doTERRA rost

 

Népszerű trend a diéta, ami leginkább a nagy mennyiségű fehérje és alacsony szénhidrátfogyasztásra koncentrál. Ez az egyensúlyhiány rombolást okozhat a rostbevitelünkben! Az American Journal of Lifestyle Medicine szerint az egészséges táplálkozás mellett is a legtöbb ember csak a szükséges rostmennyiség felét kapja meg. Az amerikai FDA (Élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet) az életkortól, testsúlytól és nemtől függően minden nap 25–38 gramm élelmi rostot javasol. Ez sok nyers zöldség és egy tál zabpehely! A doTERRA rostkészítménye egyszerű és finom ami segít a rostbevitel kiegészítésére. A doTERRA Rost egy adagja hat gramm oldható és oldhatatlan rostot, CPTG® citrom illóolajat, természetes C-vitamint és egyedülálló prebiotikus keveréket tartalmaz.

 

Elsődleges előnyök

  • magas rostforrás
  • nagy hatású C-vitamint tartalmaz
  • segít fenntartani az egészséges mikrobiómot
  • elősegíti az egészséges emésztési funkciókat
  • támogathatja a szív- és érrendszeri egészséget
  • támogathatja az immunrendszert
  • segíthet az anyagcsere folyamatok támogatásában 
  • támogathatja a súlykezelési célokat

A doTERRA rost teljes táplálékforrásokból származik, például almából, tápiókából és lenmagból, hogy támogassa az egészséges és jól működő emésztőrendszert, szabályozza az étvágyat és támogassa az anyagcsere folyamatot.

A rost egy fantasztikus makrotápanyag, amely számos különböző egészségügyi funkciót támogat a testben, nemcsak az emésztőrendszert, hanem a szív- és érrendszert és az immunrendszert is.

 

 

Az egészséges bélmikrobiom fontossága és kapcsolata az immunrendszerrel a közelmúltban a tudományos kutatások területévé vált.

A kutatások kimutatták, hogy az immunrendszered nagy része a GI (
emésztőrendszer vagy más néven gasztrointesztinális) traktusban van. (A bélrendszerben található az immunsejtek 70 százaléka.)

A doTERRA Rost speciális prebiotikus keveréket tartalmaz, amely a bélben lévő probiotikumok számára biztosítja az egészséges mikrobiómát és az immunrendszert.

A prebiotikus keverék cikóriagyökérből és jeruzsálemi articsókából származó fruktooligoszacharidot, izomaltooligoszacharidot és xilooligoszacharidot tartalmaznak.



A doTERRA TerraZyme® és a PB Assist + ® is támogatja a mikrobiomot, a doTERRA Rost pedig tökéletesen kiegészíti emésztési és immunrendszered.

Adj doTERRA rostot vízhez egy finom citrom-alma ízű italhoz, hogy segítsd az emésztőrendszered egészséges működését. A doTERRA rost elengedhetetlen mindenki számára.

 


 

Hogyan használd

Keverj össze egy kanál doTERRA rostot 3dl vízzel, azonnal fogyasztható. Vagy add hozzá kedvenc gyümölcsturmixodhoz.

Kiszerelés

323 gramm, ami 30 adagnak felel meg.

Figyelem

Gyermekektől tartsd távol. Babát váró vagy szoptató nőknek és ismert betegségekkel küzdő embereknek konzultálniuk kell orvosukkal a használat előtt. Hűvös, száraz helyen tartandó.

A termék egyelőre az amerikai piacon érhető el, európai bevezetésének időpontja a bejegyzés írásakor nem ismert.

 

Egyéb termékek vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

doTERRA citrom esszenciális olaj