10 illóolaj télre

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Az illóolajok használata segíthet enyhíteni az évszakok változása okozta kellemetlenségek nagy részét! A tél az év legsötétebb, leghidegebb és legborúsabb napjait hozza. Íme a mi 10 legjobb illóolajunk a téli időszakra.

Felemelő és motiváló: doTERRA Cheer®, doTERRA Motivate® és Neroli Touch

A doTERRA érzelmi aromaterápiás rendszer bármelyik olaja használható a tél során felmerülő negatív érzelmek enyhítésére, de különösen két olaj segíthet a hangulat javításában, ha boldogtalan vagy csüggedt vagy. A doTERRA Cheer felemelő keverék citrus és fűszerolajokat egyesíti, hogy lendületet adjon, amikor felvidításra van szükséged. A doTERRA Motivate bátorító keverék citrusfélék és a mentaolajok nyugtató és felemelő hatását használja, hogy energiát adjon, bátorságot adjon a pesszimizmussal és a kétségekkel való szembenézéshez, és segítsen az önbizalom érzésének kialakításában.

Egy másik nagyszerű olaj az alkalmi szorongó vagy nyugtalan érzések enyhítésére a doTERRA Neroli Touch. Alkalmazd a Neroli Touch-ot a tenyereden, és mélyen belélegezve tedd a kezed az orrod fölé, hogy nyugodtabbnak és békésebbnek érezd magad. Használd a Neroli Touch, doTERRA Cheer vagy a doTERRA Motivate (vagy a három kombinációját) a csuklódon vagy a tarkódon, hogy segítsen feldobni a hangulatot, és egy kis napsütést hozzon a napodba.

Bársonyos bőr: Rózsa Touch és Levendula

A hideg, száraz és szeles időjárás miatt a bőr száraz és irritált lesz. A rózsaolajról ismert, hogy csökkenti a bőrhibák megjelenését, és nyugtató illatú. Használd a levendulaolajat és a doTERRA Rose Touch olajat a hidratáló krémmel együtt, hogy megnyugtassa, hidratálja és enyhítse az időnkénti irritációt és szárazságot, visszaadva bőrödnek a nedvesség egyensúlyát. Ezek az olajok együtt különösen hasznosak lehetnek a kicserepesedett ujjpercek, könyök és térd megnyugtatására.

Jólét és tiszta légzés: doTERRA On Guard®, Eukaliptusz és Borsmenta

Az évszakok változása a környezeti veszélyek áradatát hozza magával. A szezonális fenyegetések elleni védelem és az egészséges immunrendszer működésének támogatása érdekében párologtass otthonodban doTERRA On Guard-ot. Számos nagyszerű doTERRA On Guard termék áll rendelkezésre az egészséges immunműködés támogatására.

A tiszta légzés elősegítésére használható olajok közé tartozik az eukaliptusz és a borsmentaolaj. Alkalmazd a mellkasra, add hozzá a gőzölgő fürdővízhez, vagy párologtasd éjszaka, hogy elősegítse a nyitott légutak érzését. A bőr érzékenysége miatt ügyelj az eukaliptusz és a borsmenta hígítására. (Fiatal vagy különösen érzékeny illóolaj-használók esetében fontold meg a Teafa és a Fodormenta olaj használatát az Eukaliptusz és a Borsmenta helyett. Mindkettő gyengédebb olaj, amelyek segíthetnek a tiszta légzés érzésében).

Emésztés és étvágy: ZenGest® és MetaPWR®

Akár még tartod az újévi fogadalmad, hogy okosabban étkezel, akár a rossz ünnepi étkezésből lábadozol, vagy csak extra gondot szeretnél fordítani emésztőrendszeredre, ez a két olaj segíthet enyhíteni a kellemetlenségeket és támogathatja az emésztőrendszer egészséges működését.

Az édeskömény, borsmenta és a gyömbér csak néhány olaj a ZenGest, a "hasfájás szelídítő" keverék főszereplői közül. Tegyél néhány csepp ZenGest-et vízbe, vagy dörzsöld be a hasad vagy a talpad, hogy enyhítse az alkalmi gyomorpanaszokat.

A MetaPWR keverék nemcsak a sóvárgás megfékezésében és az étvágy szabályozásában segít, hanem belsőleg fogyasztva az egészséges anyagcserét is támogatja. A grapefruit és a fahéj aromája a citrommal, a borsmentával és a gyömbérrel együtt szintén felemelő és megnyugtató. Néhány csepp MetaPWR egy pohár hideg vízben segíthet a sóvárgás kezelésében és a kellemetlenségek enyhítésében.

 


Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj