TriEase lágyzselatin kapszulák allergia ellen


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A tapasztalt és az újonc esszenciális olaj használók által egyaránt szedett TriEase lágyzselatin-kapszulák kifejlesztésekor egy egészségesebb ember lebegett a szemünk előtt. Minden lágyzselatin-kapszula egyenlő részben tartalmaz citrom, levendula és borsmenta esszenciális olajat. A különlegesen összeállított TriEase lágyzselatin-kapszulával most mindhárom jótékony esszenciális olaj gyorsan és könnyen fogyasztható utazás vagy kültéri elfoglaltságok közben. A TriEase lágyzselatinkapszulát biztonságos napi rendszerességgel szedni.

 

Összetevői és tulajdonságok

  • A legfontosabb összetevők között ott van a citromhéj, a levendulavirág és a borsmenta.
  • Kényelmes, egyszerűen bevehető kiegészítő a mindennapos egészségért 

Citromhéj: tisztítja a szervezet rendszereit és gyakran használják légúti panaszok esetén. A citrom illóolajának domináns összetevője a limonén. Kísérleti kutatások szerint a limonén támogathatja az egészséges immunműködést.

Levendulavirág: híres nyugtató és kiegyensúlyozó hatásáról. Kísérleti kutatások szerint a levendula támogathatja az egészséges immunválaszt.

Borsmenta növény: elősegíti a tiszta légzést és az egészséges légzőszervi működést. A mentol a borsmenta illóolaj domináns összetevője, és az egyik legjobban kutatott illóolaj-összetevő. Kísérleti kutatások szerint a mentol nyugtathatja a légzőszerveket.

 

 

Használata

Szükség esetén naponta 1 kapszulát vegyél be.

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Hűvös, száraz helyen tartandó. 

Egyéb összetevők

Genetikailag nem módosított kukoricakeményítő, glicerin, karragén, tisztított víz, maltit.

Mitől egyedi

Az egyik leggyakoribb házilag készített keverék az illóolajok - citrom, levendula és borsmenta - kombinálásából áll. Belsőleg alkalmazva ez a keverék messzemenő előnyökkel jár a felhasználó számára. Különösen ezen olajok szinergikus hatása ideális a szezonális kellemetlenségek kezelésére. A tavaszi, nyári és őszi hónapok számos olyan szezonális és környezeti tényezőt hoznak magukkal, amelyek szinte naponta kellemetlenséget és aggodalmat okozhatnak. A TriEase lágykapszula szezonális és környezeti védelmet nyújt kényelmes és könnyen használható formában. Napi egy-két lágygél bevétele, vagy szükség szerint, elősegíti az egészséges légzőszervi működést, elősegíti a tiszta légzést, és tisztíthatja a szervezet rendszereit, így kellemetlenségek nélkül élvezheted a szabadban töltött időt.

A TriEase lágykapszula egyik legnagyobb előnye, hogy kényelmes. Bár a citrom-, levendula- és borsmentaolaj keverése gyakori, odafigyelést igényel, és nem mindig teszi lehetővé az útközbeni használatot. Nem kell minden egyes olajat összekeverni és kapszulába adagolni - egyszerűen tarts egy üveg TriEaset a táskádban, autódban vagy otthonodban, hogy védelmet nyújtson a szezonális és környezeti veszélyekkel szemben.


Kiszerelés: 60 kapszula




Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában