Esszenciális olajok a gyerekszobában


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az illóolajok a család minden tagjának, még a kicsiknek is jót tehetnek. Nem számít, milyen stádiumban vagy - épp készülsz az új gyermek születésére, vagy nézed, ahogy a baba kisgyermekké nő, az illóolajok mindennapos szerepet játszhatnak a gyermeknevelésben. Tárolj néhány hasznos illóolajat a gyerekszobában, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá.

Melyek ezek?

 

Levendula

Lehet, hogy már Te is felismerted a levendula pihentető előnyeit, de a gyerekszobai alapanyagok listájára mindenképpen fel kell venned. Egyes csecsemők és gyermekek híresek arról, hogy nem akarnak elaludni. A levendula segíthet megteremteni ezt a békés lefekvési környezetet gyermeked számára. Tegyél két-négy cseppet egy diffúzorba, amikor elkezded az esti lefekvési rutint, vagy hígítsd frakcionált kókuszolajban, hogy nyugtató masszázst adj a babának.


doTERRA Touch kollekció

A Touch kollekciót úgy tervezték, hogy ne kelljen az olajok hígításával bajlódni, mivel a Touch kollekciót frakcionált kókuszolajjal hígítva kínálják. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen használható gyermeked természetesen érzékeny bőrén. Tárold a levendula, tömjén, teafa, doTERRA Air és ZenGest Touch olajokat egy fiókban, hogy könnyen hozzáférj. A Touch kollekcióban további olajok állnak rendelkezésre. A levendula, tömjén és a teafa azonban mind tökéletes az új és érzékeny bőrre, míg a doTERRA Air tökéletes olaj párologtatáskor a nyitott légutak érzéséhez. A ZenGest segíthet enyhíteni a gyermekekkel szükségszerűen előforduló alkalmi gyomorpanaszokat.


doTERRA Balance

A doTERRA Balance nagyszerű választás párologtatáshoz, a doTERRA Balance remekül használható relaxáló környezet megteremtéséhez (hasonlóan a levendulához). Hasznos mind Neked, mind gyermekednek, amikor a pillanatnyi stressz miatt az érzelmek intenzívvé válnak. Ez a nagyon enyhe keverék biztonságosan alkalmazható gyermeked talpára.


Római kamilla

A teákban gyakrabban ismert római kamilla nyugtató aromával is rendelkezik. Hozzáadható testápolóhoz vagy babasamponhoz, hogy megnyugtassa a bőrt, és lágy virágillatot hagyjon maga után. (Szülőknek is tökéletes. Egy-két cseppet hozzáadhatsz gyógyteához vagy bármilyen forró italhoz, hogy megnyugtassa a tested és az elméd).

Baba termékek házilag

Az illóolajok hasznosak lehetnek természetes és biztonságos babatermékek készítésénél is.

Kerüld el a boltban kapható krémekben rejlő ismeretlen dolgokat, és készítsd el a mi egyszerű, három összetevőből álló pelenkakrémünket. A levendula- és a teafa olaj egyaránt megnyugtatja a bőrirritációkat. Alkalmazd a krémet szükség szerint a nyugtató enyhülés érdekében.

Hogy megvédd a baba bőrét a felesleges nedvességtől, pelenkacsere közben alkalmazz természetes és nem irritáló babapúderünket. Római kamilla és levendula olajat, valamint kukoricakeményítőt, nyílgyökérport és finomra őrölt zabot tartalmaz.



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek