doTERRA essential skin care: pórus összehúzó tonik (pore reducing toner)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

Míg egyesek attól tartanak, hogy az illóolajok ereje és hatásossága túlságosan kiszárítja vagy túlságosan zsírossá teszi a bőrt, az illóolajok segíthetnek táplálni a bőrt - tökéletes mennyiségű hidratáltságot és egyenletes bőrtónust biztosítva. Azok számára, akik tónusos, feszes bőr megjelenését szeretnék elérni anélkül, hogy kiszárítanák az arcbőrt, az Essential Skin Care kollekció doTERRA Póruscsökkentő tonikja ideális egyensúlyt biztosít. A Póruscsökkentő tonik nem csak a bőr tónusának növelésében segít, de hidratálja is a bőrt, és a pórusok méretét is láthatóan csökkenti.

A pórusok megjelenésének látható csökkentésére kifejlesztve, a doTERRA póruscsökkentő toner CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) levendula, ylang ylang és német kamilla illóolajokat tartalmaz, hogy megnyugtassa az érzékeny bőrt. Az innovatív gyümölcs- és növényi kivonatok tonizálják és kiegyensúlyozzák a bőrt, növelik a hidratáltságot és láthatóan csökkentik a pórusok megjelenését, hogy támogassák az egészségesnek tűnő arcbőrt.

 

Kulcs összetevők és előnyök

Az aloe, görögdinnye és az alma kivonata tonizálja és kiegyensúlyozza a bőrt.

Az oligoszacharidokban gazdag lencsekivonat növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a zsíros bőr megjelenését, tonizálja a bőrt és láthatóan csökkenti a pórusok megjelenését.

A boszorkánymogyoró természetes összehúzószer, amely segít eltávolítani a bőrről a felesleges olajat és csökkenti a pórusok megjelenését.

Levendula: A levendulaolajat gyakran használják a bőr tökéletlenségeinek enyhítésére, a bőr megnyugtatására és a tiszta arcszín elősegítésére.

Aloe, görögdinnye és alma kivonat: Ezek a természetes kivonatok segítenek kiegyensúlyozni és tonizálni a bőrt.

Ylang Ylang: Az Ylang Ylang olajnak nem csak kellemes virágos illata van, de olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek elősegítik az egészséges bőr megjelenését.

Boszorkánymogyoró: Ez a természetes összehúzószer segít eltávolítani a felesleges olajat a bőrből, miközben csökkenti a pórusok megjelenését.

Lencsekivonatok: A lencsekivonatok a bőr hidratáltságának fokozását elősegítve tonizálják a bőrt, csökkentik a zsíros bőr megjelenését, és segítenek láthatóan csökkenteni a pórusok megjelenését.



Használata

Tisztítás után vattakorong segítségével enyhén vidd fel az arcra és a nyakra (reggel és este).

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha a bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

 

 

Részletes összetevők

Water (Aqua), Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Glycerin, Pentylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Water, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Chamomilla recutita (German Chamomile) Flower Oil, Cananga odorata (Ylang Ylang)
Flower Oil, Citrullus lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Pyrus malus (Apple) Fruit Extract, Lens esculenta (Lentil) Seed Extract, Lens esculenta (Lentil) Fruit Extract, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Phytate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Ethylhexylglycerin,
Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Hydroxyacetophenone, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide


Kiszerelés: 118 ml



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj