doTERRA Europe Connection Kit 2021

 

Az idei doTERRA Europe Connection 2021 alkalmával azt ünnepeljük, hogy a „Stronger Together” elnevezés helytálló, hiszen együtt valóban erősebbek vagyunk. Ennek alkalmából számos kedvenc termékét új, izgalmas és intenzív hatású formában is megtalálhatsz!

Élvezd az Adaptiv nyugtató keveréket fürdőolaj és permet formájában is, valamint a vadonatúj doTERRA Balance, Whisper és Olasz szalmagyopár doTERRA Touch keverékeket.

Emellett kapsz egy nemrégiben megújult összetételű és csomagolású On Guard fehérítő fogkrémet is!

Rengeteget spórolhatsz, és lenyűgöző termékekre tehetsz szert ezzel a fantasztikus csomaggal. 

 

A csomag bevezető ára most 20% extra kedvezménnyel a törzsvásárlói áron felül:

127 euró ; 46.500 forint

 

Tartalma:


Adaptiv fürdőolaj

A doTERRA Adaptiv nyugtató fürdőolajjal minden hétköznapi fürdőzést a meghitt nyugalom forrásává varázsolhatsz. Hagyd magad mögött minden gondod-bajod, és leld örömöd a CPTG minőségű levendula, magnólia, neroli, vadnarancs, fodormenta, copaiba, rozmaring és ámbrafa esszenciális olajok szabadalmazott keverékében. A benne található kukui dió, avokádó és napraforgómag olajának köszönhetően az Adaptiv fürdőolaj hidratálja a bőrt. Használd az Adaptiv termékcsalád többi tagjával együtt.

Kiszerelés: 118 ml

Elsődleges előnyök

  • Tejes fürdőélményt varázsol a tiszta vízből
  • Levendula, magnólia, neroli, vadnarancs, fodormenta, copaiba, rozmaring és ámbrafa esszenciális olajok kombinációja alkotja
  • Kukui dió, avokádó és napraforgómag olaja gazdagítja, ami segít megőrizni a bőr hidratáltságát
  • A pihentető fürdőzés tökéletes kiegészítője!

 

Adaptiv permet

A doTERRA Adaptiv nyugtató permet segítségével gyorsan pihenést és ellazulást elősegítő környezetet teremthetsz. A doTERRA Adaptiv esszenciálisolaj-keverékkel készülő nyugtató permet meghitt, megújító aromája elősegíti a tökéletes kikapcsolódást. Merülj el a kiegyensúlyozottság és nyugalom érzésében! Használd a doTERRA Adaptiv termékcsalád többi tagjával együtt. 

Kiszerelés: 30 ml

Elsődleges előnyök

  • A CPTG-minősítésű levendula, rozmaring, vadnarancs, fodormenta és copaiba esszenciális olajokat tartalmazó doTERRA Adaptiv nyugtató keverék felhasználásával készül.
  • Tökéletes kiegészítője az esti lefekvéshez való készülődésnek.
  • Aromája édes, citrusos, virágos.

 

 


On Guard fogkrém

A doTERRA fluoridmentes fogkrémje a doTERRA On Guard keverék védelmet nyújtó előnyeit egyesíti egyéb természetes összetevőkkel, ezáltal segít tisztán tartani a fogakat, valamint megőrizni a fogíny egészségét és a ragyogó mosolyt. A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring esszenciális olaja együttes erővel tisztítja és frissíti a leheletet. Ezek az olajok a borsmenta és kúszó fajdbogyó esszenciális olajával együttesen üdítő, fahéjas-mentás ízt kölcsönöznek a doTERRA On Guard fogkrémnek, amely egész napon át frissen és tisztán tartja leheleted! 

Kiszerelés: 125 g

Elsődleges előnyök

  • A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring alkotta szabadalmazott doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék tisztítja és felfrissíti a leheletet.
  • A mirha esszenciális olaj nyugtatja a szájüreget, a fogínyt és a torkot
  • A doTERRA On Guard szabadalmazott keverékkel kombinált borsmenta esszenciális olaj fahéjas-mentás, friss leheletet biztosít.
  • A természetes édesítőszerként szolgáló xilitol finom ízt kölcsönöz, miközben megőrzi fogaid és fogínyed tisztaságát.
  • Mostantól megújult és továbbfejlesztett formulával és csomagolással

 


Whisper Touch

A nevéhez méltóan lágy és meleg aromájú, ugyanakkor sokrétű olajösszetételt kínáló doTERRA Whisper Touch egyedülállóan személyes illatot teremt. A keverék minden egyes esszenciális olaja önmagában is hívogató aromát áraszt, ám egymással ötvözve ezek az olajok olyan különleges illatot alkotnak, amely a viselője és a környezetében megforduló emberek érzékeit egyaránt felcsigázza. A parfümipar legbecsesebb virágainak tekintett jázmin és ilang ilang eufórikus hatású, virágos aromáját a pacsuli, vanília, fahéj és a kakaó meleg, fűszeres illatával párosítva olyan keveréket kapunk, amelyet páratlan komplexitás és aromatikus hatás jellemez. Vidd magaddal mindenhová, és alkalmazd egyszerűen a praktikus, golyós adagolónak köszönhetően. 

Kiszerelés: 10 ml

Elsődleges előnyök

  • Külsőleg alkalmazva melegséget árasztó, pézsmás aromája megigézi és felcsigázza az érzékeket.
  • A Whisper Touch ilang ilang, jázmin és pacsuli esszenciális olajok keveréke frakcionált kókuszolajos bázisban.
  • A bőrön alkalmazva a meleg, lágy, virágos illatokat olyan erőteljes és dinamikus esszenciális olajok egészítik ki, mint a rózsa, a hawaii szantálfa és a bergamott.

 

 

 

Helichrysum Touch

A mézédes illatú olasz szalmagyopár esszenciális olaj regenerálja és helyreállítja a bőrt. Az „örökkévaló” vagy „halhatatlan” virágnak is nevezett olasz szalmagyopár fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, ezért gyakran használják kozmetikumok összetevőjeként. Már az ókori görögök ideje óta alkalmazzák természetes gyógymódok alapanyagaként, olaja pedig számos jótékony hatása miatt rendkívül értékes és keresett. Az ezúttal ebben a praktikus doTERRA Touch keverékben frakcionált kókuszolajjal kombinált olasz szalmagyopár elősegítheti a bőrhibák megjelenésének mérséklését, és hozzájárulhat a ragyogó arcbőr eléréséhez. 

Kiszerelés: 10 ml

Elsődleges előnyök

  • Regeneráló és helyreállító tulajdonságainak köszönhetően makulátlan arcbőrt eredményez.
  • A bőrhibák megjelenésének csökkentésével hozzájárul a bőr általános küllemének és tapintásának javításához
  • Fiatalító hatásának köszönhetően gyakran szerepel kozmetikai termékek fő összetevői között.
  • Mézédes illata nyugtató érzést biztosít az olaj külsőleges használatakor.

 

 

Balance Touch

A doTERRA Balance Touch friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tennél rendet mindennapjaidban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával külsőleg alkalmazva békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt. Ez a praktikus doTERRA Touch keverék ideális társ akár otthon, akár útközben szeretnéd használni. 

Kiszerelés: 10 ml

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA Balance Touch keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez.
  • A doTERRA Balance Touch aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez.
  • Alapja frakcionált kókuszolaj, amelyet lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok gazdagítanak.

 

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában