Jeges latte egy kis levendulával



Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Gondolj egy ultra krémes + habos lattéra, csipetnyi levendula ízzel.

Mindössze 4 hozzávalóból készül, és pár perc alatt elkészíthető.

Hozzávalók

2 adag eszpresszó
2/3 pohár mandulatej
1 evőkanál vaníliakrém (kávé krémesítő)
1-2 csepp levendula illóolaj
jégkockák

Módszer

1) Adjuk az eszpresszót + levendulát egy pohárba és habosítsuk fel kézi habverővel.
2) Adjunk hozzá kívánt mennyiségű jeget
3) Öntsük bele a mandulatejet + tejszínhabot
4) Keverjük össze és élvezzük!

 

Köszönet és recept: @wakeupandkale


Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA 30 napos tisztító és helyreállító program Dr. Ruth Dempsey-vel

5 illóolaj-párosítás, amiről nem is tudtál, és a legjobb felhasználási módjuk

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA és Olajkert promóciók 2025. október

Illat szombat: női egészség (2025. október 11.)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA és Olajkert promóciók 2025. szeptember