doTERRA Shine Európai Konferencia 2023. Lisszabon


 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

 

A 2023. évi Európai konferencia Lisszabonban került megrendezésre május 5-6., íme a legfontosabb újdonságai és kiemelt momentumai



A MetaPWR rendszer
 
A várva várt MetaPWR rendszer az idei évben debütált a színpadon, a népszerűsége pedig ez idáig elsöprő volt.

Az életkortól független wellness és vitalitás támogatására megalkotott MetaPWR rendszer forradalmi és innovatív termékcsalád, amelynek a segítségével csodásan érezheted magad, méghozzá legbelülről indulva. Kamatoztasd Te is tudományos alapon kifejlesztett termékeink hatásait, és készülj a megvalósított személyes jóllét (Personal Wellness Realised, PWR) megtapasztalására!



doTERRA sun termékcsalád

A vadonatúj, a korallzátonyok élővilágára nézve is biztonságos termékcsalád, amely hamarosan mindannyiunkhoz eljut.

    doTERRA sun ásványi fényvédő krém arcra és testre
    doTERRA sun ásványi fényvédő spray testre
    doTERRA sun ásványi fényvédő stift arcra és testre
    doTERRA sun napozás utáni testápoló spray

A fényvédő krém, spray és stift is SPF 30+-os, széles spektrumú (UVA/UVB) védelmet biztosít akár 80 percen át, mindehhez pedig egy mélyen hidratáló napozás utáni spray is társul.

Idén nyáron a virágos és üde esszenciális olajokkal készülő doTERRA sun termékcsalád lesz az az új útitárs, amelyre bármikor számíthatsz majd!


 

Kurkuma kétkamrás kapszula
 
A doTERRA a piacon elsőként kombinálta a Kurkuma esszenciális olajat és a kurkuma kivonatát egyetlen, különleges tervezésű kétkamrás kapszulában.

A napi kétszeri fogyasztásra megalkotott táplálékkiegészítő az egész test támogatásához hozzájárul, beleértve a hajat, a bőrt, az ízületeket, az emésztést és így tovább. A bioaktív növényi vegyületeket nagy mennyiségben tartalmazó, innovatív kapszulák egyetlen praktikus felszívódási rendszer révén maximalizálják hatékonyságukat és jótékony hatásaikat.



SuperMint gyöngyöcske
 
Rövidesen már útközben is élvezheted a legfrissítőbb mentás keverékünk kínálta valamennyi előnyt!

A SuperMint gyöngyöcske a SuperMint esszenciálisolaj-keverék valamennyi előnyét biztosítja, amikor és ahol csak szükséged van rá. Ideális kiadós étkezések utáni fogyasztásra, hogy üdítő, kellemes enyhülést hozzon.



doTERRA Hope Touch – megújult összetétel!
 
A közkedvelt Hope Touch keverék most megújult és továbbfejlesztett összetétellel kerül vissza a kínálatunkba.

Az üdítően friss és édes aromájú, szabadalmazott keverék Jázmin esszenciális olajat és jázminkivonatot is tartalmaz, amelyek közismerten segítenek a kedélyállapot javításában – ezáltal pedig maga a keverék is ugyanazt a melegséget, derűt és jókedvet nyújtja.
A viráglevelekből nyert kivonat Vadnaranccsal, Vetiverrel, Szantálfával, Vörös cédrussal, Bergamottal, Rózsaszín borssal és további esszenciális olajokkal alkot keveréket a bázisként hozzájuk adott frakcionált kókuszolajban.

A doTERRA Hope Touch nettó vételárát továbbra is a doTERRA Healing Hands részére ajánljuk fel.



A doTERRA Healing Hands adománygyűjtési projektjének végeredménye
 
Minden tevékenységünk középpontjában az adományozás áll.
    
A Convention résztvevőinek alkalmuk nyílt exkluzív, korlátozott időre szóló termékeket vásárolni a találkozó Click and Collect weboldalán keresztül, amely a doTERRA Healing Hands néhány elképesztő kezdeményezéséhez is hozzájárult, köztük az ukrajnai menekültek megsegítéséhez, valamint a földrengés rászorulóinak biztosított segélynyújtáshoz.

A doTERRA Adaptiv nyugtató permet, a doTERRA Serenity Touch és Elevation eladásaiból gyűjtött összes nettó bevétellel (áfa nélkül) sikerült egy elképesztő összegig eljutni.

Összesen: 66.135 (!)

Ezeknek az adományoknak köszönhetően világszerte rengeteg ember sorsát fordíthatjuk jobbra. A doTERRA-család bőkezűsége őszintén megindító!
Az idei Convention olyan varázslatos esemény volt, amelyet érdemes lesz sokáig őriznünk az emlékezetünkben, nélkületek pedig biztosan nem tartanánk ott, ahol most. Csodás volt tündökölni, és felejthetetlen emlékeket szerezi együtt.

 

 
Találkozunk a 2024-es Convention alkalmából!

A jövő évi Európai konferencia helyszíne az olaszországi Torino lesz.



Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA vadnarancs esszenciális olaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére