Gyermek illóolajok + foglalkoztató füzet


 

Töltsd le és nyomtasd ki!

Az esszenciális olajok nem csak az anyukáknak és apukáknak valók. Minden üveggel a természet aprócska cseppjeit tartod a kezedben. Az üveg belsejében ott lehetnek a virágok, amelyeket szívesen szagolsz meg; a fák, amelyekre szívesen mászol fel; vagy a fűszerek, amelyektől olyan finom lesz az ételed. Mindegyikük más és más, ezért a szervezeted is eltérő módon reagál rájuk. A doTERRA megalkotott hét különböző esszenciálisolaj-keveréket, amelyek mindenhová elkísérnek. A nagy napokon, az izgalmas pillanatokban, a szórakoztató utazásokon, sőt, még az esti mesék alatt is van egy olyan olajkeverék, amelyre számíthatsz, történjen bármi. A következőkben egyenként megismerheted mindet, hogy megtudhasd, melyek a kedvenceid!

 

 

 

A nevem Calmer™, és társad leszek a lefekvéshez készülődésben. A gyermekeknek készült dōTERRA Kids Collection csomagban is megtalálható Calmer Pihentető keverék békés légkört teremt, és segít a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. Amikor eljön a frissítő pihenés ideje, kenj belőle magadra, lélegezd be, és relaxálj.
 

Próbáld ki ezt: 

• Kenj belőle magadra, hogy nyugodt, békés hangulatba kerülj.
• Alkalmazd a Calmer keveréket, hogy egész napon át megőrizd a nyugalmad.
• A nap végén kenj belőle gyermeked csuklójára, hogy segítsen neki lecsillapodni és ellazulni.
• Alkalmazd gyermekeden, amikor elérkezik az esti kikapcsolódás ideje, hogy kellemes élménnyé tedd számára az alváshoz való készülődést.
• Tarts egy üveg Calmer keveréket a táskádban is, hogy könnyen és kényelmesen alkalmazni tudd, amikor csak vissza szeretnéd nyerni érzelmi egyensúlyod.

Kiszerelés: 10 ml

 

 

 

A nevem Steady™, rám bármikor számíthatsz! A Steady keverék lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aromája napi szintű vagy igény szerinti használatra egyaránt ideálissá teszi. Külsőleg alkalmazva a Steady keverék az amirisz, a balzsamfenyő, a koriandermag és a magnólia esszenciális olajok egyedülállóan jótékony hatásaira építkezve fejti ki nyugtató hatását. Kenj egy kis Steady keveréket a tarkódra vagy a csuklódra, hogy a kedélyállapotod visszanyerje egyensúlyát.

Próbáld ki ezt: 

• Alkalmazd a tarkódon, amikor feszültnek érzed magad, hogy segítsen kedélyeid lecsillapításában.
• Kenj belőle a csuklódra és a kézfejedre, hogy nyugalommal árasszon el.
• Vigyél fel belőle gyermeked talpára, hogy békés közérzettel induljon iskolába.
• Vigyél fel belőle a tarkódra vagy a talpadra egy eseménydús nap végén vagy közvetlenül lefekvés előtt.

Kiszerelés: 10 ml

 




A nevem Brave™, és nincs semmi, ami az utamba állhatna! Párosítsd a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdd minden napod határozottan és magabiztosan. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénkülj, és bátorságot meríts, amikor gyámoltalannak érzed magad. Életed nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyél fel belőle egy keveset a talpadra és a kézfejedre, hogy bátorságot és pozitivitást meríts belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képes vagy.

Próbáld ki ezt: 

• Kenj belőle a csuklódra a bátorság és az önbizalom érzésének erősítéséért.
• Alkalmazd a Brave keveréket, hogy egész napon át megőrizd a nyugalmad.
• Kezdd a napod azzal, hogy Brave keveréket viszel fel a talpadra a pozitív hozzáállás fokozása érdekében.
• Alkalmazd a Brave keveréket új vagy a megszokottól eltérő élethelyzetekben, vagy egyszerűen a napod indításához, hogy növeld vele bátorságod és önbizalmad.
• Tarts egy üveg Brave keveréket a táskádban is, hogy könnyen és kényelmesen alkalmazni tudd, amikor csak pozitív érzelmeket szeretnél kiváltani.

Kiszerelés: 10 ml

 

 

 


A nevem Thinker™, én segítek neked a háziban. Kenj a Thinker keverékből a halántékodra, a csuklódra és a tarkódra, és máris tisztább képet tudsz majd alkotni az adott helyzetről. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretnél teremteni,
építsd be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinodba.

Próbáld ki ezt: 

• Alkalmazd, miközben tanulsz vagy bonyolultabb projekteken dolgozol, hogy figyelmed ne terelődjön el a tárgyról.
• A Thinker egy kifejezetten olyan keverék, amely jó, ha mindig kéznél van gyermeked hátizsákjában.
• Kenj belőle a csuklójára vagy a kézfejére, hogy fokozza befogadóképességét és éberségét.
• Alkalmazd olyankor, amikor kissé bágyadtnak érzi magát, jellemzően ebéd után vagy a késő délutáni órákban.

Kiszerelés: 10 ml

 

 


Az én nevem Rescuer™, oda vagyok a kalandokért! Egy mozgalmas, aktívan töltött nap végén alkalmazd az ellazító hatású Rescuer Enyhítő keveréket. Lefekvés előtt kenj Rescuer keveréket gyermeked növekedésben lévő, fáradt lábaira a nyugtató hatás érdekében. Legyen kéznél egy üveg a fürdőszobában is a nyugtató, csillapító hatás biztosításáért egy mozgalmas nap végén.

Próbáld ki ezt: 

• Kenj a keverékből gyermeked lábára egy-egy megerőltető tevékenységgel töltött nap végén.
• Masszírozd a vállába, a nyakába és a hátába, ha pihentető élményre vágyik.
• Gondoskodj róla, hogy a Rescuer keverék mindig kéznél legyen, ha szükség lenne rá; egy barátokkal közös bicajozás, egy családi gyalogtúra vagy egy jó kis kosárlabdameccs után nem is választhatnál ennél találóbb keveréket!

Kiszerelés: 10 ml

 

 

 


A nevem Stronger™, belőlem meríthetsz energiát! Külsőleg alkalmazva a Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nem vagy kifejezetten a legjobb formádban. Hozzájárul továbbá a tiszta, egészségtől ragyogó bőrhöz.

Próbáld ki ezt: 

• Kenj belőle a kezedre, a térdedre és a lábfejedre egy hosszú, aktívan töltött nap végén.
• Alkalmazd a tarkódon, és élvezd a keverék üdítő és felemelő aromáját.
• Használd a Stronger keveréket, hogy megnyugtassa és ápolja bőröd, miközben egészségesebb megjelenést is kölcsönöz neki.
• A Stronger keveréket családi utazások alkalmával se felejtsd otthon, hiszen ez a tökéletes keverék ahhoz, hogy gyermekeid lendületét végig fenntartsa!

Kiszerelés: 10 ml

 

 

 

 

A nevem Tamer™. Az uzsonnásdobozod mellett a helyem! Akár közel maradsz, akár távol kerülsz az otthonodtól, a Tamer Emésztést támogató keveréknek bárhol nagy hasznát veheted, ha kéznél van! A Tamer olyan CPTG minősítésű esszenciális olajok egyedülállóan jótékony tulajdonságait kombinálja, mint a fodormenta, a japán borsmenta és a gyömbér dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázisban. Ezek az olajok együttes erővel kellemesen nyugtató hatást képesek kifejteni egy-egy kiadós étkezés után. A dōTERRA Kids Collection csomagban megtalálható Tamer keverék gyermekek és felnőttek számára egyformán ideális megoldás.

Próbáld ki ezt: 

• Tartsd a Tamer Emésztést támogató keveréket a táskádban vagy gyermeked hátizsákjában.
• Repülős vagy autós utazás esetén gondoskodj róla, hogy akár pillanatok alatt kéznél legyen, ha szükség van rá.
• Végezz egy kellemesen nyugtató hasi masszázst a Tamer keverékkel!

Kiszerelés: 10 ml

 

Itt tudod letölteni.

 

 

Baráti emlékeztető: augusztus 19. éjfélig 20% kedvezmény az összes gyermek olajra!

 

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg