doTERRA a2z rágható vitamintabletta

Mozgalmas életmódunk és egyre kevésbé egészséges "nyugati étrendünk" miatt a minőségi multivitamin és ásványi anyag étrend-kiegészítő a lakosság jelentős része számára fontos szükséglet. A tabletták és kapszulák azonban gyakran kellemetlen ízűek, és puszta méretük megnehezítheti a lenyelést. A doTERRA a2z, átfogó multivitamin és ásványi anyag komplex egy finom görögdinnye ízű rágótabletta formájában.  

Finom íze és könnyen rágható állaga mellett a doTERRA a2z nem tartalmaz magas fruktóz tartalmú kukoricaszirupot, mesterséges színezéket, édesítőszert vagy aromát, így nyugodtan megoszthatod ezt a terméket gyermekeiddel.

A doTERRA a2z rágható tabletta szabadalmaztatott összetevőkből áll, és nehezen nyelő gyermekek és felnőttek számára fejlesztették ki. A doTERRA a2z rágótabletta B vitaminok, A, C és E vitamin, valamint botanikai kivonatok kombinációja, melynek napi szedése támogatja az egészséges sejtek fejlődését és a hosszú élettartamot. A doTERRA a2z rágótabletta, mint átfogó táplálék-kiegészítő, a vadnarancs ízű IQ Mega Omega-3 halolajjal történő együttes használatra készült. Egészséges immunitást, kognitív funkciót, egyben antioxidáns védelmet nyújt.

Ezen kívül a doTERRA a2z rágótabletta egy teljes szuperélelmiszer-komplexumot tartalmaz, amely támogatja az általános egészséget és jólétet. Ez a 282 mg-os keverék gránátalmát, spirulinát, rizskorpát, brokkolit, áfonyát és számos más, a jó közérzetet támogató anyagot tartalmaz.

 

Előnyei

  • Használata biztonságos 4 éven felüli gyermekeknek és olyan felnőtteknek, akik szívesebben fogyasztanak rágótablettát.
  • Kognitív keverék: kolin, foszfatidil-szerin, inozitol.
  • Kellemes görögdinnye íz.
  • Magas fruktóztartalmú kukoricasziruptól, mesterséges színezőanyagoktól, édesítőszerektől vagy ízesítő anyagoktól mentes.
  • Nélkülözhetetlen vitaminok kiegyensúlyozott keveréke, beleértve az antioxidáns A, C és E vitaminokat, valamint a sejtenergia komplex B vitaminokat.
  • Biológiailag hasznosítható ásványi anyagokat tartalmaz, többek között: kalcium, magnézium, cink, réz és mangán.

 

Koncepció

A sejtek stresszét elsősorban a szabad gyökök okozzák, amelyek más egészséges molekulákhoz kapcsolódnak és károsodást okozhatnak. A sejtek úgy vannak felkészülve a szabad gyökök okozta károk elleni védekezésre, hogy a szabad gyök molekulák semlegesítésére olyan elektronokban gazdag molekulákat, úgynevezett antioxidánsokat használnak, mint az A-, C- és E-vitamin, valamint más (például a szuperélelmiszerekben és az Alpha CRS®+ keverékekben található) vitaminokat. Amellett, hogy exogén antioxidáns védelmet nyújtanak a szabad gyökök okozta károsodások ellen, a doTERRA a2z rágótabletta polifenoljai támogatják a szervezet által előállított antioxidánsok endogén termelését és újrahasznosítását is. A doTERRA a2z a sejtek egészséges működését is támogatja azáltal, hogy antioxidáns védelmet nyújt a sejtek DNS-ének.

Az antioxidánsok mellett a doTERRA a2z rágótabletta a sejtek energiájának fontos metabolikus tényezőit jelentő B-vitaminok keverékét is tartalmazza. Egyre több bizonyíték bizonyítja, hogy bármennyit is eszünk, az optimális egészséghez elengedhetetlenül fontos tápanyagokból kevesebbet kapunk, mint korábban. A doTERRA a2z rágótabletta kiegyensúlyozott, kiváló minőségű étrend-kiegészítőt biztosít, amelyet úgy állítottak össze, hogy az optimális vitalitás és jólét támogatásáról ismert alapvető mikrotápanyagokat biztosítsa, amelyek a Te vagy gyermeked étrendjében esetleg nem elegendőek. A doTERRA a2z ideális a gyermekek és a rágható tablettákat kedvelő felnőttek számára egyaránt. A rágótabletta remek ízű, és tökéletes azok számára, akik növelni szeretnék az egészséges sejtfejlődést és a hosszú élettartamot támogató alapvető tápanyagok és antioxidánsok fogyasztását.

A doTERRA a2z rágótabletta másik egyedülálló tulajdonsága, hogy kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy az IQ Mega-val együtt naponta használható, mint egy átfogó étrend-kiegészítő alap az élethosszig tartó vitalitás és wellness érdekében. A vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok mellett a szervezetnek szüksége van esszenciális zsírsavakra is az optimális egészséghez. A doTERRA a2z rágótablettákat úgy tervezték, hogy az IQ Mega-val együtt fogyaszthasd, amely nagyszerű forrása az esszenciális zsírsavaknak, amelyek elősegítik a szív- és érrendszeri, valamint a bőr egészségét, támogatják az egészséges ízületi működést, védelmet nyújtanak a lipidoxidáció ellen, és segítik az egészséges agyműködést.


Használata

4 éves, vagy ennél idősebb gyermekeknek naponta 2 tabletta étkezések közben. Felnőtteknek naponta maximum 3 tabletta.



Gyakori kérdések

 

K: A címkén az áll, hogy 4 éves kortól. Szedhet 4 évesnél fiatalabb gyermek doTERRA a2z rágótablettát?

V: Igen. A 2-4 éves gyermekek biztonságosan bevehetnek naponta egy rágótablettát. Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van, fordulj gyermeked egészségügyi szolgáltatójához.

 

K: Milyen életkorban kell a gyermeknek a doTERRA a2z-ről a doTERRA LifeLong Vitality Pack-rae váltania?

V: A doTERRA LifeLong Vitality Pack 12 éves kor felettieknek vagy legalább 45 kilósaknak lett kifejlesztve. A doTERRA a2z rágótabletta megfelel a a legtöbb gyermek igényeinek.

 

K: Ez a termék GMO-mentesnek tekinthető-e, és gluténmentes?

V: A doTERRA a2z nem tartalmaz genetikailag módosított anyagokat és nem tartalmaz glutént.

 

K: Aggódnom kell-e amiatt, hogy a gyermekem túl sok vasat kap?

V: A 4-9 éves gyermekek számára ajánlott napi bevitel 10 mg. Két doTERRA a2z rágótablettában található 5 mg biztonságosan bevehető a gyermekek számára. Az étrendből származó vasbeviteltől függően ez a mennyiség segít biztosítani, hogy a gyermek megkapja a szükséges mennyiséget. A további 5 mg nem járul hozzá a vas okozta negatív hatásokhoz. A vas felső határa 40 mg/nap a gyermekek számára, és a szervezetnek van egy olyan mechanizmusa, amely kikapcsolja a vas felszívódását, ha a szervezet vasraktárai beteltek. A termék gyermekbiztonsági kupakkal rendelkezik, és a gyermekek számára elérhetetlen helyen kell tartani, hogy a gyermek ne fogyasszon egyszerre túl sok tablettát.

 

K: A doTERRA a2z rágótabletta jobb, mint a boltban kapható multivitamin gumicukor?

V: A doTERRA a2z rágótabletta 10 vitamin napi értékének 100 százalékát biztosítja, miközben ásványi anyagokat, valamint szuperélelmiszer-keveréket és Alpha CRS+ keveréket is tartalmaz. A legtöbb multivitamin rágógumi csak néhány vitamint és nagyon kevés ásványi anyagot tartalmaz, ha egyáltalán tartalmaz. Ráadásul a doTERRA a2z kevesebb cukrot tartalmaz, mint a szokásos multivitamin gumicukrok. Nem tartalmaz mesterséges aromákat, édesítőszereket vagy színezéket.

 

Figyelmeztetés

Ha gyermeket vársz, szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod tanácsát. Ne használd, ha a zárófólia szakadt vagy hiányzik. Nem tartalmaz glutént, tejterméket, búzát, szóját, tojást vagy csonthéjas terméket. A 4 évnél fiatalabb gyermekek esetén a termék használata előtt fordulj orvoshoz.

Felhívás

Vasat tartalmazó termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének egyik legfontosabb oka. A terméket tartsd távol gyermekektől. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívj orvost vagy toxikológiai ügyeletet.

 

 

Részletes összetétel

Cane sugar, Citric acid, Calcium bisglycinate chelate, Microcrystalline cellulose, Magnesium bisglycinate chelate, Stearic acid, Maltodextrin, Pineapple (Ananas comosus) fruit juice powder, Malic acid, Acerola fruit juice powder, Ascorbic acid, Fatty acids, Silicon dioxide, Glucosteviosides, Acacia gum, Iron (Ferric) glycinate chelate, Modified food starch, Niacinamide, Gelatin (porcine), Dicalcium phosphate, Palm oil, Choline bitartrate, Pantothenic acid, Zinc bisglycinate chelate, d-alpha Tocopheryl acetate, d-alpha Tocopherol, Pomegranate (Punica granatum) husk extract, Rice bran, Beet greens (Beta vulgaris) leaf powder, Lemon (Citrus limon) bioflavonoids, Natural watermelon flavor, Spirulina (Arthrospira platensis) powder, Sunflower lecithin, Inositol, Lemon (Citrus limon) peel extract, Mixed tocopherols, Broccoli (Brassica oleracea) powder, Carrot powder, Cranberry (Vaccinium macrocarpon) powder, Magnesium stearate, Rose hips (Rosa spp.) fruit powder, Spinach (Spinacia oleracea) leaf powder, Sunflower seed oil, Mango (Mangifera indica) fruit powder, Grape (Vitis vinifera) seed extract, Brown rice flour, Pyridoxine HCl, Thiamin hydrochloride, Riboflavin, Manganese bisglycinate chelate, Chromium nicotinate glycinate chelate, Tomato extract (lycopene), Biotin, Copper bisglycinate chelate, Potassium iodide, Selenium glycinate, Vitamin K (Phytonadione), Lutein (Marigold (Tagetes erecta) flower extract), Cholecalciferol, Methylcobalamin

 

Kapcsolódó bejegyzések

Omega 3 gyerekeknek

Probiotikum gyerekeknek

 

Kiszerelés: 60 tabletta

Ára: 25,5 euró ; ~ 10.450 forint 


IQ Mega (Omega 3 halolaj) + a2z együtt: 60,25 euró ; ~ 24.700 forint



Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg