Méregtelenítő iszappakolás doTERRA mud mask

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Bár számos módszer létezik a bőr méregtelenítésére, sok termék és házi megoldás olyan összetevőket, vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek károsak lehetnek a bőrre vagy a szervezetre. A Méregtelenítő iszappakolás természetes módon tisztítja és méregteleníti a bőrt biztonságos, természetes illóolajok, növényi anyagok és kivonatok használatával. Nem kell aggódnod a megkérdőjelezhető összetevők miatt - a Méregtelenítő iszappakolás biztonságos, kíméletes módot kínál a bőr méregtelenítésére. 

Kényeztesd bőröd a Föld értékes ajándékaival, a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajokkal, a természetes földfestékekkel, az ásványi tisztító és a tápláló botanikai anyagokkal. A doTERRA SPA méregtelenítő maszk természetes agyagmaszk, amely tisztító és méregtelenítő előnyöket nyújt, miközben csökkenti a pórusok, finom vonalak és ráncok megjelenését. A mirha a borókabogyó és a grépfrút CPTG illóolajokkal átitatott pakolás aromás luxuskezelést biztosít, amely megvédi a bőrt és élénkíti az érzékszerveket.

Összetevői és előnyei

  • Mirha, borókabogyó és grépfrút illóolajokkal átitatott - tisztító és simító hatásaikról ismert
  • A Shea vaj biztosítja a hidratálást és a bőr egyensúlyát
  • A malachit kivonat rézben gazdag és méregtelenítő előnyökkel jár
  • A lencsemagkivonat segítséget nyújt a pórusok csökkentésében
  • A természetes földi agyag- beraclay (zöld) cinket, szelént, rezet és más elemeket tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak a bőr tisztításában és a zsíros bőr megjelenésének csökkentésében 

 

 

Használata

Vékony, egyenletes réteggel vidd fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. Hagyd a maszkot 3-5 percig, és meleg vízzel öblítsd le.

Figyelmeztetés

Kizárólag külső használatra. Kerüljük a szemeket.  

Összetevők részletezve

Water (Aqua), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Juniperus communis (Juniper Berry) Fruit Oil, Citrus paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Commiphora myrrha (Myrrh) Oil, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Cichorium intybus (Chicory) Root Extract, Lens esculenta (Lentil) Seed Extract, Camellia sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Malachite Extract, Montmorillonite, Dehydroacetic Acid, Copper PCA, Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Stearoyl Lactylate, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Acacia senegal Gum, Sodium Phytate, Sodium Anisate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Mica, Sodium Hydroxide

 

 

Mirha: A mirhaolaj a bőr megnyugtatására szolgáló illóolajként ismert, és segíthet a sima, fiatalosnak tűnő arcbőr kialakításában.

Sheavaj: A sheavaj hozzáadása segít hidratálni és kiegyensúlyozni a bőrt. Míg sok iszapmaszk eltávolítja a nedvességet a bőrből, a sheavaj használata lehetővé teszi, hogy a Méregtelenítő Mud Mask táplálja és puhítsa a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt.

Borókabogyó: A borókabogyó olaj helyileg alkalmazva elősegíti a tiszta, egészséges arcbőrt, és természetes tonizálószerként hat a bőrre.

Grapefruit: A bőrápolási termékekben gyakran használt grapefruitolaj segíthet javítani a bőr megjelenését azáltal, hogy elősegíti a tiszta, egészségesnek tűnő arcszínt.

Malachit kivonat: A malachit kivonat használata hozzájárul a termék méregtelenítő képességeihez. A rézben gazdag malachitkivonat segít a méregtelenítésben.

Lencsemag-kivonat: A lencsemag-kivonat használata közismerten segít csökkenteni a pórusok megjelenését.

Berclay: Természetes földi agyagként a berclay rezet, cinket, szelént és más olyan elemeket tartalmaz, amelyek tisztítják a bőrt, segítve a zsíros arcbőr megjelenésének csökkentését. 



Kiszerelés: 113,4 gramm




Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek