doTERRA Citrus Bliss illóolaj keverék


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A Citrus Bliss élénkítő, pezsdítő keverék egyesíti a citrus illóolajok előnyeit, szakszerűen összeállított  vadnarancs, citrom, grapefruit, mandarin, bergamott, zöld mandarin, zöldcitrom, litsea és tonkabab illóolajok esszenciáját ötvözi egy kis Vanilla Absolute árnyalatával. Ezáltal egy egyedülálló és harmonikus keveréket kapunk.

A Citrus Bliss természetes, hatékony vegyületek tisztító tulajdonságaival rendelkezik.

Vízzel keverve a Citrus Bliss tökéletes megoldás a munkalapok és más felületek letörlésére, miközben friss, édes illatot hagy maga után.

Párologtasd a Citrus Bliss keveréket a házban vagy az irodában, hogy hozzájáruljon a pozitív légkör megteremtéséhez, miközben frissítő aromát ad a levegőnek.

Elsődleges előnyök

  • ideális a levegő frissítésére
  • felemelő aroma
  • pozitív, élénkítő légkört teremt 

Aromajegyek: citrusos, édes

Összetevők

vadnarancshéj (élénkítő és energizáló, elősegíti az éberség és az összpontosítás érzését, természetes tisztítószerként használható)

citromhéj (belső tisztító és méregtelenítő,párologtatva energetizáló)

grapefruit héja (támogatja a szorongó érzésekre adott egészséges válaszokat)

mandarin héja (stresszoldó, erőteljes antioxidáns)

bergamott héja (felemelő és megnyugtató)

vanília bab abszolút (A vanília legkoncentráltabb formában nyugtató hatású, és segíthet enyhíteni a feszültséget)
 


Használata

Párologtasd a felemelő aromához (energizáló és frissítő tulajdonságokkal rendelkező Citrus Bliss aromatikusan párologtatva pozitívan befolyásolja a hangulatot. Akár negatív érzelmek uralkodnak rajtad, akár lejártak a határidők a munkahelyen, akár úgy érzed, hogy a mai nap nem a te napod, fontold meg a Citrus Bliss olaj párologtatását, hogy elősegítsd a hangulatodat. Ha kell valami ami felráz, a Citrus Bliss segíthet csökkenteni a stresszt és javítani a kedved.

A párologtatás nem az egyetlen módja a Citrus Bliss olaj erőteljes hangulatteremtő hatásainak kiaknázására; helyileg is alkalmazhatod az olajat. Akár iskolába, munkába indulsz, akár egy közös napra készülsz a gyerekekkel, a Citrus Bliss biztosíthatja azt a pozitív hangulatot, amelyre szükséged lesz a dolgok megvalósításához. Fontold meg, hogy reggel egy vagy két csepp Citrus Bliss-t alkalmazol a talpadra, hogy segítsd a nap előkészítését a hangulat felpezsdítésével.

Ha aggódsz a kereskedelmi parfümök és testápolók vegyi anyagai és természetellenes összetevői miatt, próbálkozz helyileg a Citrus Bliss használatával, hogy vidám, ragyogó illatot kölcsönözz a bőrödnek. Mielőtt elhagynád a lakást, tegyél egy csepp Citrus Bliss-t a csuklódra, majd dörzsöld össze mindkettőt. Ezzel lehetővé teszed a Citrus Bliss számára, hogy kellemes parfümként működjön, szintetikus anyagok és méreganyagok nélkül.

A Citrus Bliss olaj élénkítő, energizáló illata édes aromát adhat otthonodnak, autódnak, sőt ruháidnak is. Ha a ruhanemű nedves vagy dohos szagú, akkor mindig adj két vagy három csepp Citrus Bliss-t az illatosító kendőhöz, mielőtt a ruhával együtt bedobnád a szárítógépbe. Ez segít frissítő, édes illatot adni a ruháidnak - függetlenül attól, hogy mióta csücsülnek a mosógépben vagy a szárítóban.

Vidám kézmasszázshoz keverd hordozóolajjal

Tavasz közeledtével, hígíts fel egy kis Citrus Bliss-t spray palackba, és terítsd be otthonod levegőjét szellős, ragyogó illatával. Míg a Citrus Bliss számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik a hangulat szempontjából, az erőteljes illat akkor is hasznos lehet, ha meg akarod tisztítani a körülötted lévő levegőt. Párologtass Citrus Bliss-t a konyhában, amikor nem kívánt szagok keletkeznek. Ugyancsak alkalmazhatsz Citrus Bliss-t is, a kamaszkorú gyermeked hálószobájában, hogy segíts megtisztítani a fáradt levegőt. Ha azt szeretnéd, hogy otthonod bármely része tiszta és üde legyen, a Citrus Bliss tökéletes választás.

A Citrus Bliss olaj tisztító tulajdonságai jól jöhetnek a ház körüli takarításban és rendrakásban. Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőszobád szikrázóan nézzen ki, fontold meg néhány csepp Citrus Bliss olaj hozzáadását egy rongyhoz vagy kendőhöz, mielőtt letörölnéd a felületeket. Ez a konyhában is működik, amikor a munkalapok és más felületek mattak vagy zsírosak.

Fókuszjavító tipp  

  • 2 csepp Citrus Bliss  
  • 2 csepp levendula  
  • 2 csepp borsmenta 
Óvatosan keverd össze és alkalmazd a halántékon majd lélegezd be. 


Hogyan használd

Párologtatás: Három-négy cseppet használj a választott diffúzorban

Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyél fel a kívánt területre. (hígítsuk hordozóolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében)

Masszázshoz keverj össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal

Fürdéshez keverj össze 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal

Személyes illathoz, keverj össze 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal 

Olajok, melyekkel jól keverhető

Egyedülálló, felemelő aromája miatt a Citrus Bliss élénkítő keverék népszerű választás párologtatás során más olajokkal alkalmazva. A citrusfélék keverékeként a Citrus Bliss jól vegyíthető olyan olajokkal, amelyek friss vagy fás jegyeket tartalmaznak, mint például a Douglas Fir, szantálfa, boróka bogyó vagy a fodormenta. Természetesen édes illatával a Citrus Bliss jól keveredik más szabadalmaztatott doTERRA keverékekkel, mint például a doTERRA Motivate, doTERRA Forgive és doTERRA Balance.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában