Deep Blue termékcsalád izomra és ízületre


A legutóbbi vizsgálatok szerint, az emberek több mint a fele szenved valamilyen ízületi vagy izombántalmakban. A doTERRA erre a kihívásra tökéletes megoldást talált a Deep Blue keverékkel. Az izmokra és ízületekre kiterjedt hatása tartós eredményeket hoz.

A Deep Blue egy szabadalmazott olajkeveréket jelöl, az alábbi összetevőkből:

  • kúszó fajdbogyó
  • kámfor
  • borsmenta
  • ilang-ilang
  • olasz szalmagyopár
  • kék varádics
  • kék kamilla
  • illatcserje

Ezek egyenként tesztelt úgynevezett CPTG  Certified  Pure  Tested  Grade™  (Tanúsított,  Tiszta,  Letesztelt  Minőség)  minősítésű  esszenciális  olajok. Együttesen nyugtató kombinációt alkotnak.

A termékpaletta

5ml-es kiszerelés

Szinergikus keverék meleg, bizsergető érzést kelt, amikor a bőrre kerül. Nyugtató masszázs elemeként is alkalmazható. Miután óvatosan bedörzsölted a fájó területet, a Deep Blue hűvös terápiás előnyét szinte azonnal érezni fogod. Kizárólag helyi alkalmazásra használható. 

10ml-es golyós kiszerelés (Touch)

Ez pluszban frakcionált kókuszolajat (szintelen, szagtalan) tartalmaz, hogy könnyebben lehessen felvinni a kívánt területre, valamint, hogy tovább fejtse ki hatását.

120ml-es bedörzsölő krém

A sportolók kedvence. Hűsíti és melegíti a problémás területeket. Alapját olyan hidratáló bőrlágyítók képezik, amelyek puhává teszik a bőrt, és nem hagynak maguk után zsíros érzetet.

10 darab 2ml-es minták

Könnyen megosztható, és kényelmesen magunkkal vihető.

Táplálékkiegészítő (Deep Blue polifenol komplex) - 60 zöldségkapszula

Szabadalmi eljárás alatt álló, tiszta indiai tömjénkivonatot tartalmaz. A gyömbér, a kurkumin, a rezveratrol és más polifenolok szabadalmazott, szabványos kivonatával enyhít és nyugtat.

(A polifenolok nem tápanyagként hasznosuló, ám az egészségre előnyös hatással bíró vegyületek, amelyek többek között a zöldségek, a gyümölcsök, valamint egyes italok jellegzetes színének, illatának kialakításáért felelősek. A legelterjedtebb anyagok közé tartoznak a növényvilágban, de elsősorban kedvező egészségügyi (oxidáció ellenes, gyulladáscsökkentő, daganatellenes, keringési rendszert védő) hatásaikról ismertek.)

 

Figyelmeztetés

Csak külsőleg (kapszulát kivéve). Lehetséges bőrérzékenység. Kerüld a szembe jutást. Ne használd sebekre vagy sérült bőrre. Alkalmazás után ne kösd be szorosan, vagy fűtőpárnával használd. A véletlen lenyelés elkerülése érdekében tartsd gyermekektől elzárva. Lenyelés esetén fordulj orvoshoz.

 

Amennyiben kipróbálnád, szívesen postázok mintát. Vásárláshoz kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA abode - frissítő keverék

doTERRA levendula esszenciális olaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg