doTERRA protein - gluténmentes fehérjepor

kétféle ízesítés

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Úgy tűnik, hogy manapság mindenki a fehérjéről beszél, de ijesztő és zavaró lehet a piacon található fehérjepor kínálatból válogatni, és biztosra tudni, hogy melyik forrásban bízhatsz a tested táplálása során. A doTERRA küldetése a Pursue What’s Pure (a tisztaságra való törekvés) folytatására minden termékre kiterjed, beleértve a tudományosan vizsgált összetevőket is, amelyek a doTERRA fehérjék minőségi érdekében születtek.


 Elsődleges előnyök

  • prémium fehérje keverékek
  • természetes ízek, szerzetesek körtéjével (monk fruit) és steviá-val édesítve
  • jól kiegyensúlyozott aminosav-profil szükséges az energia fokozásához és az állóképesség növeléséhez 
  • segít az étvágy szabályozásában biztosítja a szervezet számára az ATP (adenozin-5′-trifoszfát, egy többfunkciós nukleotid, amely a sejten belüli energiaátvitel legkisebb molekuláris egysége) előállításához szükséges tápanyagokat
  • támogatja az izmok növekedését és helyreállítását
  • GMO, glutén, szója és RBST (rekombináns szarvasmarha szomatotropin) hormon mentes 

 + kapható vegán (növényi fehérjével) formában is

 


Még akkor is, ha óvatosak vagyunk azzal, mit viszünk a testünkbe és odafigyelően táplálkozunk, nem biztos, hogy elegendő tápanyagot biztosítunk, például fehérjéből. A doTERRA a fehérje készítményt kifejezetten a modern étrend azon területeinek kiegészítésére fejlesztette ki, amelyek nem biztosítanak elegendő üzemanyagot a testünk számára. A fehérje fontos makrotápanyag, és döntő fontosságú az izomépítésben, az étvágy kezelésében és a test felépülésében az edzések után. A fehérje szintén szükséges ahhoz, hogy a test energiával és állóképességgel rendelkezzen olyan funkciók ellátásához, mint a sejtek építése, és támogassa az egészséges immunválaszt. A cukorfogyasztás csökkentése szintén fontos szempont az étrend és az általános egészségi állapot javításában. A doTERRA fehérje cukormentes, és nagyszerű eszköz a keto vagy más magas fehérjetartalmú / alacsony szénhidráttartalmú étrendekhez. 

 

A doTERRA tejsavó fehérje 21 gramm prémium fehérjekeveréket biztosít legelőn táplált tehenekből, hogy segítsen elérni az ajánlott fehérjetartalmat és fenntartani tested optimális kapacitását. A tejsavó a táplálkozás szempontjából legteljesebb fehérjék közé tartozik, és könnyen emészthető gáz és puffadás nélkül. További összetevőként minden adag 7 gramm rostot is tartalmaz, amelyek segítenek az étvágy kezelésében és az emésztés egészségi állapotjavításában. A GMO-k, a glutén, a szója és az RBST hormon nélkül készült doTERRA fehérje olyan minőségi összetevőket kínál, amelyek várhatóan támogatják az egészséges életmódot. A doTERRA fehérjét természetes módon monk fruit és stevia édesíti, csokoládé és vanília ízben kapható. Hogy honnan szerezzük be a fehérjét igenis számít, így válassz olyan forrást, amelyben megbízhatsz, egy olyan társaságot, amelynek már a neve is mindent elmond: doTERRA - A Föld ajándéka.


Termékhasználat

Mindössze 150 kalóriát tartalmaz, így a doTERRA fehérje turmixok ideális összetevői az általad eddig fogyasztott italoknak. Az ízek önmagukban finomak és krémesek, de elég semlegesek ahhoz, hogy gyümölcsöket, zöldségeket, adaptogén keverékeket vagy bármilyen más pluszt adhass hozzá a napi wellness turmixodhoz. Fogyaszd naponta, hogy tápláld tested, és támogasd az izmok növekedését és helyreállítását.

Használati útmutató

Keverj össze egy kanál doTERRA fehérjét 2,5 dl vízzel vagy az előnyben részesített tejjel, amíg sima és krémes nem lesz. Adj hozzá gyümölcsöt és zöldséget tetszés szerint. Az egyedülálló íz érdekében adj hozzá egy cseppet a kedvenc doTERRA illóolajodból.

vegán formában is

Ízesítés

csokoládé, vanília, vegán (vanília és csokoládé)

Kiszerelés

csokoládé ízű: 828 gramm, ami 20 adagnak felel meg

vanília ízű: 746 gramm, ami 20 adagnak felel meg





Figyelem

Gyermekektől tartsd távol. Babát váró vagy szoptató nőknek és ismert betegségekkel küzdő embereknek konzultálniuk kell orvosukkal a használat előtt. Hűvös, száraz helyen tartandó.

A termék jelenleg az amerikai piacon érhető el, Európában egyelőre a növényi fehérje kapható.


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolajok keverésének útmutatója