doTERRA öblítés nélküli hajbalzsam (Leave-In Conditioner)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A minden hajtípusra kifejlesztett doTERRA Leave-In Conditioner könnyű, tápanyagokat és természetes összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek újraéleszteni a hajat. A durva vegyi anyagoktól mentes, CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) vadnarancs, lime, kék varádics, magnólia illóolajokkal, valamint osmanthus kivonattal átitatott, könnyen használható spray hidratál, megszünteti a csomókat, és védi a hajat a hajformázás hőjétől. 

Elsődleges előnyök

  • Simítja és lágyítja
  • Hővédelem a hajformázáshoz
  • Zárja a nedvességet
  • Könnyen használható spray
  • Tiszta, öblítés nélküli formula
  • Egészséges és táplált hajat hagy
  • Szilikonok és fenoxietanol nélkül 


 
 

Sok mindenen megy keresztül a hajunk. Színezzük, kezeljük, fújjuk, szárítjuk és göndörítjük. A nap, klór, hajtermékek túlterhelése, csapvíz, de még egy lófarok is okozhat száraz és sérült hajat. A stressz is bűnös. A rakoncátlan hajból hiányzik a csillogás és a nedvesség. A hajadra ráférne egy kis szeretet. Egyszerű módja annak, hogy megvédd a hajadat mindettől, egy minőségi, balzsamot tartalmazó kondicionáló. A minden hajtípusra kifejlesztett doTERRA Leave-In kondicionáló könnyű, tápanyagokkal és természetes összetevőkkel segít újraéleszteni a hajad. A vadnarancs, lime, kék varádics és a magnólia természetes esszenciális olajaival, valamint osmanthus kivonattal van átitatva, amely citrusos, hívogató illatot biztosít. Ez a könnyen használható spray magába zárja a nedvességet, kibogozza, puhítja és védi a hajat. A legfontosabb, hogy a formula doTERRA Természetes, mentes a kemény vegyszerektől, szilikonok és fenoxietanol nélkül. A hajad megérdemli, hogy fényesebb, egészségesebb és kezelhetőbb legyen, a hajad megérdemli a doTERRA Leave-In Conditionert.

 

 

Összetevők

Water (Aqua), Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Citrus aurantium dulcis (Orange) Peel Oil, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Barley Protein, Michelia alba (Magnolia) Flower Oil, Tanacetum annuum (Blue Tansy) Flower/Leaf/Stem Oil, Osmanthus fragrans Flower Extract, Citrus aurantifolia (Lime) Peel Oil, Prunus domestica Seed Extract, Vaccinium myrtillus Fruit Extract, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Saccharum officinarum (Sugarcane) Extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus limon (Lemon) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Diheptyl Succinate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Lactic Acid, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Hydroxypropylgluconamide, Panthenol, Hydroxypropylammonium Gluconate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifables, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

 

Használata

Fújd be samponozás, kondicionálás és törölközőszáraz haj után. Ne öblítsd ki. használd hajszárítás vagy hőkezelés előtt, hogy további védelmet nyújtson. 

Kiszerelés: 237 ml


Kapcsolódó termékek:

doTERRA védősampon

doTERRA napi kondicionáló

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek