Emberkereskedelem elleni világnap

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA Healing Hands Alapítvány az emberkereskedelem elleni küzdelmet támogatja a megelőzés, a mentés és a helyreállító ellátás révén.

A doTERRA Healing Hands Alapítvány révén támogatja az emberkereskedelem elleni világnapot azzal, hogy a doTERRA Gyógyító Kéz Alapítvány Remény Akciótervén keresztül elkötelezi magát a modernkori rabszolgaság felszámolása mellett. 2016 óta a doTERRA Healing Hands megbízható és szakmai partnerekkel együttműködve aktiválja az átfogó Remény Akciótervet a megelőzés, a megmentés és a túlélők méltóságának és reményének helyreállítása érdekében.

Támogasd az emberkereskedelem elleni küzdelmet a doTERRA Healing Hands számára történő adományozással. Minden adomány 100%-a közvetlenül a rászorulók megsegítésére megy. 

Az emberkereskedelem és az áldozattá válás összetett és évszázados probléma, amely minden formában megjelenhet. A Global Slavery Index (GSI) becslései szerint jelenleg világszerte 49,6 millió ember van munka- és szexkereskedelem által rabszolgasorban. Ez az új jelentés 2016 óta közel 10 milliós növekedést jelent.

 

Jon Lines

"A mentésünk középpontjában az áll, hogy megerősítsük a bűnüldöző szervek képességét az online és az utcai nyomozásra, hogy olyan szilárd ügyeket tudjunk felépíteni, amelyek végső soron távol tartják a ragadozókat a gyermekektől és a társadalmunk legkiszolgáltatottabbjaitól" - mondta Jon Lines, a doTERRA Hope Alapítvány fő működési igazgatója, aki a doTERRA Healing Hands-szel együttműködve hajtja végre a Hope cselekvési tervet. "A társadalom sokféleképpen tudatosíthatja, hogyan védheti meg azokat az embereket, akiket szeret. A Remény Akcióterv az egyik legjelentősebb módszer, amit eddig láttam, amely valóban megelőzi az emberkereskedelmet és a kizsákmányolást."

A Hope szószólói háromféleképpen lépnek fel.

Megelőzés: Az emberkereskedelem problémája összetett, és a megoldások először is az emberkereskedők megelőzéssel történő meghiúsításán alapulnak.

Megmentés: Azokat a ragadozókat, akik akcióba lépnek, képzett bűnüldöző szerveknek kell letartóztatniuk, akik szilárd ügyeket építenek fel, és hozzáférnek a teljes ügyészségi rendszerhez, hogy biztosítsák, hogy végleg lekapcsolják őket.

Helyreállító gondozás: Az áldozatok megmentése után a folyamatos, áldozatközpontú helyreállító támogatás kritikus fontosságú, hogy a túlélők ne kerüljenek újra ugyanabba vagy még rosszabb helyzetbe.

 

Missy Larsen

"A megelőzés, a mentés és a helyreállító támogatás szorosan összefügg, mivel az emberkereskedelem szörnyűségei által érintettek nehéz, hosszú és összetett gyógyulási utat járnak be, amely a terápia és a támogatás rétegeit igényli. A 2023-as témánk: "Senkit sem hagyunk hátra". Megértjük, hogy minden emberkereskedelmi helyzetnek egyedi körülményekkel járó története van, és minden egyes személynek személyre szabott támogatásra van szüksége" - mondta Missy Larsen, a doTERRA filantrópiáért és közösségi hatásért felelős alelnöke. "A legnagyobb veszélyek saját otthonunkban és közösségeinkben leselkednek ránk az online platformokon és technológiákon keresztül. Azt is fel kell ismernünk, hogy a globális válságok, konfliktusok és éghajlati vészhelyzetek nap mint nap fokozzák az emberkereskedelem kockázatát. Most fontosabb, mint valaha, hogy cselekedjünk. És a Hope a mi cselekvési tervünk a modern rabszolgaság felszámolására, mert mindenki megérdemli a remény szabadságát."

Minden szervezetet, amely a doTERRA és/vagy a doTERRA Gyógyító Kéz által kapott adományokat kapja, teljes körűen értékelünk annak biztosítása érdekében, hogy a finanszírozás összhangban legyen a Hope cselekvési tervvel, és hogy a fogadó szervezet a legmagasabb szintű integritást tartsa fenn. A doTERRA Healing Hands-szel való szoros együttműködésen és szilárd cselekvési terveken keresztül a doTERRA folytatja az emberkereskedelem elleni küzdelmet, hogy a közösségek biztonságban legyenek, és a Hope-on keresztül életeket állítson helyre.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek