Megújult a Cheer keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Cheer keverék új összetétele:

Cocos nucifera (kókusz) olaj,
Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj,
Illicium verum (ánizs) leveléből kivont olaj,
Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj,
Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj,
Cananga odorata (ylang ylang) virágából kivont olaj,
Boswellia carterii (tömjén) olaj,
Cymbopogon flexuosus (indiai citromfű) olaja,
Dipteryx odorata (tonkabab) magjának kivonata,
Vanilla planifolia (vanília) termésének kivonata

Mi változott a régi formulához képest?

Kikerült belőle: szegfűszeg, citrommirtusz, szerecsendió, ceyloni fahéj, illatos gólyaorr

Új összetevők: bergamott, ylang ylang, tömjén, indiai citromfű, tonkabab  


 

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthatsz. Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítsen, és felélénkítse a hangulatod. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre derít a nap folyamán.

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA Cheer keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.
  • Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tölt el, ami a hangulatodra is élénkítő hatással lesz.
  • Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölt fel.
  • A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.

 

 

Összetevők

Narancs

A héjból hidegen sajtolt narancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag narancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.

Csillagánizs

A csillagánizs egy Délkelet-Ázsiában őshonos örökzöld fa. Általában mindössze 4–6 méter magasra nő meg, de előfordulhat, hogy akár a 20 méteres magasságot is eléri. A kínai kultúrában „nyolcágú ánizsnak” vagy egyszerűen „nyolcágúnak” nevezik jellegzetes, nyolctüszős termésére utalva. A csillagánizsolaj fő kémiai összetevője az anetol, ez adja a jellegzetes, édesgyökérre emlékeztető aromáját, amelyről a csillagánizs esszenciális olaj és a növény termése is közismert. A doTERRA ZenGest keverék egyik fő összetevőjeként a csillagánizsolaj helyileg alkalmazva jótékony hatást gyakorol gyomorpanaszok esetén.  

Gyömbér

A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják.

Bergamott

A bergamott az egyik legkényesebb citrusféle, amely speciális éghajlatot és talajösszetételt igényel ahhoz, hogy szépen teremjen. Görögországban a még éretlen gyümölcsöt desszertként kanalazva vagy kávé mellé fogyasztják. A bergamott egyedülálló a citrusos olajok között, mivel képes egyszerre hangulatjavító és megnyugtató hatást is kifejteni. Évszázadokon át alkalmazták a kedélyek csillapítására és az arcbőr fiatalítására. 

Ylang Ylang

Az ilang ilang esszenciális olajat a trópusi ilang ilang fa csillag alakú virágaiból nyerik ki. Széles körben használják illatszergyártási és aromaterápiás célokra, emellett pedig vallási és esküvői szertartásokon is évszázadok óta fontos szerepet játszik. Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk. Emellett az ilang ilang köztudottan nyugtató és hangulatjavító hatásokat is képes kifejteni. 

Tömjén

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

Indiai citromfű

Az indiai citromfűből füstös, citrusos esszenciális olaj állítható elő, amely számos előnyt kínál használójának. Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat. 

Tonkabab

A Dipteryx odorata a borsófélék (Fabaceae) családjába tartozó csodaszép virágos fafaj, amelyre gyakran utalnak „kumaruként” vagy „brazil tikfaként” is. Ez a fafaj Dél-Amerika északi vidékein őshonos, és a magját tonkababnak nevezik. A baboknak magas kumarintartalmuk miatt erőteljes aromájuk van, ami édes vaníliaillatot kölcsönöz nekik. 

Vaníliaabszolút

A Vanilla planifolia a kosborfélék családjába tartozó Vanilla nemzetség egyik faja, amely több térségben, köztük Mexikóban, Közép-Amerikában, Kolumbiában és Brazíliában is megtalálható. Ez az örökzöld kúszónövény magas vanillintartalommal rendelkezik, ami miatt a vaníliaízesítések népszerű forrásaként szolgál. 

 

 

Induljon derűsen a nap

A doTERRA Cheer Touch esszenciálisolaj-keverék bármikor készen áll, hogy jókedvre derítsen és felvillanyozzon. Próbáld ki, és használd a doTERRA Cheer Touch keveréket a reggeli jógázás, a reggeli tea elfogyasztása vagy újságolvasás közben, hogy segíthessen optimizmussal indítani a napod.


Használati módok

Alkalmazd a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához.
Használd reggelente, hogy optimizmussal és vidámsággal töltsön el.
A téli időszakban kenj belőle magadra és lélegezd be többször is a nap folyamán, hogy hangulatemelő aromája kifejthesse hatását.

Használati utasítás

Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

Kiszerelés

5 ml (kókuszolaj nélkül)

 

 

 

 

 

10 ml golyós üvegben (kókuszolajjal)

 



 





Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek