doTERRA védősampon (Protecting Shampoo)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Legyen szó hajlakkról, száraz samponról, kemény vízről vagy a medencéből származó klórról, hajadnak gyengéd és hatékony samponra van szüksége, amelyet naponta használhatsz. A doTERRA Protecting Sampon új kezdetet ad a hajadnak. A sampon quinoa fehérjét tartalmaz, amely erősíti és védi a hajat. A mindennapi használathoz elég gyengéd és biztonságos a festett hajra is. A doTERRA Protecting Sampon frissítő CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta illóolajokkal van átitatva.

Elsődleges előnyök

  • A quinoa fehérje segít erősíteni és védeni a hajat
  • Kíméletesen eltávolítja a kemény víz ásványi anyagait, a szennyeződéseket és a hajformázószer-maradványokat.
  • Revitalizáló és tápláló
  • Biztonságos a színezett haj számára
  • Mindennapos használatra kifejlesztve
  • Szulfát-, szilikon- és parabénmentes
  • A haj fényes, élettel teli és helyreállított lesz tőle 

 

Mindazok után, amit a hajunkkal teszünk, nem meglepő, hogy úgy érezhetjük, elnehezült, fakó és élettelen. Legyen szó hajlakkról, szárazsamponról, kemény vízről vagy a medencéből származó klórról, a hajnak kíméletes és hatékony samponra van szüksége, amelyet naponta használhatsz. A Protecting sampon új kezdetet ad a hajadnak. Tisztít és revitalizál, egészségesnek tűnő fejbőrt biztosít, és helyreállítja a haj testességét és fényét. A doTERRA Protecting Shampoo biztonságos a színezett haj számára, és elég gyengéd ahhoz, hogy minden nap használd, eltávolítja a szennyeződéseket. A doTERRA Protecting Shampoo tiszta borsmenta, eukaliptusz, teafa és fodormenta illóolajokkal átitatott sampon quinoa fehérjét tartalmaz, amely segít megerősíteni és védeni a hajat. Természetes módon frissítő és mentes a káros vegyi anyagoktól, beleértve a szulfátokat, szilikonokat és parabéneket. A doTERRA napi kondicionálóval együtt használva a hajad hidratált, táplált, kezelhető és élettel teli lesz.

 

 

Összetevők

Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Choride, Hydrolyzed Quinoa, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha spicata (Spearmint) Flower/Leaf/Stem Oil, Phenethyl Alcohol, Citric Acid, Sodium PCA, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Benzoate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lauryl Lactyl Lactate, Betaine, Chlorphenesin, Caprylhydroxamic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Glycolate, Tetrasodium Glutamate Diacetate

 

 

Használata

Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra. Alaposan öblítsd ki. Kövesd doTERRA napi kondicionálóval. Kerüld a szemmel való érintkezést. Kizárólag külső használatra.

Kiszerelés: 500 ml

Ára: 34 euró

Kapcsolódó termékek:

doTERRA napi kondicionáló

doTERRA öblítés nélküli hajbalzsam

 

 

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek