Veráge Immortelle hidratáló szérum


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Életkortól függetlenül fontos, hogy olyan bőrápolási termékeket használj, amelyek védik a bőrt és elősegítik a sima, egészséges arcbőrt. Az illóolajok tisztító és fiatalító tulajdonságait más természetes összetevőkkel kombinálva az Immortelle hidratáló szérum hidratált, táplált és sima bőrt biztosít - pontosan azt, amit egy hidratáló szérumtól elvársz. Az emberek furcsa és ijesztő dolgokat tesznek azért, hogy bőrük fiatalosnak és frissnek tűnjön, de könnyen elérheted a sima, fiatalos arcbőrt, ha az illóolajos termékeket beépíted a mindennapi bőrápolási rutinodba. Akár használsz anti-aging bőrápolási termékeket, akár nem, a Verage Immortelle hidratáló szérum kormegőrző ereje segíthet megőrizni és hidratálni a bőröd - egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönözve neki.

Tapasztald meg a Veráge Immortelle hidratáló szérum kormegőrző hatását. Ez az erőteljes formula a CPTG® illóolajokat egy speciális növényi technológiával kombinálja, hogy elősegítse az optimális lipidegyensúlyt a simább, fiatalosabbnak tűnő bőr érdekében. A bőr hidratálásának természetes, mégis tudományos megközelítését alkalmazva az Immortelle hidratáló szérumban használt lipidkomplexum a tipikus hidratáló szérumokon túlmutat, mivel olyan lipideket használ, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyek a bőrben az optimális egészség és fiatalság csúcsán találhatóak. A Veráge Immortelle hidratáló szérum egy innovatív, rendkívül hatékony formula, amely azonnal látható és érezhető eredményeket produkál.

 

 

Kulcs összetevők és előnyei

  • A CPTG illóolajai, tömjén, hawaii szantálfa, levendula, mirha, helichrysum és a rózsa alapvető szerepet játszanak az egészséges bőrkép támogatásában.
  • A lipidkomplex a tipikus hidratáló krémeken túlmutat, mivel olyan lipideket használ, amelyek hasonlóak a bőrben természetesen megtalálható, fénykorban lévő lipidekhez.
  • Mélyen hidratál, hogy csökkentse a finom vonalak és ráncok megjelenését.
  • A fejlett formula egyesíti az olíva-, jojoba- és makadámiaolajok lipidjeit, hogy elképesztően puha és sima bőrt eredményezzen.

 

Frankincense: A tömjén olaj, amely köztudottan segít csökkenteni a bőrhibákat, hasznos kiegészítője bármely bőrápolási kezelésnek.

Hawaii szantálfa: A bőrnyugtató hatású hawaii szantálfaolaj hozzájárul a sima, egészségesnek tűnő arcbőrhöz.

Helichrysum: Az olasz szalmagyopár olaj, mint az egyik legjobb illóolaj a bőr számára, segít javítani a bőr általános megjelenését, és gyakran használják az öregedésgátló termékekben, mivel segít csökkenteni a finom ráncok megjelenését.

Levendula: A bőrápolás népszerű olaja, a levendula illóolaj az alkalmi bőrirritációk enyhítésére használható.

Mirha: A mirhaolaj nemcsak jelentős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, hanem nyugtató tulajdonságai révén a puha bőr és a fiatalosnak tűnő arcszín kialakulását is elősegíti.

Rózsa: A rózsaolaj nem csak kellemes illatú, ami tökéletessé teszi a bőrápolási termékekhez, de segíthet a bőrhibák csökkentésében, valamint elősegítheti az egyenletes bőrtónus és az egészséges arcszín kialakulását.
 

 

Használata

Reggel és este vidd fel a tiszta arcra és nyakra felfelé irányuló mozdulatokkal. Kövesd a Veráge hidratáló krémmel

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

Összetevők

Jojoba/Macadamia Seed Oil Esters, Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Squalene, Santalum paniculatum (Hawaiian Sandalwood) Wood Oil, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Commiphora myrrha (Myrrh) Oil, Phytosteryl Macadamiate, Helichrysum italicum (Helichrysum) Flower Oil, Rosa damascena (Rose) Flower Oil, Phyosterols, Tocopherol


Kiszerelés: 15 ml

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj