Jeges latte egy kis levendulával
Copyright © Komáromi Szabolcs
A
honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép,
stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Gondolj egy ultra krémes + habos lattéra, csipetnyi levendula ízzel.
Mindössze 4 hozzávalóból készül, és pár perc alatt elkészíthető.
Hozzávalók
2 adag eszpresszó
2/3 pohár mandulatej
1 evőkanál vaníliakrém (kávé krémesítő)
1-2 csepp levendula illóolaj
jégkockák
Módszer
1) Adjuk az eszpresszót + levendulát egy pohárba és habosítsuk fel kézi habverővel.
2) Adjunk hozzá kívánt mennyiségű jeget
3) Öntsük bele a mandulatejet + tejszínhabot
4) Keverjük össze és élvezzük!
Köszönet és recept: @wakeupandkale
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!