehet, hogy a doTERRA kapcsolatba lép veled, hogy szerepeltessen téged a közösségi média kampányában.

2. Közvetlen adomány formájában. Helping Touch partnereinket használjuk, kérjük, a fizetéskor tüntesd fel a KENYA szót.

 

hozzájárulásom a projekthez

 


Köszönöm, ha tudsz segíteni!

Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)