Új rózsalepárló Bulgáriában (videó)

"Örülök, hogy ismét Önökkel lehetek Plamen Nikolov társaságában, aki az Esseterre Bulgaria General Manager pozícióját tölti be. Tim Valentiner vagyok, én töltöm be a doTERRA International Global Strategic Sourcing ágazatának Vice President pozícióját, és habár tény, hogy az idei év eddig eléggé rendhagyó volt, miről tudnánk mégis beszámolni, milyen újdonságokról tudnánk mesélni a jelenleg folyó munkálatokkal kapcsolatban?"

"Még egy ilyen évben is, mint a mostani, 2020 minden gondjával-bajával együtt, elmondhatjuk, hogy tartjuk a hagyományt, amely szerint minden évben építünk valami újat. 2015 óta a mai napig minden évben tető alá hoztunk valamilyen épületet, egy lepárlót, egy raktárhelyiséget, egy irodaépületet vagy valami hasonlót. Idén egy új lepárlót építettünk. Az idei év a doTERRA új rózsalepárlójáról szól, aminek február, március körül láttunk neki, és már szinte el is készültünk az építkezéssel. Hamarosan az utolsó berendezés beüzemelésére is sor kerül és akkor elmondhatjuk, hogy kész a lepárló. Természetesen becsúsztak késések a világban kialakult válsághelyzet miatt, de nincs nagy baj, minden a helyére került. A rózsalepárló a Terra Roza nevet kapta. A rózsák völgyében épült, Bulgária szívében leterülő rózsavölgyben. Ez az ország központi részének déli területit öleli fel. Ez a vidék biztosítja a legkedvezőbb feltételeket a rosa damascena termesztéséhez a régióban, így a legkiválóbb olajat is ott tudjuk lepárolni. A rózsavölgy kellős közepén épült, úgyhogy ennél ideálisabb helyet nem is találhattunk volna. Egy tökéletes rózsalepárlót akartunk építeni, hogy tökéletes rózsaolajat nyerhessünk ki. Ez most a legfrissebb hír."

"Izgatottan készülünk a 2021-es betakarítási idényre, és remélhetőleg hamarosan Önöknek is lehetőségük lesz ellátogatni a Terra Roza lepárlóba."

 

Az Esseterre mindössze öt év alatt Bulgária legnagyobb lepárlójává nőtte ki magát. Ez az a központ, ahol a doTERRA levendula, orvosi citromfű és rózsa esszenciális olajai készülnek. A doTERRA Esseterre bulgáriai működésének égisze alatt (melynek székhelye Dobricsban található) a doTERRA nemrégiben új rózsalepárlót épített fel Kazanlakban, amely a Terra Roza nevet kapta. Az új lepárló kielégíti majd a CPTG™ esszenciális olajok – különösen a rózsa esszenciális olaj – iránti, egyre növekvő keresletet.
A Terra Roza arról is gondoskodik, hogy a termesztők méltányos, időben folyósított fizetséget kapjanak, valamint hogy az esszenciális olajok előállítása a lehető leghatékonyabb módon történjen. A rózsaszirmok kényes természete miatt a betakarítás napján a lepárlást is azonnal el kell végezni. Ellenkező esetben kárba vész a bennük rejlő értékes esszenciális olaj.
 
A rózsa valóban az olajok királynője, ezért is olyan találó, hogy ez a pompás virág végre saját doTERRA-lepárlót kapott, méghozzá a világ rózsaközpontjának szívében.
 
 


Rózsa illóolaj vagy egyéb termék vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!


Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Törzsvásárlóknak 25% kedvezmény, úgy gondolom megéri jelentkezni!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

 
 
Teljes videó magyar felirattal:
 
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj