Kealakekua Mountain Reserve fenntarthatósága

Greg Hendrickson

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Greg Hendrickson, a Kealakekua Mountain Reserve (KMR) vezérigazgatója nemrégiben más szakértőkkel együtt részt vett a Természetes Termékek Szövetségének (UNPA) találkozóján, hogy beszámoljon arról, mit tesz a doTERRA a KMR fenntarthatóságáért.

"Az 'iliahi (hawaii szantálfa) etikus és fenntartható beszerzése a KMR-nél megköveteli az elkötelezettséget a földön korábban létező természetes élőhely helyreállítása mellett, és mindezt úgy, hogy a Hawaii-szigetek figyelemre méltó kultúráját tiszteljük. A KMR segít abban, hogy az 'iliahi és más őshonos hawaii fajok újra virágozzanak." - Greg Hendrickson

A KMR a doTERRA teljes tulajdonú leányvállalata, és egy 10.000 hektáros rezervátum, amely Hawaii szigetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítésének ad otthont. Az erőfeszítést nemrégiben a 2021-es SEAL Az év környezetvédelmi kezdeményezése díjjal és a 2023-as Q2 Kiválóság a vállalati társadalmi felelősségvállalásban Communitas díjjal ismerték el.

 

Loren Israelsen

"A doTERRA KMR projektje ragyogó példa arra, hogy mind a szantálfa, mind a helyi közösségek kulturális gazdagsága visszatér. Az UNPA üdvözli a doTERRA-t, valamint Greg Hendricksont és csapatát a KMR-nél a Hawaii szantálfa-erdőinek és helyi közösségeinek megújítása iránti elkötelezettségükért." - Loren Israelsen, az UNPA elnöke

 

 

 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy részei lehetünk azoknak a szervezeteknek és egyéneknek a rangos csoportjának, akik mindent megtesznek azért, hogy világunkat jobb hellyé tegyék. Köszönjük, Greg, hogy képviseled a doTERRA-t! 

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj