Fahéjas kókuszos forró csokoládé


A kókusz egy teljesen más ízvilágot kölcsönöz a hagyományos forró csokoládénak. Ha még nem próbáltad, akkor most muszáj kipróbálnod! Nagyszerű, krémes, laktózmentes megoldás. 

Adag: 1

Előkészítési idő: 15 perc

Elkészítési idő: 5 perc

Nehézség: könnyű


Összetevők:

1 csésze kókusztej

1 evőkanál nyers kakaó

1 vaníliarúd, kikaparva

1 evőkanál kókuszvaj

1 evőkanál juharszirup

1-2 fogpiszkálónyi fahéj olaj

 

Elkészítése:

1. Öntsük a kókusztejet egy lábasba, és közepes lángon lassan forraljuk fel. Adjuk hozzá az összes hozzávalót, és keverjük össze, amíg a keverék jól össze nem keveredik a tejjel.

2. Mártsunk egy fogpiszkálót a fahéj üvegbe, és forgassuk meg a fogpiszkálót az elkészült keverékben.

3. Azonnal fogyasztható.

 

Tipp

Fogpiszkálós módszer: mártsunk egy fogpiszkálót egy üveg illóolajba, és főzés után keverjük bele.



Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában