Gyökértől hajvégig hajápoló szérum (root to tip)

 

A doTERRA Salon Essentials gyökértől hajvégig hajápoló szérum egy profi, illóolajokkal és tápláló lipidekkel átitatott formula, mely a hajat simává és fényessé, a fejbőrt pedig egészségessé teszi. A gondosan kiválasztott CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajok, a levendula, borsmenta, majoránna, cédrusfa, lavandin, rozmaring, niaouli és az eukaliptusz jól ismertek arról, hogy képesek megújítani a fejbőrt, miközben a hajat egészséges megjelenésűvé teszik. Ez a hatékony, könnyű szérum hosszan tartó hidratáltságot biztosít a hajszálaknak, anélkül, hogy olajos érzetet hagyna maga után.

Legfőbb előnyei

  • Azonnali kondicionálást, kisimíthatóságot és ragyogást biztosít.
  • Védő lipideket tartalmaz, melyek táplálják és hidratálják a hajat és a fejbőrt.
  • Mélyhidratáló, regeneráló hatású, így a haj sima, fényes és selymes lesz.
  • A hajat egészséges megjelenésűvé teszi, használatával egyre kevesebb lesz a töredezett hajvég.

 

 

Kulcsösszetevők

Levendula: A levendulaolaj tökéletes kiegészítője bármely samponnak, kondicionálónak vagy hajpakolásnak: a levendulaolajról ismert, hogy a fejbőrt egészségesen és tisztán tartja.

Borsmenta: A borsmentaolaj élénkítő jellege miatt tökéletes olaj egy élénkítő fejbőrmasszázs elkészítéséhez.

Cédrusfa: A cédrusfa illóolaj nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a bőr és a haj megnyugtatásában.

Rozmaring: A rozmaringolaj népszerű illóolaj a haj számára, a rozmaringolaj használható stimuláló fejbőrmasszázshoz, vagy az egészséges kinézetű hajkorona kialakításának elősegítésére.

Eukaliptusz: Egy másik nyugtató tulajdonságokkal rendelkező illóolaj, az eukaliptuszolaj általában a bőr, a haj vagy a test más részeinek nyugtatására használatos.

Majoránna: Számos előnye mellett a majoránnaolaj jól keveredik a levendula és a rozmaring illóolajokkal.

 

 

Előnyei

Az egészséges kinézetű haj elősegítésének fontos része a nedvesség fenntartása. A Root to Tip Serum formula védő lipideket tartalmaz, amelyek segítenek táplálni és védeni a hajat és a fejbőrt, miközben nedvességet biztosítanak. Ha a szálakat száraznak és fénytelennek érzed, a Root to Tip Serum segíthet a hidratálásban és táplálásban, és visszaadja hajadnak korábbi dicsőségét. 

Azokra a napokra, amikor a hajadat kordában kell tartanod, a Root to Tip szérum azonnali kondicionálást, kisimulást és fényt biztosít. A nyugtató és hidratáló CPTG® illóolajokkal a Root to Tip szérum megadhatja hajadnak a szükséges enyhülést. Mondj búcsút a rossz hajnapoknak, és üdvözöld a tompa, foszló haj azonnali megmentését.  

Te is küzdesz a töredezett hajvégekkel? A tápláló illóolajok és más nyugtató összetevők teszik a Root to Tip szérum formuláját tökéletessé az egészséges kinézetű hajkoronához, miközben csökkenti a látható töredezett hajvégek számát. Ha eleged van az ellenszenves töredezett hajvégekből, és egészségesebb kinézetű hajkoronát szeretnél, a Root to Tip szérum a tökéletes megoldás. 

Ha azt szeretnéd, hogy hajad puha és fényes legyen, a Root to Tip szérum mély kondicionálást biztosít, miközben elősegíti a hajfelület karbantartását. A puha, selymes ragyogás érdekében használd a Root to Tip szérumot naponta a szokásos hajápolási rutinod során.

 

Használata

Tegyél néhány cseppet tiszta, nedves hajra, a fejbőrödön különböző helyekre és könnyedén masszírozd be az ujjvégeiddel. Az egészségesebb, simább haj elérése érdekében egyenletesen oszlasd el a hajszálakon, kifejezetten figyelj a hajvégekre. Úgy szárítsd és formázd, ahogy szoktad.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra.

Összetevők

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Lavendula angustifolia (levendula) illóolaj, Mentha piperita (borsmenta) illóolaj, Cedrus atlantica (cédrusfa) illóolaj, Lavandula hybrida (lavandin) illóolaj, Origanum majorana (majoránna) illóolaj, Argania spinosa (argánolaj), Plukenetia volubilis (inkamogyoró-olaj), Limnanthes alba (fehér tajtékvirág) magolaj, Melaleuca quinquenervia (niaouli) illóolaj, Rosmarinus officinalus (rozmaring) illóolaj, Eucalyptus globulus (golyós eukaliptusz) illóolaj, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, tetrahexil-diszil-aszkorbát, tokoferol, Rosmarinus officinalis (rozmaring) levélkivonat

 

Kapcsolódó bejegyzés

doTERRA sampon és kondicionáló

 

Kiszerelés: 30 ml

Ára: 38 euró ; ~ 13.500 forint

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

Gyerekek és esszenciális olajok

Egyéjszakás mézeskalács zab