doTERRA Veráge tonizáló (toner)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Egy hatékony tonik megtalálása, amely nem túl durva a bőrhöz, alapvető része minden jó bőrápolási kezelésnek. A megfelelő tonikkal elősegítheted az egészséges, frissnek tűnő bőr megjelenését, és élvezheted az egyenletes arcszínt. Felejtsd el a durva tonizálókat, amelyek irritálják a bőrt, és hagyd, hogy az illóolajok nyugtató ereje frissítő, tonizáló élményt nyújtson.

A Veráge Toner a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajokat tápláló növényi kivonatokkal kombinálja, hogy bárhol és bármikor feszesítse, tonizálja és kisimítsa a bőrt. Ez a hidratáló tonik megerősíti és felfrissíti a bőrt, miközben élénkíti az érzékeket az energizáló lendületért és a ragyogó arcbőrért. A Veráge bőrápoló kollekció második lépése előkészíti a bőrt a Veráge hidratáló szérumban és hidratáló krémben található gazdag lágyító és tápanyagtartalmú összetevőkre. A boszorkánymogyorót, aloét és más jótékony bőrápoló összetevőket tartalmazó Veráge Toner napi használat mellett finomítja és összehúzza a pórusokat, javítja a bőr textúráját és tisztaságát. Ez a hűsítő, élénkítő formula frissítő permetként használható egész nap a friss, harmatos arcbőrért.


Kulcs összetevői és előnyei

Az Ylang Ylang nyugtatja a bőrt.

A koriander és a ciprus a bőr tonizáló, nyugtató és fiatalító hatásáról ismert.

A palmarosa ismert arról, hogy segít a bőr megújításában és kiegyensúlyozásában; tökéletes mindennapos tonizálónak.

A boszorkánymogyoró számos jótékony hatással van a bőrre, és különösen nyugtatja a bőrt.

Az aloe-t évszázadok óta használják a bőr megnyugtatására és hidratálására.

 

 

Használata

Használd reggel és este vagy egész nap, ahogyan kívánod. A legjobb eredmény elérése érdekében a Veráge Immortelle hidratáló szérummal folytasd.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Az arc befújása előtt csukd be a szemed, és kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát. 

Összetevői

Aqua (Water), Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Water, Propanediol, Heptyl Glucoside, Cananga odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Cymbopogon martini (Palmarosa) Oil, Cupressus sempervirens (Cypress) Oil, Coriandrum sativum (Coriander) Seed Oil,
Copper PCA, Gluconic Acid, Sodium Benzoate,Malachite Extract, Decyl Glucoside, Sodium Hydroxide


Mivel a Verage Toner tiszta, hatásos illóolajokat tartalmaz, nem csak a bőr megjelenését és érzetét javítja, hanem az érzékek élénkítését is segíti, így energizáló lökést ad. Ha a bőrt mattnak és sivárnak érzed, könnyen borús vagy apatikus hangulatban maradsz. A Verage Toner élénkítő aromája azonban frissítő ébresztőt ad arcodnak, miközben felébreszti és élénkíti az érzékeket. Akár reggel nehezen indulsz be, akár délután kezdesz kifakulni, egy gyors permet a Verage Tonerből energizáló lökést és ragyogó arcbőrt biztosít.
Ha délután vagy este egy kis felfrissülésre van szükséged, egyszerűen fújd be bőrödet a Verage Tonerrel, hogy felfrissült, megújult megjelenésed legyen.


Kiszerelés: 50 ml


 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Esszenciális "parfüm" receptek