doTERRA Deep Blue stift Copaiba-val

A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokat tartalmazó Deep Blue Enyhítő keverékkel készülő, valamint a copaiba jótékony hatásaival is kiegészített Deep Blue stift erőteljes, célzott enyhülést hoz gyorsan ható, szilárd halmazállapotú formában. A praktikus stift mélyen beszívódik, és hűsítő hatást fejt ki a bőrre. A stiftnek minden fürdőszobában és sporttáskában ott a helye, hiszen olyan hidratáló bőrpuhítókat biztosító formulával készül, amelyek zsíros érzet nélkül varázsolják puhává a bőrt. Gyorsan szárad, így edzés előtt, közben és után is alkalmazható – a Deep Blue stift nyugtat, praktikus és hatékony.

 

 

Kulcs összetevői és előnyei

  • A Deep Blue enyhítő keverék, Copaiba és más természetes összetevőket tartalmaz ebben a helyi fájdalomcsillapítóban.
  • Átmeneti enyhülést nyújt az egyszerű hátfájással, rándulással, húzódással és zúzódással járó kisebb fájdalmak, izom- és ízületi fájdalmak esetén.
  • Hidratáló lágyítóanyagokat tartalmaz, amelyek puhává és nem zsírossá teszik a bőrt. 
  • Hűsítő, nyugtató érzést kelt. 


Mikből áll

Deep Blue keverék

A Deep Blue Enyhítő keverék nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. Együttes erejükkel a kúszó fajdbogyó és a borsmenta kifejezetten enyhítő hatást gyakorol, különösen intenzív testmozgás után. Ezek az esszenciális olajok kellemesen nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.

Copaiba

A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, krémek, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a bőrre gyakorolt nyugtató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémeddel kombinálva, hogy segítsen a láthatóan egészséges bőr támogatásában. 

 


Teljes összetevőlista


Cocos Nucifera (kókusz) olaj, tápiókakeményítő, Gaultheria Procumbens (kúszó fajdbogyó) leveléből kivont olaj, Helianthus Annuus (napraforgó) magjából kivont viasz, mentol, Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata gyantájából kivont olaj, víz (aqua), Sambucus Nigra termésének kivonata, Prunus Amygdalus Dulcis (mandula) olaj, gliceril-laurát, gliceril-kaprilát, Mentha Piperita (borsmenta) olaj, Cinnamomum Camphora (kámfor) olaj, Eucalyptus Globulus leveléből kivont olaj, Tanacetum Annum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, gliceril-undecilenát, Cananga Odorata virágából kivont olaj, Capsicum Frutescens termésének kivonata, glicerin, laurinsav, Chamomilla Recutita (kamilla) olaj, Helichrysum Italicum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, citromsav, limonén, linalol.



Ára: 30,25 euró ; ~ 12.100 forint


Beszerzéshez, szólj nekem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA sampon és kondicionáló

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Guaiacwood illóolaj parfüm balzsam

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Lime - zöldcitrom - illóolaj Brazília/Peru

Zendocrine - méregtelenítő keverék