doTERRA napi kondicionáló (Daily Conditioner) hajbalzsam

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Minden nap lehetnek csodálatos hajnapjaid, függetlenül attól, hogy milyen hajproblémákkal küzdesz. Minden típusú haj egészségesebbnek tűnik és egészségesebbnek érzi magát a doTERRA napi kondicionálóval. Szulfát-, szilikon-, ftalát- és parabénmentes, a formula megőrzi a szín élénkségét. A doTERRA Daily Conditioner frissítő CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta illóolajokkal átitatva kiegészíti a doTERRA hajápolási rutinod.

Elsődleges előnyök

  • Öblítés után tiszta és hidratált hajat hagy
  • Erősíti és kisimítja a hajat, így az nem lesz göndör
  • A haj puha, fényes és élettel teli
  • A haj selymes lesz, nem csomósodi
  • A tiszta formula megőrzi a szín élénkségét



Nem kérsz sokat. Csak ragyogó, egészséges kinézetű hajat szeretnél. Csodálatos hajnapjaid lehetnek, minden nap, függetlenül attól, hogy milyen hajproblémákkal küzdesz. A doTERRA Napi hajbalzsamával minden típusú haj egészségesebbnek tűnik és érzi magát. Ápoló és tápláló, minden hajtípus számára előnyös. Használd ezt a könnyű, színre nem veszélyes kondicionálót minden nap, hogy kisimítsa és kibontsa a hajat, miközben visszaadja a puhaságot, a volument és a természetes fényt. Az olyan illatos és frissítő illóolajokkal, mint a borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta, átitatott doTERRA Daily Conditioner kiegészíti a doTERRA hajápolási rutinod. Szulfátoktól, szilikonoktól, ftalátoktól és parabénektől mentes, doTERRA Tiszta formula. A haj selymes érzetet kelt, anélkül, hogy összeállna. A kezelhetetlen haj életmentője, a doTERRA Daily Conditioner hibátlan hajvéget biztosít, így önbizalmat és tökéletes hajnapot biztosít.

Összetevők

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Esters, Polyquaternium-98, Behentrimonium Chloride, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha spicata (Spearmint) Flower/Leaf/ Stem Oil, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Glycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Polyglyceryl-2 Stearate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Stearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Hydroxypropylgluconamide, Diheptyl Succinate, Hydroxypropylammonium Gluconate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide

 

Használata

Hajmosás után vigyük fel a nedves hajra, a hajvégekre koncentrálva. Alaposan öblítsd ki. Csak külső használatra.

Kiszerelés: 500 ml

Ára: Európában még nem kapható 

Kapcsolódó termékek:

doTERRA védősampon

doTERRA öblítés nélküli hajbalzsam

 

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek