doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula


A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatod a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait (segít a szükséges frissítő alvásban anélkül, hogy másnap álmosnak és fáradtnak éreznéd magad), amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus lágyzselatin kapszula formájában.

A szakértők azt javasolják, hogy a felnőttek minden éjszaka legalább 7-8 órát aludjanak. Sajnos a fejlett országokban körülbelül 33 százalék nem éri el az ajánlott éjszakai alvásmennyiséget, minden ötödik felnőttből egynél jelentkezik időnként álmatlanság vagy alvási nehézség. Az alvás megvonása számos egészségügyi kockázattal hozható összefüggésbe, és óriási terhet ró a szervezet gyakorlatilag minden szervrendszerére. A megfelelő alvás hiánya befolyásolja fogyási képességünket vagy egészséges testsúlyunk megtartását; befolyásolja érzéseinket, tanulási és viselkedési formáinkat; negatívan hat szív- és érrendszeri egészségünkre és általános közérzetünkre; valamint csökkentheti a reakcióidőt és akadályozhatja vezetési képességünket. A megfelelő alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy fizikailag és szellemileg is regenerálódjunk a mindennapi élet követelményeiből. A minőségi alvás létfontosságú ahhoz, hogy minden egyes nap hogyan érezzük magunkat, mivel elengedhetetlenül fontos a szervezet természetes regenerációs és helyreállító folyamatainak támogatásához.

Több száz különböző ajánlás, családi recept, termék és étrend-kiegészítő létezik, amelyek mind azt állítják, hogy segítenek. Azonban ami az egyik ember számára hatékony lehet, az a másiknak egyáltalán nem biztos, hogy segít. Most van egy olyan megoldás, amely egyszerre használja a történelmileg bevált összetevőket és a modern tudomány legjobbjait.


Elsődleges előnyök

  • Vegetáriánus lágyzselatin kapszula.
  • Enyhíti az alkalmi álmatlanságot.
  • Elősegíti az egészséges pihenést és alvást.
  • Segíti a szükséges frissítő alvást anélkül, hogy másnapra fásultnak vagy álmosnak éreznéd magad.
  • Segít az elalvás minőségében és könnyebbé tételében.
  • Ösztönzi a pihentető alvást.
  • Nyugtatja az idegrendszert.
  • Segít csökkenteni a stresszt. 


 

Összetevők

levendula illóolaj

citromfű

golgotavirág

német kamilla

L-teanin


Mi az L-teanin?

Az L-teanin, egy nem fehérje aminosav, amely a zöld teában (Camellia sinensis) található, és az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatásait tanulmányozták. Az L-teanin szerkezetileg hasonlít a glutamát és a gammaaminovajsav (GABA) neurotranszmitterekhez, amelyek mindkettő a jobb hangulat, a nyugalom és a relaxáció javulásával hozható összefüggésbe. Az L-teanin egyedülálló módon képes elősegíteni a relaxációt anélkül, hogy álmosságot okozna. Tanulmányok azt mutatják, hogy az ilyen elalvás előtti ellazulás nagyon hatékonyan támogatja a pihentető éjszakai alvást.

Levendula

A legtöbb doTERRA rajongó már tudja, hogy a levendula illóolajnak nagy hagyománya van, és gyakran használják belsőleg a pihentető alvás elősegítésére, az idegrendszer megnyugtatására és a stressz csökkentésére. Klinikai és kísérleti kutatások alátámasztják, hogy a bevitt levendula illóolaj nyugtatja az idegrendszert, és elősegíti az egészséges pihenést és alvást. A doTERRA Serenity minden egyes két lágyzselés adagja a kutatások által javasolt mennyiségű levendula illóolajat tartalmaz a relaxáció és a pihentető alvás támogatása érdekében.

 

Miért fontos az alvás?

A szervezetünknek körülbelül napi egyharmadnyi alvásra van szüksége (életkortól függően többé-kevésbé 8 óra). Miért? Nem lehetne ezt az időt jobban eltölteni? A kutatások azt mutatják, hogy az alvással töltött idő döntő fontosságú az egészség, az agyműködés és az érzelmi jólét szempontjából. Alvás közben a szervezet keményen dolgozik az építésen és az önfenntartáson. Az erek alvás közben javulnak. Az alvás lendületet ad az immunrendszernek. Az alvás kiegyensúlyozza a hormonokat. Az alvás lehetővé teszi az agy számára, hogy feldolgozza a nap eseményeit, és felkészüljön egy újabb tanulásra. Mindent egybevetve, megfelelő pihenés nélkül a tested nehezebben teszi meg mindazt, amire szükséged van ahhoz, hogy boldog, egészséges életet élhess.

Klinikai vizsgálat

A doTERRA egy hathetes, kettős vak, placebo-kontrollált klinikai vizsgálatot végzett a doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula hatékonyságának vizsgálatára. Az alanyok rendkívül jelentős javulásról számoltak be a könnyebb elalvás képességében, valamint javulásról számoltak be a könnyebb felébredésben és a reggeli éberség/frissültség érzésében is. Ez a vizsgálat további alátámasztást nyújt ezen növényi anyagok történelmi használatához, és megerősíti a doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulák hatékonyságát.




Használata

  • Vegyél be 1-2 lágyzselatin kapszulát lefekvés előtt.
  • Vidd magaddal utazáskor is, hogy otthonodtól távol is frissítő alvást biztosíthass.  

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Hűvös, száraz helyen tartandó. 




Gyakran ismételt kérdések

K: A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulát étellel kell bevenni?

V: Nem kell étellel együtt bevenni. Javasoljuk, hogy lefekvés előtt kerüld a nehéz ételeket, mert azok megnehezíthetik az elalvást.

K: Ez a termék tartalmaz doTERRA Serenity illóolajkeveréket?

V: Nem, a doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula levendula illóolajat L-teaninnal és három, a természet legnyugtatóbb és legpihentetőbb botanikai kivonatával kombinálja, hogy segítsen a szükséges frissítő alvásban. 

K: A dōTERRA Serenity lágyzselatin kapszulát biztonságos minden este bevenni?

V: Igen, nem kell biztonsági aggályokat felvetni, amíg a javasolt használatot követjük. Természetesen javasoljuk, hogy bármilyen étrend-kiegészítő szedése előtt konzultálj egészségügyi szakemberrel, ha bármilyen egészségügyi állapot miatt megfigyelnek vagy bármilyen gyógyszert szedsz.

K: Bevehetek-e többet az ajánlott mennyiségnél?

V: Javasoljuk, hogy tartsd be a javasolt felhasználást, amelyet a tudományos szakirodalom széles körű áttekintése alapján választottunk ki, amely a megadott dózisban hatékonyságot mutat.

K: A doTERRA Serenity lágykapszula biztonságos a gyermekek számára?

V: A doTERRA Serenity lágykapszulák nem ajánlott gyermekek számára. 


Kiszerelés: 60 kapszula

Ára: 25,75 euró ; ~ 9.200 forint

 

15 ml Serenity + lágyzselatin kapszula kombó ára: 58,5 euró ; ~ 21.000 forint

(külön megvásárolva 74 euró, így spórolsz 15,5 eurót)




Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek