Rovarmentes nyár

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A nyár folyamán számos nemkívánatos látogató - például szúnyogok és más kártevők - tönkretehetik a szórakozást, ha nem vagy felkészülve. Ha biztonságos módszereket gyakorolsz ezeknek a bosszantó élőlényeknek az elhárítására, az nagyon hatékony lehet számodra és a családod számára, és a doTERRA-nál pontosan az van, amire szükséged van. 

 

Tippek a kártevők távoltartására

 

Illóolajok, mint természetes rovarriasztók

Számos növény bocsát ki olyan párát, amelyek gátló védelmet nyújtanak a környezetükben lévő potenciális veszélyekkel, például a rovarokkal szemben. Ezek a növények nekünk is egyedülálló és természetes ajándékot adnak, hogy ugyanilyen módon védekezzünk. A különösen hasznos illóolajok közé tartozik a citronella, borsmenta, cédrusfa és az indiai citromfű.

 

 

A borsmenta-, indiai citromfű-, rozmaring- vagy kakukkfűolaj rovarriasztó tulajdonságaival megvédheted magad, otthonod és kerted. Ezen olajok diffúziója vagy néhány csepp közvetlenül a bőrre történő cseppentése sokat segíthet a csúszómászók elleni védelemben. Kertészkedés közben közvetlenül a mulcshoz vagy a talajhoz is adhatod.

Védd gyermekeid a rovaroktól illóolajokkal

Mivel a kicsik nem lehetnek kitéve bizonyos vegyi anyagoknak, amelyek számos rovarriasztó szerben megtalálhatóak, a TerraShield kiváló természetes megoldásként szolgál. Kizárólag tiszta CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajok felhasználásával készül, az EPA irányelveit és előírásait tükrözi, mint az Egyesült Államokban bejegyzett riasztószer, és több mint 4 órán keresztül 90%-nál nagyobb hatékonysággal tesztelték.

 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal