Nyugalom az AromaTouch és a majoránna segítségével

 

A napi tevékenységek és felelősségek közepette könnyen előfordulhat, hogy az aggodalom és a stressz érzései eluralkodnak rajtunk. Dr. Hill szerint "a stressz olyan fiziológiai változásokat idéz elő, amelyek természetes ellenállást okoznak a fogyással szemben, és csökkenthetik az immunrendszer képességét". A stressz és annak hatásai ellen az illóolajok nagyszerű forrást jelentenek a megnyugtatásra, a nyugalomra és a stresszoldásra. Konkrétan az AromaTouch illóolajkeverék és a majoránna illóolaj csak két példa ezekre a nyugtató olajokra, amelyek segíthetnek.


 

AromaTouch masszázs keverék

Ez a keverék a doTERRA AromaTouch technika elengedhetetlen része, így könnyen érthető, hogy az AromaTouch miért híres nyugtató és megnyugtató tulajdonságairól. Az AromaTouch ciprus, borsmenta, majoránna, bazsalikom, grapefruit és levendula illóolajainkat egyesíti egy tökéletes keverékben, amely számos fontos előnnyel járul hozzá a különböző masszázstechnikákhoz. Az AromaTouch keverékben szereplő minden egyes olajnak egyedi tulajdonságai vannak, amelyek együttesen keverve ösztönzik a vitalitást, csökkentik a stresszt és feldobják a hangulatot.

Az AromaTouch néhány kedvelt felhasználási módja a következő:

1. Használd az AromaTouchot az AromaTouch technikában vagy az AromaTouch kéztechnikában. Hét másik olajjal kombinálva elvégezheted a technikát szeretteid számára, és elősegítheti a békét és a jó közérzetet az életükben.

2. Élvezd a különleges fürdőt ezzel a keverékkel. Egyszerűen töltse fel a kádat a kívánt hőmérsékletű vízzel, majd adj a vízhez néhány cseppet az AromaTouch illóolajkeverékből és Epsom-sóból, aztán lazíts. :)

3. Hozd el otthonodba a nyugodt gyógyfürdőkörnyezetet. Ha jártál már valaha gyógyfürdőben, akkor tudod, hogy a gyógyfürdő környezete a nyugalmat és a pihenést jelenti. A hasonló hatás eléréséhez adj AromaTouch olajat a párologtatódba.

 

 

Majoránna

Amellett, hogy az AromaTouch keverék része, a majoránna számos más felhasználási móddal és előnyökkel is rendelkezik, amelyek önmagában is hasznos olajjá teszik. A görögök és a rómaiak számára a majoránna a boldogság szimbóluma volt, mivel nyugtató tulajdonságokkal rendelkezett. A majoránna illóolaj egyik legjelentősebb előnye, hogy képes pozitív hatást gyakorolni az idegrendszerre. Ezenkívül a majoránna illóolaj képes támogatni az egészséges immunrendszert.

Íme néhány a majoránna kedvelt felhasználási lehetőségei közül:

1. Az immunrendszer támogatásához hígíts egy csepp majoránnát 1,2 dl folyadékba, és idd meg. A majoránnaolajat egy vega kapszulába is beleteheted, és egy pohár vízzel együtt lenyelheted.

2. Enyhítsd a feszültséget és a stresszt, majoránnát alkalmazva a tarkódon, hogy érezd nyugtató tulajdonságait.

3. Aludj jól, néhány csepp majoránnát dörzsölve a talpadra vagy gyermeked lábára, hogy segítsen elaludni.

 

Árak

15 ml-es AromaTouch: 28,5 euró ; ~ 10.400 forint

15 ml-es majoránna: 20,25 euró ; ~ 7.400 forint

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek