Sárgabarackos fahéjas zabkása

Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Krémes és kényeztető zabkása aszalt sárgabarackkal és mézzel, tökéletes napindító.
4 adag.
Összetevők
3½ csésze tej vagy tejmentes tej (pl. kókusz)
1½ csésze víz
2,5 csésze gyorsan fővő zabpehely
1 csepp fahéj illóolaj
1/3 csésze apróra vágott szárított sárgabarack
apróra vágott mandula
1 teáskanál méz/ rizsmaláta szirup
Elkészítése
1. A vizet, tejet, zabot és a sárgabarackot keverjük össze egy lábasban, és közepesen magas hőfokon forraljuk fel.
2. Csökkentsük a hőfokot közepesre, és gyakori keverés mellett főzzük 5 percig, vagy amíg sűrű és krémes lesz. Add hozzá a fahéj illóolajat, keverd össze, és már tálalható is.
3. A tetejére szórj apróra vágott mandulát és egy csepp mézet. :)
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:

Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!