Jeff Singer a doTERRA új operatív igazgatója

Jeffrey H. Singer

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Tapasztalt globális vezető csatlakozik a doTERRA vezetői csapatához.

PLEASANT GROVE, Utah, 2023. július 6. /PRNewswire/ -- A doTERRA, az integratív egészség- és wellness vállalat, az aromaterápia és az illóolajok globális piacának vezetője örömmel jelenti be Jeff Singer kinevezését az új operatív igazgatói posztra. Ebben a szerepkörben Jeff csatlakozik a doTERRA ügyvezető tanácsához, és felügyeli a vállalat működését, támogatva a vállalat küldetését, hogy a legjobb minőségű illóolajokat ossza meg a világgal, miközben 2030-ig megháromszorozza hatását.

"Több mint két évtizedes felsővezetői és vezetői tapasztalattal Jeff felbecsülhetetlen tapasztalatot hoz a doTERRA stratégiai küldetésének és jövőképének támogatására" - nyilatkozta Corey Lindley, a doTERRA vezérigazgatója. "Jeff fontos szerepet fog játszani a doTERRA erős alapjainak kiépítésében és a működési kapacitásunk növelésében, miközben megháromszorozzuk üzletünket."

Singer több mint 20 évet töltött vezetői pozícióban olyan márkáknál, mint a NASDAQ és az SAP, az Egyesült Államok keleti partján és a Közel-Keleten. "Alig várom, hogy csatlakozzam a világ vezető globális aromaterápiás és wellness cégéhez, hogy folytassam a működési kiválóságra való törekvést a jelenlegi piacokon és az új piacokra való terjeszkedés során" - mondta Jeff Singer. "Egyértelmű, hogy a vállalat vezetése és a Wellness Tanácsadó munkatársai keményen dolgoztak azért, hogy a vállalatot a világ egyik leggyorsabban növekvő közvetlen értékesítési vállalatává tegyék, és alig várom, hogy mellettük szolgálhassak."

Singer a Közel-Kelet egyik legnagyobb családi vállalatánál, az YBA Kanoo-nál is dolgozott vezérigazgatóként. Ezt megelőzően a Nasdaq Dubai, majd a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központ (DIFC) vezérigazgatója volt. "Jeffnek az SAP-nál szerzett értékesítési tapasztalata, a dubaji NASDAQ felállításában szerzett operatív tapasztalata és egy nagy magántulajdonban lévő vállalatnál szerzett vezetői tapasztalata nagy erősséget jelent majd a vezetői csapatunk számára, mivel magántulajdonban lévő vállalatként fegyelmezettebbé és koncentráltabbá tesszük céljaink elérését" - mondta Lindley.

Jeff a Harvard Business Schoolban szerzett MBA diplomát, a Brigham Young University-n pedig nemzetközi pénzügyekből.

forrás: doTERRA

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

doTERRA promóciók 2024. május

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció