Így kapsz ingyen olajokat a doTERRA-tól


 

Szeretném kihangsúlyozni a doTERRA hűségprogramját, mert sokan nem ismerik mekkora előnnyel is jár.

Ott indul, hogy nyitsz egy vásárlói fiókot a cégnél, így 25% kedvezménnyel jutsz minden termékhez.

Ezzel egy időben 10% termékpont visszatérítésre vagy jogosult. Ez az alapfelállás. Oké, mi is ez?

Mikor 50PV (pontérték) felett vásárolsz, a termékek után a pontérték 10%-át jóváírják a fiókodban. (minden terméknek van egy ára és van egy PV /pont/ értéke) Tehát ha 55 PV értékben vásárolsz, kapsz vissza 5,5 pontot. Ezeket a pontokat gyűjtögetve, termékre tudod beváltani.

A termékek utáni pontvisszatérítés a második hónaptól indul, s akkor érvényes, mikor LRP rendelést adsz le. (másik mód a standard rendelés, azután nem jár vissza pont)

 

A doTERRA pedig tovább díjazza a hűséged, mivel ez a 10% pontvisszatérítés fel tud menni 30%-ig. Ez a plafon.

Az alábbiak szerint:

Minden harmadik olyan hónap után, mikor 50PV felett rendeltél, emelkedik 5%-kal a pontvisszatérítésed.

Példa:

1. hónap 100PV 10%

2. hónap 50PV 10%

3. hónap 200PV 10%

4. hónap 100PV 15%

5. hónap 65PV 15%

6. hónap 55PV 15%

7. hónap 220PV 20%

8. hónap 124PV 20%

9. hónap 75PV 20%

10. hónap 90PV 25%

11. hónap 140PV 25%

12. hónap 150PV 25%

13. hónap  60PV 30%

 

A legrövidebb idő, hogy elérd a maximum 30%-ot 13 hónap. A leghosszabb... nos, ez csak rajtad múlik meddig húzod. :)

Tehát ideális esetben a vásárlói fiókod nyitása után 13 hónappal mikor példaként 100PV értékben rendelsz, visszakapsz majd 30 pontot, 200PV után 60 pontot. Elég jól hangzik nem?

Ha nem tudod folyamatosan "teljesíteni" a havi 50PV feletti rendeléseket, nem gond. Csak így tolódik az, hogy elérd a 30%-os maximumot. A lényeg, hogy akkor emelkedik a százalék mikor összegyűlik 3 olyan hónap, mikor 50PV felett rendeltél. Ebben lehet olyan hónap is, amikor 30, 40PV rendelésed volt, csak nem fognak beszámítani. Tehát, mikor 50PV alatti a rendelésed azok után nem kapsz vissza pontot és a % sem növekszik. 

Ami fix viszont, az a házhozszállítás. Azzal minden esetben 7 pontot jóvá fognak írni a fiókodban, attól függetlenül, hogy 1, 45, 125 vagy 225 PV értékben vásároltál. 7 pont mindig jóváíródik, mikor csomagot kapsz a doTERRA-tól.

Tekintve, hogy tisztítószerek, sampon, fogkrém, egyéb kozmetikai termékek is vannak az olajokon kívül a doTERRA-nál, melyek vegyszermentesek, így jobb alternatíva a piacon lévőkhöz képest, szerintem 50PV rendelést mindenki össze tud hozni, aki odafigyel mit is használ otthon. Vagy megkérdezi a szomszéd Marcsit, hogy mire van szüksége. :)

A termékeken túl

Azzal, hogy doTERRA termékeket használsz, világszerte nagyon sok ember életkörüléményein javítasz. Egyrészt a folyamatos illóolaj igény, folyamatos munkát jelent a beszerzői oldalon, melyek többnyire kisgazdálkodók, hátrányos helyzetű országokban. Másrészt a doTERRA Alapítványa számos projektet hoz létre vagy támogat, mely mind pénzbe kerül, s ezt mi fedezzük.  

El lehet-e veszíteni az elért százalékot?

Igen, az elért 15-20-25-30%-os szinted vissza tud esni 10%-ra, mikor lesz olyan hónapod, mikor nem rendeltél semmit. Tehát ha az adott hónapban legalább 1 terméket vásárolsz, melynek van min. 1 PV értéke, marad az elért % szinted.

Mit kezdj a pontokkal?

A pontokat hónapról hónapra gyűjtheted, s bármikor beválthatod. Annyi, hogy a terméket teljes egészében pénzzel, vagy teljes egészében ponttal tudod megvenni. Pl. az ylang ylang olaj 44 euróba kerül, és 44 pontba ha ponttal szeretnéd "megvenni". Olyan lehetőség nincs, hogy 20 eurót fizetsz, 24-et pedig pontokból fedezel. Vagy pont, vagy pénz.

Példa:

 

(onnan tudod, hogy LRP rendelést adsz le, hogy a Gyakoriság oszlopban HAVI van, a standard rendelésnél EGYSZERI, erre figyelj)

Tehát az utolsó oszlopban ki tudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd ponttal fizetni. Kiválasztásnál mindig 1 fog megjelenni, amit ha kiválasztasz, akkor pontból fogod fizetni (nem azt jelenti, hogy egy pontba kerül). Azt is látni, hogy a Citrus Bliss szappant, nem lehet ponttal fizetni, csak pénzzel. Van néhány ilyen termék, nem sok. Még valami: a PV oszlop az ami a rendeléskor összeadódik és amiből 10-20-30%-ot fogsz visszakapni, ahol épp tartasz. 

A PV érték nem egyenlő azzal, hogy mikor ponttal fizetsz, akkor annyit kell adnod. Erre van egy külön táblázat, van mikor ugyanannyi pontot kell adnod mint a PV érték, van mikor többet.

Hónap terméke

Egy másik ösztönző a doTERRA részéről, hogy minden hónapban van ajándék termék. Ez automatikusan bekerül a kosaradba, mikor 125 PV felett vásárolsz LRP sablonnal. Emellett időszakosan van olyan akció is, hogy több terméket kapsz ajándékba, ezek többnyire 200 PV feletti rendeléshez vannak kötve.

Olajkert exclusive

Én is tartok sorsolást azok között, akik az adott hónapban vásároltak. Érdeklődj a részletekről. 

Van még egy érvem, olvasd el itt.

 

Fióknyitáshoz, termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj