Kültéri illóolaj keverék: TerraShield

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A tavasz és a nyár nagyszerű időszak a barátokkal, családdal való összejövetelre, hogy élvezhesd a melegebb időt. Az év ezen időszakában azonban sok a nemkívánatos látogató - például kullancsok, szúnyogok és egyéb kártevők -, amelyek minden szórakozást tönkretehetnek, ha nem vagy felkészülve.

Ami a kültéri védelmet illeti, egyetlen védekezés sem jobb, mint amit az Anyatermészet kínál. Ezek közé tartoznak az illóolajok, amelyek megvédik a növényeket a környezetükben rejlő lehetséges veszélyektől. A TerraShield kültéri keverék erőteljes illóolajokat és más növényi olajokat tartalmaz, amelyekről ismert, hogy természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez az újonnan frissített formula olyan illóolajok keverékét tartalmazza, mint a cédrusfa, borsmenta, muskátli, kakukkfű, indiai citromfű, citronella - amelyek mindegyike rendelkezik bizonyos kémiai vegyületekkel, amelyekről ismert, hogy védenek a környezeti bosszúság ellen.

 


 

A 15 ml-es palackban és a 30 ml-es pumpás kiszerelésben kapható TerraShield kültéri keverék egy erőteljes, mégis biztonságos formula, a család minden tagja számára, a szabadban és az egész otthonban.

Elsődleges előnyök

  • Lágyíthatja és megnyugtathatja a száraz bőrt
  • Hatékony, természetes gátként hat a környezeti fenyegetések ellen
  • A család minden tagja biztonságosan használhatja 
  • Párologtatva hívogató légkört teremt

 

 

Összetevők

cédrusfa

borsmenta

muskátli

kakukkfű

indiai citromfű

citronella

szezámmag olaj

 

Aromajegyek: levegős, friss, édes, fás

 

 

További előnyök

A TerraShield leginkább arról ismert, hogy képes természetes és hatékony akadályként viselkedni, és védelmet nyújt a kültéri fenyegetések ellen. Ezek a védőhatások a cédrusfa, óriás tuja és a macskagyökér növényi illóolajok következményei, amelyek természetes taszító tulajdonságokkal bírnak. Ha természetes védelmet keresel magadnak vagy szeretteidnek, a TerraShield a tökéletes illóolaj-keverék. 

Mivel a TerraShield illóolaj keverék növényi illóolajokból áll, természetes és biztonságos az egész család számára. Tehát tedd el azokat a mérgező kültéri spray-ket, krémeket vagy testápolókat, és próbálj ki valami organikusabbat a doTERRA TerraShield olajjal.

Szabadtéri grillezésre készülsz? Adj 3-4 csepp TerraShield olajat a választott diffúzorhoz, és párologtasd. A TerraShield segít abban, hogy te és vendégeid jó ételeket élvezhessetek a szabadban.

A TerraShield nem csak kültéren véd, hanem beltéren is. Permetezd be a TerraShield illóolajkeveréket az ajtók és az ablakpárkányok köré, hogy megvédd otthonod. Kempingezés közben a TerraShield-et használhatod a sátrak ajtajain és ablakain. 

A következő horgászat alkalmával kend be TerraShield olajjal a karod, nyakad, vagy tegyél egy csepp TerraShield-et aromaterápiás ékszerre és viseld amíg kint vagy.    

 


 

Használata

  • Vigyél fel a TerraShield keverékből a lábadra, karodra és a nyakadra, mielőtt a szabadba mennél, vagy párologtasd a teraszon.
  • Vidd magaddal a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indulsz.
  • Permetezz a TerraShieldből az ajtó köré, ablaktömítésekre és a sátorra.
  • Használható a száraz bőr puhítására és megnyugtatására.

Hogyan használd

Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt területre. Hígítsa dōTERRA frakcionált kókuszolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében. (1 csepphez 5-10 csepp hordozóolaj)

Aromás felhasználás: Használj három-négy cseppet a választott diffúzorba. 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 





Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj