doTERRA BOGO ajánlatok 2021. október

1. ajánlat: InTune vásárlása esetén, ajándék boróka bogyó illóolaj


INTUNE

Az InTune egy olyan szabadalmazott esszenciálisolaj-keverék, amely a koncentrációt támogatja. Kortól függetlenül előfordul néha, hogy nehezünkre esik kitartóan egy adott feladatra összpontosítani a figyelmünket. A doTERRA InTune Figyelmet segítő keverékhez nagy gonddal összeválogatott esszenciális olajok együttes erővel segítenek az előttünk álló feladatra koncentrálni. A szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok serkentik a befogadóképességet, miközben a pacsuli, az ilang ilang és a római kamilla pihentető, nyugodt légkört teremt. 

Tudtad, hogy...

Az InTune két fő alkotóeleme az alfa-pinén és a limonén. 

Remek párosítás...

doTERRA Balance, doTERRA Peace és vadnarancs esszenciális olajokkal.

Használati tippek

  • Alkalmazd az InTune keveréket külsőleg a csuklódon, hogy segítsen összpontosítanod munka közben.
  • Kenj belőle gyermeked talpára, hogy serkentsd vele a koncentrálóképességét és segítsen fenntartani a figyelmét.
  • Alkalmazd a halántékán és a tarkóján egy-egy feladat előtt. 

Összetevők

  • A tömjén spirituális olajként ismert és gyakran használatos meditációs, illetve jógagyakorlatok közben. A tömjénolaj nyugtató hatása és aromája segít a kiegyensúlyozott kedélyállapot elérésében. 
  • A fáklyafának is nevezett amirisz egy magas termetű, virágzó fa. Becenevét azért kapta, mert rendkívül fényesen ég.
  • A tömjénhez hasonlóan a szantálfa is egy erőteljes esszenciális olaj, amelyet meditációhoz és jógához is gyakran használnak. A hawaii szantálfa különlegesen édeskés illatú szantálfaolaj, a beszerzése pedig fenntartható módon történik a hawaii Kealakekua Mountain Reserve (KMR) területéről.
  • A pacsuli a nyugalom érzését hozza el.
  • A klasszikus citrusos olajok egyike, a zöldcitrom pedig frissítő és energizáló hatású.
  • Az ilang ilang nyugtató és hangulatjavító hatásairól ismert. 

 

BORÓKA BOGYÓ

A tűlevelűek osztályába tartozó közönséges boróka terméséből nyert borókabogyó esszenciális olaj a hagyományos használati módok és jótékony hatások gazdag múltját őrzi. A borókabogyó esszenciális olaj sajátos tulajdonságai jótékony hatással lehetnek a bőrre, ezért érdemes, hogy megpróbáld beilleszteni szokásos bőrápolási rutinodba! 

Tudtad, hogy...

Egy borókafa akár 200 évig is elél. A hímivarú, apró, sárga virágok rendszerint az ágcsúcsok közelében hajtanak ki. A nőivarú virágok először zöldek, majd a beporzást követően a boróka lila termése, bogyó növekszik belőlük. 

A borókabogyó beszerzése

A doTERRA Albániából szerzi be a borókabogyó esszenciális olajat, ahol a doTERRA Healing Hands emberkereskedelem elleni szervezeteket is támogat. Az elmúlt 30 évben Albániában egyre nagyobb méreteket öltött az emberkereskedelem, és a megfékezésére tett kormányzati erőfeszítések nem bizonyulnak elegendőnek. 

A doTERRA támogatásával életbe lépett egy 40 fős ifjúsági program Albánia egyik legszegényebb és legelszigeteltebb térségében, hogy az ottani fiatalok segítséget kapjanak a nagykorúságra felkészítő ismeretek és készségek elsajátításához, ezáltal is csökkentve az emberkereskedelemnek való kiszolgáltatottságukat. A doTERRA emellett egy helyi partnerrel együttműködésben a régió szociális munkatársainak továbbképzésében is közreműködik, hogy alaposabb felkészültséget adjon nekik az életmentésre, a traumát elszenvedők támogatására és az emberkereskedelem megelőzésére.

Remek párosítás...

Levendula, indiai nárdus, szibériai fenyő, vörös cédrus és muskotályzsálya esszenciális olajokkal.

 

2. ajánlat: Deep Blue Touch vásárlása esetén ajándék AromaTouch keverék


DEEP BLUE

A Deep Blue Touch nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. A kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, ilang ilang, olasz szalmagyopár, kék varádics, kék kamilla és az illatcserje esszenciális olajok csillapító ereje összeadódva fejti ki a hatását a testen. Az esszenciális olajak fiatalító és nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, lábszárra és a lábfeiekre.

Tudtad, hogy...

A Deep Blue Touch egy frakcionált kókuszolajjal hígított keverék golyós kiszerelésben a könnyű felvitel érdekében.

A Deep BIue Touch kínálta előnyök

  • A CPTG (tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokból megalkotott enyhítő keverék segít a feszültség oldásában.
  • A bőrön alkalmazva meleg, bizsergető érzést kelt a nyugtató hatás célzott kifejtése érdekében.
  • Egy nyugtató masszázzsal párosítva kiélvezheted fiatalító hatásait egy hosszú nap végén.

Remek párosítás... 

Copaiba, AromaTouch, ciprus és kanadai fekete luc esszenciális olajokkal.

Kísérletezz a Deep BIue Touch keverékkel a test különböző területein alkalmazva

  • Kenj belőle a lábfejedre és a térdedre testmozgás előtt.
  • Masszírozd a vádlidba futás után.
  • Vidd fel a vállak és a nyak területére munka közben.
  • Alkalmazd deréktáji masszázshoz.  


AROMATOUCH

Az AromaTouch Masszázs keverék által kifejtett nyugtató, ellazító hatás segítségével csillapíthatjuk az érzékeket.

Tudtad, hogy...

Ezt a keveréket azzal a céllal alkották meg, hogy a döTERRA Balance, levendula, teafa, On Guard, Deep Blue, vadnarancs és a borsmenta mellett az AromaTouch technika olaja legyen.

Az AromaTouch kínálta előnyök

  • Olyan olajok sajátos kombinációját egyesíti magában, amelyekkel pihentető és nyugtató közérzetet teremt. 
  • Segít a feszültség oldásában, és nyugtató hatást vált ki, ami képes bármilyen masszázsélmény hatékonyságát erősíteni.
  • Az AromaTouch tiszta, friss és mentás illata minden AromaTouch masszázst extra aromás élménnyel dob fel.

Remek párosítás...

Levendula, tömjén, doTERRA Balance és vörös cédrus esszenciális olajokkal.
 

 

3. ajánlat: On Guard+ lágyzselatin kapszula vásárlása esetén ajándék oregánó illóolaj

 

ON GUARD+

Az On Guard+ lágyzselatin kapszula a szabadalmazott On Guard esszenciálisolaj keveréket fekete bors, oregánó és orvosi citromfű esszenciális olajokkal ötvözi a még intenzívebb támogatás érdekében. A vegetáriánus lágyzselatin kapszulákba zárt egyedülálló keverék különféle jótékony hatásaikról ismert esszenciális olajokat tartalmaz.

Tudtad, hogy...

Az On Guard a doTERRA egyik legkeresettebb keveréke!

Ismerkedj meg a doTERRA On Guard termékcsalád valamennyi tagjával

On Guard gyöngyöcskék: Ezekkel az On Guard esszenciálisolaj keveréket tartalmazó, apró, szájban oldódó gyöngyöcskékkel akár útközben is egyszerűen és kényelmesen élvezheted a keverék előnyeit.  

On Guard mosószer: A doTERRA On Guard mosószer egy ultranagy koncentrátumú mosószer, amely az On Guard esszenciálisolaj keverék erejét felhasználva veszi célba és távolítja et a foltokat, hogy a ruháid lenyűgözően tiszták legyenek.

On Guard habzó kézmosó: A doTERRA CPTG (tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajok erejét magában hordozó On Guard habzó kézmosó tisztítja a kezeket, miközben az olajok élénkítő aromájának köszönhetően friss és citrusosan tiszta illatot hagy maga után a kezen.

On Guard fehérítő fogkrém: A doTERRA fluoridmentes fogkréme az On Guard keverék védelmet nyújtó előnyeit egyesíti egyéb összetevőkkel a fogak egészségének megőrzéséért és a ragyogó mosolyért. 

On Guard kéztisztító permet: Az On Guard kéztisztító permet finom és gyorsan szárad, a bőrre gyakorolt tisztító hatásával pedig segít tisztán tartani a kezet. A természetes almakivonattat készülő, hidratáló formulájának köszönhetően nem hagyja kiszáradni a bőröd, a kézen pedig puha és lágy érzetet hagy maga után.

 

OREGÁNÓ

Az oregánót már évszázadok óta az egyik leghatékonyabb és legjótékonyabb esszenciális olajként tartják számon. Megannyi szakácskönyvben és fűszerkészletben megtalálható világszerte, mivel gazdag íze számos nemzet konyháját remekül kiegészíti. Az oregánó esszenciális olaj elsődleges kémiai összetevője egy fenolszármazék, a karvakrol, és ez teszi a világ egyik legsokoldalúbb és legerőteljesebb esszenciális olajává. Bőrrel való érintkezés esetén az oregánó esszenciális olajat hígítsd hordozóolajjal.

Tudtad, hogy... 

A szurokfű néven is ismert oregánó, Origanum vulgare, a Lamiaceae (árvacsalánfélék) családjába tartozó, évelö cserje. Az oregánó számára legideálisabb a száraz vagy közepesen csapadékos éghajlat és a jó vízelvezetésű talaj. Kiválóan terem a napnak teljesen kitett területeken.

Az oregánó beszerzése 

A doTERRA oregánó esszenciális olaja Törökországból származik. Törökországban gyakori, hogy a termelők számára nem tudják garantálni a méltányos, időre biztosított fizetséget. Az ottani gyakorlat szerint a termelőknek a terményük átadását követő három-hat hónapon belül fizetnek, és az árak sem átláthatók. A doTERRA-val kötött partnerségnek köszönhetően a termelők előre tervezhetnek, és annak tudatában folytathatják a termesztést, hogy az elkövetkező években is méltányos fizetséget kapnak. Az oregánó törökországi beszerzése révén 350 munkahelyet biztosítunk, amivel 1435 életet változtattunk meg.

Remek párosítás...

Borsmenta, bazsalikom, rozmaring és zöldcitrom esszenciális olajokkal.


4. ajánlat: Szibériai fenyő vásárlása esetén ajándék duglászfenyő illóolaj

SZIBÉRIAI FENYŐ

Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít.

Tudd, hogy...

A környezetre káros hatások minimálisra csökkentése érdekében a doTERRA szibériai fenyő olajat a fakitermelő ipar által már kivágott fák összegyűjtött tűleveleiből párolják.

A szibériai fenyő beszerzése

A doTERRA szibériai fenyő esszenciális olaját Oroszországból a szibériai erdők távoli területeiről szerzik be. A kivágott fák tűleveleit begyűjtő munkások a külvilágtól szinte teljesen elszigetelt, apró falvakban élnek. Mielőtt a doTERRA beszerzési csapata elutazott volna a helyszínre, hogy találkozzon és együttműködést kezdeményezzen velük, az ottani termesztők még egyetlen másik olajbeszerzővel sem találkoztak személyesen. A közvetítők kiiktatásával a doTERRA pozitív változásokat visz a közösségek életébe és bizalmi kapcsolatot épít ki a termesztőkkel és lepárlókkal, aminek végül egy kiváló minőségű, tiszta esszenciális olaj lesz a gyümölcse. 

Remek párosítás... 

Vörös cédrus, vadnarancs és muskátli esszenciális olajokkal.

 

DUGLÁSZFENYŐ

A duglászfenyő egy Észak-Amerika-szerte őshonos tűlevelű. Ennek a magas törzsű, örökzöld fenyőfélének frissítően édes aromája van, enyhe citromos beütéssel. Olaját a bőrre gyakorolt tisztító, fertőtlenítő hatásáért és a pozitív hangulat serkentésére használják.

Tudtad, hogy...

A duglászfenyőt a faipar támogatása érdekében telepítették be Új-Zélandra, ahol 25-ször gyorsabb ütemben nő, mint az Amerikai Egyesült Államokban. Mostanra azonban invazív faj lett, amely beborítja a hegyeket és gátolja az ott honos növények fejlődését.

A duglászfenyő beszerzése

A doTERRA a helyi kormányokkal együttműködésben dolgozik a fa terjedésének visszaszorításán, még azelőtt begyűjtva az egyedeket, hogy azok szaporodóképessé válnának. A doTERRA számára ez fenntartható lehetőséget biztosít a duglászfenyő esszenciális olaj kinyerésére és közben Új-Zéland egyedülálló biodiverzitásának megőrzéséhez is hozzájárul. Az elmúlt két évben 32 500 vadon termő duglászfenyőtől szabadította meg a Déli-sziget Queenstown régióját.

Remek párosítás...

Tömjén, szibériai fenyő, Holiday Joy és Citrus Bliss esszenciális olajokkal.

 

5. ajánlat: Console keverék vásárlása esetén ajándék Adaptiv és Forgive Touch

CONSOLE

A doTERRA Console Vígasztaló keverék édes virágok és fák esszenciális olajaival támogatja a vigasz érzését, hogy elindítson egy reményteli úton. A keverék segítségével örömöt és boldogságot csempészhet a mindennapokba.

Tudtad, hogy...

A doTERRA Console keveréket alkoholokban és monoterpénekben gazdag fás és virágos összetevők alkotják.

Használati tippek

  • Adj hozzá frakcionált kókuszolajat és alkalmazd egy nyugtató masszázshoz.
  • Lepj meg valakit, aki közel áll hozzád egy üveg doTERRA Console keverékkel, hogy kimutasd, gondolsz rá, különösen olyankor, amikor az illetőnek a legnagyobb szüksége van Rád.

Remek párosítás...

doTERRA Balance, doTERRA Forgive, vetiver, tömjén, doTERRA Whisper Touch és pacsuli esszenciális olajokkal.

Az érzelmi jólét nyomában

Milyen gyakran helyezed önmagad az első helyre? Kövesd az öngondoskodás szükséges lépéseit, legyen szó akár a test, akár a lélek vagy a szellem ápolásáról. A doTERRA Console, doTERRA Forgive és a doTERRA Adaptiv három olyan lenyűgöző olaj, amely nagy segítségedre lesz az öngondoskodásban bejárt úton.


FORGIVE

A doTERRA Forgive Touch Megújító keverék friss, fás aromája segít felszabadítani az elégedettség, a megkönnyebbülés és a türelem érzését. A megbocsátás ösvényén elindulva a doTERRA Forgive Touch ösztönző útitársként kísér végig, emlékeztetve, hogy engedd el, ami már megtörtént, és lépj tovább.

Tudtad, hogy...

A doTERRA Forgive esszenciálisolaj-keveréket fákból és gyógynövényekből nyert esszenciális olajok elegye alkotja. Ez az olajkombináció egy olyan sokoldalú kémiai profilt ad, amelyben a monoterpének és az alkoholok magas koncentrációja van jelen. 

Remek párosítás...

doTERRA duglászfenyő, tömjén, Elevation és doTERRA Console esszenciális olajokkal.

A doTERRA Forgive Touch kínálta előnyök

  • Gyögynövényes, friss és fás aromája megnyugtató légkört teremt.
  • A doTERRA Forgive olajat olyan speciális, természetes összetevők alkotják, amelyek egymással kombinálva elégedettség, megkönnyebbülés és türelem érzését váltják ki.
  • Elősegiti a mindennapi élethez szükséges érzelmi egyensúlyt.
  • A doTERRA Forgive esszenciálisolaj-keveréket fákból és gyógynövényekből nyert esszenciális olajok elegye alkotja, ami hozzájárul a harmonikus közérzethez.
  • Praktikus golyós kiszerelésben a kényelmes felvitel érdekében. 


ADAPTIV

Amikor szükségét érzed, hogy a nyugalomra egy kicsit rásegíts, a doTERRA Adaptiv Touch a megoldás. Tartsd kéznél az Adaptiv Touchot, hogy új környezetben vagy helyzetekben segítsen lecsillapodni. A levendula, magnólia, neroli és az ámbrafa nyugtató hatással bírnak, míg a vadnarancs és a fodormenta energizál és feldob. Ezeken kívül a copaiba és a rozmaring segítenek a felfokozott érzelmek csillapításában. Akár fáradtnak és kialvatlannak, akár határozatlannak és ingerlékenynek érzed magad, az Adaptiv Touchot használva segíthetsz testednek és lelkednek is egyensúlyban maradni. Az egymást erősítő hatás érdekében használd az Adaptiv Touchot az Adaptiv keverékkel együtt.

Tudtad, hogy...

A doTERRA Adaptiv keverék kifejezetten nagy nyomás alatt, a feszültséggel teli pillanatokban nyújt támogatást a benne található esszenciális olajak és növényi összetevők rendkívüli erejének köszönhetően.

Használati tippek

  • Tartsd ezt a praktikus golyós kiszerelést a táskádban vagy gyermeked hátizsákjában, hogy útközben használhassák! 
  • Használd egy nyugtató masszázshoz.
  • Reggelente vigyél fel belőle a talpadra az összeszedett és nyugodt lelkiállapotért. 
  • Vidd fel a tenyeredre vagy a csuklódra és dörzsöld össze: a nap során igény szerint ismételd meg.

Remek párosítás...

Muskotályzsálya, doTERRA Peace, duglászfenyő, kanadai fekete luc és doTERRA Serenity esszenciális olajokkal.

Próbáld ki a doTERRA Adaptiv Touch keveréket az alábbi tevékenységek alatt vagy előtt

  • meditáció és pihenés
  • munka és utazás
  • tanulás és olvasás 
  • lefekvés


Ezek az ajánlatok 2021. október 26-ig tartanak. Ezután az olajok külön vásárolhatóak meg, ajándék olaj nélkül, normál áron.


Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

Gyerekek és esszenciális olajok

Egyéjszakás mézeskalács zab