doTERRA essential skin care: arctisztító

 

A  doTERRA  Essential  Skin  Care  egy  bőrápolási  termékekből  álló  család,  amely  azzal  a  céllal  jött  létre,  hogy fenntartsa a bőr fiatalos, egészséges és gyönyörű kinézetét és érzetét. Mindezt a gondosan kiválasztott, CPTG Certified  Pure  Tested  Grade™  (Tanúsított,  Tiszta,  Letesztelt  Minőség)  minősítésű  esszenciális  olajok  erejének kiaknázásával érjük el, amelyeket minden egyes termékünk esetében a legkorszerűbb alapanyag-technológiákkal és természetes kivonatokkal ötvözünk. Vedd fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, és előzd meg az újabbak kialakulását a doTERRA Essential Skin Care termékcsaláddal.

Az egészséges bőr egyik legfontosabb kulcsa a bőr tisztán tartása, éjjel-nappal. Bár rengeteg bőrtisztító termék van a piacon, egy tiszta, természetes arctisztítóval elkerülheted a megkérdőjelezhető, a bőrre káros összetevőket. A doTERRA arctisztító az illóolajok tisztító tulajdonságait használja a bőr tisztítására és tonizálására. Más természetes összetevőkkel együttműködve ezek az illóolajok reggel és este segíthetnek a tiszta bőr fenntartásában - hozzájárulva a tiszta, egészségesnek tűnő arcbőrhöz.

A doTERRA arctisztító CPTG™ minőségű teafa és borsmenta esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek a bőrre gyakorolt tisztító és tonizáló tulajdonságaikról ismertek, és az egészséges arcszínhez is nagyban hozzájárulnak. A jukkagyökér-kivonat és a szappanfakéreg-kivonat természetes tisztító anyagai gyengéden távolítják el a szennyeződéseket, és tisztának, frissnek és simának látszó bőrt eredményeznek.



Kulcs összetevői és előnyei

Teafa: A bőrápoló termékekben gyakran használt teafaolaj tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak a bőr tisztítására. 

E-vitamin: Az E-vitamin, amely az egészséges megjelenésű bőr elősegítéséről ismert, az arctisztító formula szerves részét képezi.

Makadámiadió-olaj: A makadámiadió-olaj segít kondicionálni a bőrt, így az arctisztító formula puha és gyengéd lesz. 

Borsmenta: A borsmentaolaj hozzáadásával a doTERRA arctisztító frissítő, élénkítő illatúvá teszi a bőrt.

Nátrium-PCA: A prolinból, egy természetes aminosavból nyert nátrium-PCA segít a bőrnek megtartani természetes nedvességét, mivel nedvesítőszerként működik. 

Yucca gyökér és szappanfakéreg kivonat: Ezek a kivonatok természetes tisztítószerekben gazdagok, amelyek hasznosak a bőr tisztítására és nyugtatására.

 


Használata

Tegyél a tenyeredbe. Vidd fel a száraz arcra és nyakra körkörös mozdulatokkal. Öblítsd le meleg vízzel és töröld szárazra. Használd reggel és este.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőr irritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

Összetevők

Water (Aqua), Sodium Cocoyl Isethionate, Stearic Acid, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Quillaja saponaria (Soapbark) Bark Extract, Yucca filamentosa (Yucca) Root Extract, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Macadamia ternifolia
(Macadamia) Seed Oil, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Sodium PCA, Tocopherol, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Chlorphenesin, Benzyl Alcohol
 

Kiszerelés: 118 ml

Ára: 19 euró ; ~ 6700 forint

 

 


Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Esszenciális "parfüm" receptek