PB Assist+ Probiotikus védelmi formula

 

Támogatja az egészséges emésztési-és immunfunkciókat.

A gyomor-bélrendszeri (GI) traktus körülbelül 7 méter hosszú, és felelős az elfogyasztott ételek tápanyagainak megemésztéséért és felszívódásáért, valamint a salakanyagok eltávolításáért a szervezetből. Ezeken a fontos funkciókon túlmenően a tápcsatorna, különösen a belek, nagyon fontos immunfunkciókat is ellátnak a szervezetben. Az egészséges bélrendszer kritikus fontosságú az optimális emésztési funkció és az immunrendszer támogatása szempontjából.

A PB Assist+ zöldségkapszulákkal készült szabadalmazott formula pre-biotikus rostokból és hat törzsből eredő probiotikus mikroorganizmusokból áll. 6 milliárd CFU aktív probiotikus kultúrát és oldható pre-biotikus FOS-t (frukto-oligaszacharidok) szállít a szervezetnek, mely ösztönzi a kultúra adhézióját és növekedését. Az időzített kibocsátású dupla kapszulás szállítási módszer védi az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. A PB Assist+ kapszula egyedülálló, biztonságos és hatékony módja, hogy biztosítsa a szervezetnek a jól ismert emésztés-és immunitás támogatásához előnyös probiotikumokat.

Előnyei

  • Elősegíti a hasznos baktériumok elterjedésének pozitív egyensúlyát.
  • Fenntartja az egészséges bélflóra egyensúlyát.
  • Támogatja az egészséges emésztőrendszer és az immunrendszer működését.
  • Támogatja a gyomor-bél traktus egészségét, különösen a bélrendszerben és a vastagbélben.
  • Segítséget nyújt az optimális anyagcsere és az élelmiszer-felszívódás támogatásában.

 


Használata

Étkezés közben vegyünk be egy kétrétegű kapszulát naponta háromszor minden hónapban 10 napon keresztül, hogy elősegítse a barátságos bélflóra szaporodását. Használható gyakrabban és hosszabb ideig, amikor az emésztési stresszorok által az emésztési flóra veszélyeztetett. A PB Assist+ utazások alatt is használható naponta egyszer, hogy növeljük az emésztés immunitását, vagy a már folyamatban lévő emésztésgondozási folyamatot, ha alkalmi emésztési zavarokat tapasztalunk.

Figyelmeztetés

Néhányan kezdeti változást észlelhetünk az emésztés ütemében és funkciójában, a pre-biotikus FOS és probiotikumok használatának legelején. A legtöbb ember enyhe tüneteket észlel, és néhány nap után ezek a tünetek elmúlnak. Terhes vagy szoptató nők, valamint mindazok, akik valamilyen egészségügyi
problémában szenvednek, a termék használata előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát. Ne használjuk, ha a palack nyitott vagy, ha a kapszula el van törve. Megjegyzés: Bár a PB Assist+ kétrétegű beágyazás-technológia szükségtelenné teszi a hűtést, javasolt, hogy a bontatlan palackot száraz hűvös helyen, a nyitott palackot lehetőleg hűtőszekrényben tároljuk.

 


 

Bélrendszeri immunitás

A bél falait milliónyi szőrszerű sejtes mikrostruktúra, úgynevezett villi és mikrovilli borítja. A bélbolyhokon keresztül történik a táplálékunk tápanyagainak felhasználásra történő asszimilációja. (A bélcsatorna felülete becslések szerint akkora, mint egy teniszpálya!) A bélcsatorna cimpái speciális immunsejteket is tartalmaznak, amelyek immunhírvivőként működnek, és a véráramban és a test más részein lévő mobil immunsejteket riasztják, ha támadás éri őket a betolakodók részéről. 

A bélcsatorna fonákján a mikroorganizmusok egy csoportja él, amelyet bélflórának vagy mikrobiótának nevezünk. Becslések szerint a bélrendszerben tízszer több mikroorganizmus él, mint az emberi testet alkotó 10 trillió sejt, ami arra utal, hogy fontos szerepet játszanak fiziológiánkban. A barátságos bélflóra szimbiózisban él velünk, és egészséges emésztési és immunrendszeri támogatást nyújt. Amikor a bélben egészséges barátságos baktériumtelepek vannak jelen, segítenek fenntartani a jótékony baktériumok pozitív egyensúlyát és szaporodását, miközben megakadályozzák más "rossz" mikroorganizmusok megtapadását és kolonizációját, amelyek kihívást jelenthetnek egészségünk és jólétünk számára. A barátságos mikroflóra egészséges kolóniái megakadályozzák a barátságtalan organizmusok elszaporodását azáltal, hogy versengenek a növekedéshez szükséges tápanyagokért, és kiszorítják őket, mivel versengenek a bélfelületért. Olyan kémiai melléktermékeket is termelnek, amelyek olyan bélkörnyezetet hoznak létre, amelyben a "rossz" mikroorganizmusok nem tudnak virágozni.

A GI traktus szerzett immunitásai

Születés előtt az egészséges csecsemő emésztőrendszere mentes a baktériumoktól és más mikroorganizmusoktól. A természetes szülés során a csecsemő az anyjától származó mikroflóra kolóniáinak van kitéve. Ahogy a barátságos mikroflóra egészséges kolóniái növekednek az újszülött bélrendszerében, a csecsemő immunrendszere "kiképződik" vagy "beprogramozódik" arra, hogy különbséget tegyen a barátságtalan és a barátságos mikroorganizmusok között, és megfelelően reagáljon. A szervezet azon képessége, hogy kimért módon reagáljon a "rossz" baktériumokra, és ne reagáljon a "jó" baktériumokra, fontos része az általános immunrendszer egészségének. A második életévre a gyermek bélflórája nagyon hasonló a felnőttekéhez.

Az élelmiszer-tápanyagok emésztése

A bélflóra kritikus szerepet játszik a táplálék tápanyagainak, különösen a szénhidrátoknak a lebontásában és felszívódásában is. A bélflóra egyes törzsei olyan enzimeket termelnek, amelyeket az emberi szervezet nem tud előállítani, de amelyek szükségesek bizonyos szénhidrátok rövid szénláncú zsírsavakká, azaz SCFA-kká történő lebontásához az emésztéshez. Az SCFA-k a baktériumok számára a táplálék energiájának és anyagcseréjének egyik fő forrása, és a szív- és érrendszert is támogatják. Az SCFA-k hozzájárulnak a bélben lévő hámsejtek burjánzásához és specializációjához, valamint a bél egészséges működéséhez is. A szénhidrátok emésztésének elősegítése mellett a bél mikroflóra K-vitamint is termel, és segíthet más tápanyagok felszívódásában, mint például
kalcium, magnézium és vas.


 

Probiotikum-kiegészítés

A bélflóra sokféleképpen károsodhat vagy akár el is pusztulhat. A stressz, a fizikai megterhelés, a táplálkozásunkban lévő toxinok, a barátságtalan mikroorganizmusoknak való kitettség és egyéb tényezők jelentős kihívást jelenthetnek a barátságos mikroorganizmusok kolonizációja és működése szempontjából a bélben. Az egészséges bélflóra azoknál az embereknél is kihívást jelent, akiknek étrendje magas állati zsírokból és fehérjékből áll, és kevés rostot tartalmaz. Továbbá, a tanulmányok kimutatták, hogy a barátságos bélflóra folyamatosan csökken mind a férfiak, mind a nők esetében az életkor előrehaladtával. Ha a bélflóra veszélyeztetett, az emésztőrendszer és az immunrendszer nem működik optimálisan. Az egészséges mikroflóra egyensúlyának fenntartása érdekében a kiegészítő törzsek a barátságos mikroorganizmusok, vagy probiotikumok, a rendszeres étrend-kiegészítő program részeként használhatók.

PB Assist+ Probiotikus védelmi formula

A doTERRA PB Assist+ a barátságos probiotikus mikroorganizmusok hat aktív törzsének szabadalmaztatott keveréke, amelyek támogatják a bélben élő barátságos mikroflóra egészséges kolóniáit. A PB Assist+ a Lactobacillus acidophilus, a Lactobacillus salivarious és a Lactobacillus casei aktív törzseit tartalmazza a béltraktusban magasabban elhelyezkedő mikroflóra egészséges kolonizációjának és működésének elősegítésére, valamint a Bifidobacterium lactis, a Bifidobacterium bifidum és a Bifidobacterium longum törzseket az alsó bélszakasz egészséges emésztési és immunrendszeri működéséhez. E védett törzsek mindegyike bizonyítottan kiváló hajlamot mutat a bélben való megtapadásra és kolonizációra.

Egyedülálló kétrétegű pre- és probiotikum szállító rendszer

A PB Assist+ egy egyedülálló, kétrétegű kapszula adagolási rendszert alkalmaz, amely a külső kapszulában rövid láncú FOS prebiotikus rostot, a belső kapszulában pedig aktív probiotikus kultúrákat tartalmazó időzített kapszulát tartalmaz. Az FOS, vagyis a frukto-oligoszacharidok a gyümölcsökben és zöldségekben található, emészthetetlen rostok, amelyek képesek szelektíven elősegíteni a barátságos baktériumok növekedését. A prebiotikus FOS-t szállító külső kapszula belsejében egy kis belső kapszula található, amely 6 milliárd CFU-t (kolóniaképző egységet) tartalmaz hat aktív lakto- és bifido-probiotikus kultúra törzsből. Az időzített belső kapszulát úgy tervezték, hogy segítsen megvédeni a probiotikus kultúrákat a gyomor zord környezetétől, így a kultúrák aktív előnyei a bélrendszerben való megtapadás helyére jutnak. A prebiotikus FOS és az aktív probiotikus kultúrák kombinációja egyetlen adagolási rendszerben egy átfogó bélflóra-támogató rendszert jelent, amely biztonságos és hatékony.

 

 

Kérdések és válaszok

K.: Miért van szükségem hat törzsre és 6 milliárd CFU probiotikumra?

V.: A hat egyedi törzs elősegíti a mikroflóra egészséges kolonizációját és működését. Támogatják az egészséges emésztési és immunfunkciókat az egész bélrendszerben. Ezen egyedi törzsek mindegyike bizonyítottan kiváló hajlamot mutat a bélben való megtapadásra és kolonizációra. Hatmilliárd CFU biztosítja a jótékony mennyiségű jó baktériumot minden egyes kapszulában.

 

K.: Mi a különbség a probiotikumok és a prebiotikumok között?

V.: A prebiotikumok a gyümölcsökben és zöldségekben található emészthetetlen rostok, amelyek képesek szelektíven elősegíteni a barátságos baktériumok szaporodását, miközben a kevésbé barátságos bélbaktériumok növekedését gátolják. A probiotikumok olyan mikroorganizmusok, amelyek támogatják a barátságos mikroflóra egészséges kolóniáit a bélben.

 

K.: Miért kell a probiotikumokat és a prebiotikumokat belső és külső kapszulával elválasztani?

V.: Ezt az egyedülálló adagolási rendszert úgy tervezték, hogy biztosítsa az élő aktív kultúrák felszabadulását a vékonybélben. A külső kapszulát fel kell oldani, a sűrű viszkózus folyadékban felfüggesztett FOS prebiotikus rostot el kell oldani az emésztőfolyadékban, majd a belső kapszulának fel kell oldódnia.

K.: A zöld belső kapszula tartalmaz szintetikus színezéket?

V.: A PB Assist+ belső kapszula zöld színe a klorofillból, a minden növényben megtalálható természetes zöld pigmentből származik.

 

K.: A PB Assist+-t a GX Assist szedésével egyidejűleg kell szednem?

V.: Javasoljuk, hogy tíz napig használd a GX Assist-ot (napi három kapszula étkezés közben), majd tíz napig a PB Assist+-t (három kapszula), ezt követően pedig a PB Assist+-t (napi egy kapszula).

 

K.: Hűtve kell tartani a PB Assist+-t?

V.: Bár a PB Assist+-t a legjobb a hőtől távol tartani, nem szükséges hűtőben tárolni. A PB Assist+-t eltarthatósági és stabilitási szempontból tesztelték, és normál körülmények között tárolva megőrzi aktivitási szintjét. Az olyan száraz probiotikus kultúrák, mint amilyeneket a PB Assist+ kapszuláinkban használunk, nem aktiválódnak, amíg a bélben fel nem szabadulnak és nedvességgel nem találkoznak.

 

 

Kiszerelés: 30 kapszula

Ára: 39,25 euró ; ~ 14.500 forint 


Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj