Veráge Moisturiser - hidratálókrém


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

doTERRA Veráge hidratálókrém és kvarc arcgörgő – Korlátozott időre szóló ajánlat 

Ez az erőteljes duó egyetlen nő szépségtárából sem hiányozhat! Elegáns arcgörgőnk valódi kvarcból készül, és egy nagyobb, texturált, valamint egy kisebb, sima felületű kőből áll. Egyszerűen görgesd át az arcbőrödön a kedvenc hidratálókrémed, olajod vagy szérumod felvitelét követően, hogy serkentsd vele a vérkeringését, csökkentsd a puffadtságot, és mélyebben bejuttasd bőrödbe a bőrápolási termékek hatóanyagait. Eközben egy nyugtató masszázzsal is kényeztetheted arcod. Gazdag Veráge hidratálókrémünkkel párosítva a tápláló, spakezelések hangulatát idéző élményért. 

Az ajánlat csak korlátozott ideig március 8-tól a készlet erejéig lesz elérhető. 

Rendelésenként legfeljebb 1 igényelhető. 


Veráge hidratálókrém

Minden bőrtípusra tökéletes, a Veráge Moisturizer egyesíti a jázmin, muskátli, homoktövis és boróka bogyó CPTG illóolajait növényi kivonatokkal a mély hidratálás és a bőr táplálása érdekében. Fejlett növényi technológiát alkalmazva ez a könnyű, nem zsíros hidratáló krém gyorsan felszívódik, de gazdag shea vajjal és bőrpuhító anyagokkal mélyen hidratál. A Veráge hidratáló elősegíti az ideális nedvesség egyensúlyt a bőrben, és segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, sima, egyenletes arcszínt eredményezve.

Kulcs összetevők és előnyei

A jázmin, muskátli, homoktövis és boróka bogyó CPTG illóolajai segítenek a bőr általános megjelenésének javításában

A jázminolaj ismert, hogy megvédi a bőrt és csökkenti a bőrfoltok megjelenését, hozzájárul az egészséges, izzó arcszín kialakulásához.

A muskátli használata az ókori időkre visszanyúlik szépítő célokból kifolyólag, a muskátliolaj elősegíti az egészséges, tiszta bőr megjelenését.

A borókabogyót az öregedő bőr megjelenésének javítására használják

A homoktövis táplálja és puhítja a bőrt

Az E-vitaminban és zsírsavakban gazdag rizskorpaolaj mélyen behatol a bőrbe, hatékony hidratáló hatású

A shea vaj zsírsavakat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr egészséges megjelenésében

Az Amur Corktree kéreg kivonata kondicionálja és nyugtatja a bőrt 

doTERRA Veráge kollekció

Hogyan használd

  • Alkalmazd a tiszta arcra és a nyakra felfelé körkörös mozdulatokkal, amíg felszívódik.
  • Használd reggel és este is. A legjobb eredmény elérése érdekében használd a Veráge bőrápoló kollekció többi tagjával együtt.

 

Kvarc arcgörgő

Arcgörgőnk egy nagyobb, texturált, valamint egy kisebb, sima felületű kővel készül. A hidratálókrém felvitelét követően használd a görgő nagyobb végét az orca, homlok, halánték, állvonal és a kulcscsont, a kisebb végét pedig a szemkörnyék és az orr átmasszírozására. Mindig befelé és egyben felfelé irányuló mozdulatokat alkalmazz, 3–5 alkalommal átgördítve minden területen, mielőtt továbbhaladnál. Az elegáns arcgörgőhöz egy organikus pamutból és vászonból készülő, mosható tok is tartozik a könnyű tárolás érdekében. Az arcgörgő méretei: 140 mm × 55 mm.

Előnyei

Más bőrápolási termékekkel ellentétben a Veráge hidratálókrém minden bőrtípusra biztonságos, mivel elősegíti a sima, egyenletes arcszínt. A Viráge Moisturizer formula biztonságos, természetes illóolajokat és növényi kivonatokat használ, ezáltal minden bőrtípusra biztonsággal alkalmazható. Nem számít, milyen a bőröd, vagy hogyan érzi magát, elősegítheted az egészséges, ragyogó arcszínt, ha beépíted a Veráge Moisturizer gyengéd, tápláló erejét a mindennapi bőrápolási rutinodba. 

Az egyik fő különbség a Verage Moisturizer és más általános hidratálók között a tiszta illóolajok használata, amelyek jelentős előnyökkel járnak a bőr számára. Az illóolajok, például a muskátli, a boróka bogyó és a jázmin használatával a Veráge hidratálókrém gyengéden és hatékonyan hidratálja és táplálja a bőrt. Mivel a Veráge Moisturizer illóolajokat használ mérgező töltőanyagok vagy vegyszerek helyett, nyugodtan bízhatsz benne, tudván, hogy biztonságos, természetes összetevők dolgoznak a bőrödön - ragyogó, izzó arcszínt kölcsönözve. 

Az erőteljes illóolajok mellett a Veráge Moisturizer formula fejlett növényi technológiát alkalmaz a bőr mély hidratálásához és táplálásához. A tiszta illóolajokkal együtt a Veráge Moisturizer formula növényi kivonatokat használ, hogy természetes, biztonságos módon kímélje a bőrt. Az olyan összetevők, mint a homoktövis, segítenek táplálni és puhítani a bőrt, míg a rizskorpaolaj mélyen behatol a bőrbe, optimális nedvességet biztosítva.

A hidratáló krémek körében gyakori probléma a felvitelt követő visszamaradt zsíros maradvány. Így a bőr elnehezültté és zsírosabbá válik, nem pedig megújul és felfrissül. A Veráge Moisturizer formula gazdag shea vajat és bőrpuhítót használ, hogy elősegítsen egy könnyű, nem zsíros jelleget, hogy minden használatkor felfrissülj.

Míg a Veráge hidratáló krémet a bőr hidratálására és táplálására tervezték, a természetes összetevők a finom vonalak és ráncok megjelenését is csökkentik. Az illóolajok, mint például a boróka bogyóolaj, különösen hasznosak az öregedő bőr számára, és a Veráge Moisturizer formula egyéb hidratáló összetevői hozzájárulnak az egészséges, fiatalos megjelenésű bőrhöz. A Veráge Moisturizer nemcsak a napi bőrápolás során tartja frissen és hidratáltan a bőröd, hanem fiatalos fényt is ad Neked - ez minden életkorban kívánatos tulajdonság. :)

Kiszerelés: 30 ml

Figyelmeztetés

Csak külsőleg. Kerüld a közvetlen szembe jutást. Ha bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

Összetevők részletes listája

Aqua (víz), Aloe barbadensis (aloe vera) levelének nedve, propanediol, kókuszalkánok, glicerin, Glycine soja (szójabab) olaj, poligliceril-10-disztearát, cetearil-alkohol, tápiókakeményítőből származó polimetil-szilszeszkvioxán, Hordeum distichon (árpa) kivonata, Oryza sativa (rizs) korpaolaj, gliceril-sztearát-citrát, Juniperus communis (borókabogyó) gyümölcséből kivont olaj, Hippophae rhamnoides (homoktövis) olaj, Jasminum grandiflorum (jázminabszolút) virágkivonata, Pelargonium graveolens (muskátli) olaj, fitinsav, kálium-szorbát, betain, Tremella fuciformis (ezüst rezgőgomba) termőtestéből nyert kivonat, xantángumi, kókusz-kaprilát/kaprát, Santalum album (szantálfa) törzsének kivonata, Phellodendron amurense (amúri parafa) kéregkivonata, Butyrospermum parkii (shea) vaj, gliceril-kaprilát, gliceril-undecilenát.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Ügyelj, hogy a szemeddel ne kerüljön közvetlen kapcsolatba. Bőrirritáció esetén hagyd abba a használatát.

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj