Fahéjas kókuszos forró csokoládé
A kókusz egy teljesen más ízvilágot kölcsönöz a hagyományos forró csokoládénak. Ha még nem próbáltad, akkor most muszáj kipróbálnod! Nagyszerű, krémes, laktózmentes megoldás.
Adag: 1
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: könnyű
Összetevők:
1 csésze kókusztej
1 evőkanál nyers kakaó
1 vaníliarúd, kikaparva
1 evőkanál kókuszvaj
1 evőkanál juharszirup
1-2 fogpiszkálónyi fahéj olaj
Elkészítése:
1. Öntsük a kókusztejet egy lábasba, és közepes lángon lassan forraljuk fel. Adjuk hozzá az összes hozzávalót, és keverjük össze, amíg a keverék jól össze nem keveredik a tejjel.
2. Mártsunk egy fogpiszkálót a fahéj üvegbe, és forgassuk meg a fogpiszkálót az elkészült keverékben.
3. Azonnal fogyasztható.
Tipp
Fogpiszkálós módszer: mártsunk egy fogpiszkálót egy üveg illóolajba, és főzés után keverjük bele.
Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080
Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!
https://www.mydoterra.com/olajkert
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!