doTERRA sampon és kondicionáló


Frissítés: a hajápoló család megújult!

Az megújult összetételű samponhoz klikkelj ide

doTERRA védő sampon

Ha a haj ápolásáról van szó, nehéz lehet olyan samponokat és hajápolási termékeket találni, amelyek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket és vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek a hajra vagy a testre. Míg mások egzotikus összetevőkkel vagy szalonszintű minőséggel dicsekedhetnek, nehéz felvenni a versenyt a CPTG illóolajok minőségével és erejével. Az emberek már sok éve használják az illóolajokat a hajra, mert természetes, kíméletes megoldást nyújtanak a haj tisztítására, karbantartására és ápolására. Ha a doTERRA Salon Essentials Protecting sampont választod, a Föld legjobb összetevőivel kényezteted hajad, és elősegíted a tiszta, egészséges kinézetű hajkoronát. 

Az illóolajok természetesek, gyengédek, biztonságosak és jót tesznek a testnek - miért ne használhatnánk tehát illóolajokat a hajra, és miért ne bővíthetnénk tovább e természetes vegyületek előnyeit? A doTERRA Salon Essentials termékcsalád tele van tisztító, nyugtató hatású termékekkel, amelyeket a puha, sima, egészséges kinézetű haj fenntartására terveztek. E termékek közül a doTERRA Salon Essentials Védő Sampon az illóolajok, természetes tisztítószerek és növényi hatóanyagok erejét egyenesen minden egyes hajszálra juttatja el - segítve ezzel az egészséges, szép fürtök kialakulását. 

A növényi kivonatok egyedülálló kombinációja, valamint a vadnarancs és a lime illóolajok gyengéd habzást és tisztítást biztosítanak, hogy eltávolítsák a hajon és a fejbőrön összegyűlt szennyeződéseket. A könnyű hidratálók puhává, fényessé és tapinthatóvá teszik a hajszálakat.

Kulcs összetevők és előnyei

  • Csökkenti a fésülködési erőt nedves és száraz hajon egyaránt, hogy minimalizálja a formázási károkat.
  • A könnyű hidratálók puhává, fényessé és tapinthatóvá teszik a hajszálakat.
  • Elősegíti a haj, hajhagymák és a fejbőr tisztulását, mivel segít eltávolítani a hajformázó termékek által hátrahagyott maradványokat.
  • Csökkenti a haj mechanikai formázási sérüléseit és lerövidíti a formázási időt.
  • Védi a színezett hajat az UV oxidáció ellen.

Illóolajok

Vadnarancs: A vadnarancs olaj édes, citrusos illata tökéletes kiegészítője a doTERRA Salon Essentials védősamponnak. A vadnarancs nem csak kellemes, friss illatot biztosít, hanem erőteljes tisztító hatású is.

Lime: Jelentős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, a lime olaj fanyar, élénkítő illata segít a samponozás során hozzáadott tisztító tulajdonságokat biztosítani, és édes illatot hagy a hajon.


Használata

A védő sampon formuláját úgy tervezték, hogy mélyen kondicionálja a hajat, hogy visszaállítsa a szálak nedvességét. Ha a hajad száraznak vagy fénytelennek érzi magát, a doTERRA Salon Essentials Protecting Shampoo használata segíthet helyreállítani a nedvességet - a haj puha, selymes és fényes lesz.

A védő sampon hidratáló tulajdonságainak köszönhetően segíthet láthatóan csökkenteni a töredezett hajvégeket. Akár a túl sok hajformázás, hajfestés vagy más károsító gyakorlatok miatt vannak töredezett hajvégek, a védő sampon segíthet láthatóan javítani a töredezett hajvégeken és megfiatalítani a hajat puha, fényes ragyogással.

A doTERRA Salon Essentials Protecting Shampoo hidratálja és nyugtatja a hajat hajmosás közben, hogy csökkentse a csomósodást - különösen fésülködés közben. Ha a haj összegubancolódik, a fésülködés és a hajformázás során sok kárt szenvedhet. A védő sampon formulája segít csökkenteni a fésülködési erőt mind a száraz, mind a nedves haj esetében, ami csökkenti a formázási károkat.

Akár szereted feldobni a megjelenésedet időnként fényes hajszínnel, akár kéthavonta szeretnéd megváltoztatni a hajszínedet, tudjuk, hogy azt szeretnéd, hogy a hajszíned tartós legyen. Nemcsak a túlzott színezést szeretnéd elkerülni, de a szalonba való havi látogatás is költséges lehet. A védősampon segíthet növelni a színtartósságot a szalonlátogatások közötti időszakban a kémiailag kezelt haj esetében. Ha szeretnéd, hogy platina szőke, merengő barna vagy elegáns ombre hajad egy kicsit tovább tartson, próbáld ki a doTERRA Salon Essentials védősampon használatát, hogy segítsen megőrizni a színedet.

A hozzáadott nedvességgel és simasággal a hajad jobban védett lesz a hajformázás során a védősamponnal történő alapos mosás után. A Protecting Shampoo természetes, simító összetevői segítenek csökkenteni a haj mechanikus formázási károsodását, ami hasznos lehet azoknak, akik gyakran szárítják, göndörítik és egyenesítik a hajukat. A hajszálak hidratálásával és megerősítésével a Protecting Shampoo segíthet a hajformázási idő lerövidítésében is - ki ne örülne néhány plusz percnek a reggeli készülődésnél?

Az illóolajok hajápolásra való használatának egyik előnye, hogy kémiai összetételüktől függően jelentős tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. A védősampon a haj, hajhagymák és a fejbőr tisztítására szolgál, eltávolítva más hajformázó termékek által gyakran hátrahagyott maradványokat. Az igazán tiszta érzésért válaszd a védő sampont, hogy az egész fejed megtisztítsa, és a hajad fényesnek és újszerűnek hagyja. 

Mint említettük, a doTERRA Salon Essentials Protecting Shampoo tisztítószereket, növényi hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaz - mindezek jót tesznek Neked és hajadnak. Más samponok toxinokat és vegyi anyagokat tartalmaznak, de nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy a hajad védett és jól gondozott a védősampon növényi összetevőinek használatával.

Gyakran előfordul, hogy a haj kissé kócosnak, sérültnek vagy egészségtelennek tűnik, ha túlságosan kitették a hajszárítónak vagy a napfénynek. Szerencsére a doTERRA samponja valóban védi a hajat. Egészségesen tartja a tincseid, még akkor is, ha ki van téve a napnak vagy az állandó hajszárításnak. 

Hogyan használd

Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra. Öblítsd ki alaposan. Kövesd a doTERRA kondicionálóval. Kerüld a szemmel való érintkezést. Kizárólag külső használatra.

Kiszerelés: 250 ml

Összetétel

Water (Aqua), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Betaine, Acrylates Copolymer, Avena sativa (Oat) Peptide, Citrus sinensis (Wild Orange) Peel Oil Expressed, Citrus aurantifolia (Lime) Oil, Silicone Quaternium-3, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lauryl Lactyl Lactate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Trideceth-12, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Natural Fragrance, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides




doTERRA simító kondicionáló

A doTERRA Salon Essentials Smoothing Conditioner egy professzionális formula, amely kondicionáló lágyítószereket, növényi kivonatokat és természetes fehérjéket tartalmaz, amelyek a hajat ragyogóvá és egészségessé teszik. Emellett CPTG tanúsítvánnyal rendelkező, kifejezetten az általános kellemes illat érdekében kiválasztott illóolajok szabadalmaztatott keverékét is tartalmazza. A doTERRA Salon Essentials Smoothing Conditioner kisimítja a hajat, és antisztatikus hatást biztosít, amely a hajszálakat a hajformázás során egyenesen tartja a sima, végleges megjelenés érdekében.

Elsődleges előnyök

  • A növényi kivonatok biztosítják a hajszín fenntartását és védelmét, valamint az egészséges kinézetű hajat támogató lipideket.
  • CPTG illóolajkeverék levendulából, borsmentából, majoránnából, cédrusfából, levandinból, rozmaringból, niaouliból és eukaliptuszból, hogy általános kellemes illatot biztosítson.
  • Mélykondicionálóként működik, amely elősegíti a hajfelület karbantartását, kifejezetten a kémiailag kezelt haj számára.
  • Egyéb természetes összetevők tartják a hajat erősnek és egészségesnek.

 

Illóolajok

Levendula: A levendulaolaj az egyik legsokoldalúbb illóolajként ismert, kellemes virágos aromája tökéletes kiegészítője bármely keveréknek.

Borsmenta: A borsmenta illóolaj friss, élénkítő illata miatt a szépségápolási és hajápoló termékek gyakori összetevője.

Majoránna: Az ókorban a boldogság szimbólumaként ismert majoránnaolaj meleg, fás, gyógynövényes illatú, és nyugtató tulajdonságairól híres.

Cédrusfa: A meleg, fás olaj, amely elősegíti a relaxációt, a cédrusfa illóolaj sokoldalúságot és melegséget kölcsönöz ennek az illóolaj-kombinációnak.

Rozmaring: Kémiai összetétele miatt az emberek gyakran használják a rozmaringolajat a hajra. A fejbőrre masszírozva elősegítheti az egészséges kinézetű hajkoronát.

Eukaliptusz: A tisztító tulajdonságairól ismert eukaliptuszolaj hasznos kiegészítője lehet a tisztításra használt bőr- és hajápoló termékeknek.

 

 

Használata

Azok számára, akik aggódnak a hajszín fenntartása miatt egy drága szalonlátogatás után, a simító kondicionáló segíthet a hajszín karbantartásában és védelmében. Akár gyakran fested a hajad, akár csak szeretnéd, hogy a hajszíned minél tovább tartson, a simító kondicionáló természetes növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek segítenek a szín fenntartásában és védelmében.

Ha gyakran küzdesz sérült vagy töredezett hajvégekkel, a simító kondicionálót úgy tervezték, hogy javítsa a sérült haj látható jeleit és csökkentse a töredezett hajvégek megjelenését. A nyugtató hatású illóolajokkal a Smoothing Conditioner azonnali kondicionálást, selymet és fényt biztosít.

Ellentétben más hajápoló termékekkel és mélykondicionálókkal, amelyek nem biztonságos toxinokat és vegyi anyagokat tartalmaznak, a doTERRA Salon Essentials Smoothing Conditioner a CPTG borsmenta, majoránna, levendula, cédrusfa, eukaliptusz, rozmaring és más, a haj védelmére és a fejbőr tisztán és egészségesen tartására szolgáló keverékét tartalmazza. Amikor a simító kondicionálót használod, nem kell aggódnod, hogy a káros méreganyagok károsítják a hajad az illóolajok nyugtató ereje elősegíti a sima, egészséges kinézetű tincseket.

A színezés és a hajformázás komolyan megterheli a hajat, és gyakran károsodáshoz vagy a hajtömeg csökkenésének megjelenéséhez vezet. A simító kondicionáló segíthet pótolni a mechanikai és kémiai kezelések által elvesztett hajtömeg megjelenését, így tökéletes termék azok számára, akik gyakran formázzák vagy festik a hajukat.

Az illóolajok hajra gyakorolt erejét kihasználva a simító kondicionáló nem csak napi kondicionálóként, hanem mélykondicionálóként is működik, amely elősegíti a hajfelület karbantartását, kifejezetten a vegyileg kezelt haj számára. Ez a mélykondicionáló selymes, puha és fényes érzetet hagy a hajban.

Ha aggódsz a hajformázás okozta károk miatt, a simító kondicionáló segíthet megőrizni a haj egészségét még akkor is, ha olyan károsító elemeknek van kitéve, mint a hajszárító és a fésülködés. Mivel kisimítja a hajat, a Smoothing Conditioner csökkenti a fésülködési erőt mind a nedves, mind a száraz hajban, így segít csökkenteni a haj formázási károsodását. A simító kondicionáló nemcsak a haj formázási károsodását csökkenti, hanem a szárítási időt is, amivel minden nap néhány percet spórolhatsz a hajformázásra fordított időből. :)

Tipp

  • A legjobb eredmény elérése érdekében használd a doTERRA védősamponnal együtt.
  • Hajmosás után egyenletesen dolgozd be a nedves hajba. Várj egy percet, majd alaposan öblítsd ki.

Kiszerelés: 250 ml


Összetevők

Water, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Betaine, Cyclopentasiloxane, Stearalkonium Chloride, Dimethicone, Lavandula angustifolia (Lavender) Essential Oil, Mentha piperita (Peppermint) Essential Oil, Cedrus atlantica (Cedar Wood) Essential Oil, Origanum majorana (Marjoram) Essential Oil, Melaleuca quinquenervia (Niaouli) Essential Oil , Rosmarinus officinalus (Rosemary) Essential Oil, Lavandula hybrida (Lavandin) Essential Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Essential Oil, Cananga odorata Flower Oil, Cinchona succirubra Bark Extract, Citrus aurantifolia (Lime) Peel Oil, Citrus limon (Lemon) Peel Oil, Achillea millefolium Extract, Tussilago farfara (Coltsfoot) Flower Extract, Hordeum distichon (Barley) Extract, Phellodendron amurense Bark Extract, Santalum album (Sandalwood) Extract, Panthenol, Persea gratissima (Avocado) Oil, Triticum vulgare (Wheat) Flour Lipids, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydrogenated Soybean Oil, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Silicone Quaternium-3, Quaternium- 91, Cetrimonium Methosulfate, Polyglyceryl-3 Distearate, Polysorbate 60, Trideceth-12, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.


Frissítés: a hajápoló család megújult!

Az megújult összetételű samponhoz klikkelj ide



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj