doTERRA bemutató csomag (citrom, borsmenta, levendula)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Készen állsz az illóolajokkal való ismerkedésre? Nem számít mennyit tudsz róluk - a Bevezető készlet tökéletes kiindulópont. 

Ha új vagy bármiben, a legjobb, ha az alapokkal kezded. Ezért gyűjtöttük össze a három legnépszerűbb és leghatásosabb illóolajat, amelyeket könnyű használni, és még könnyebb beleszeretni! Mindazok számára, akik most kezdik az illóolajokkal való ismerkedést, a Bevezető készlet tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy belekóstoljanak.

Három bestseller doTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolaj - citrom, levendula és borsmenta - ideális belépési pontot kínál mindazok számára, akik a természet erejével szeretnék átalakítani az életüket. A készlet praktikus csomagolásban érkezik, és számos javasolt felhasználási módot tartalmaz, hogy segítsen a helyes elindulásban.

Az illóolajok használata nem lehet ijesztő! Kezdd az alapokkal, és meglátod, milyen könnyű lehet kihasználni a föld ezen ajándékainak erejét és tisztaságát.

A készlet tartalma (5ml-es kiszerelésben)

Citrom illóolaj: 

A citrom illóolaj illata ragyogó és vidám, a citrom illóolaj illata a lehető legnapfényesebb. A tiszta doTERRA citrom illóolaj aromásan, helyileg és belsőleg is használható. Párologtasd a citrom felemelő aromáját, hogy bármilyen környezetet vidám, energikus térré varázsoljon. Lélegezd be aromáját reggel vagy délután a citrusos mosolyért. A citrom belsőleg is alkalmazható az emésztés egészségének támogatására. Ráadásul remek íze van! Adj egy cseppet italokhoz, joghurthoz, salátaöntetekhez és egyebekhez a merész ízért - csak egy-két cseppre van szükséged - és a belső jótékony hatásért. A citrom illóolaj természetes tisztító hatású kémiai összetevőivel, mint például a limonén, kiválóan alkalmas a felületek tisztítására. Saját zöld tisztítószert készíthetsz, ha néhány csepp citromot vízzel egy szórófejes flakonban használsz. Egy másik módja a citrom erejének kihasználásának, ha egy-két cseppet közvetlenül a kemény szennyeződésekhez adunk. Különösen jól használható ragacsos maradványok eltakarítására. 

A citrom erős tisztítószer, amely tisztítja a felületeket, és nem mérgező tisztítószerként használható az egész otthonban. Adj egy csepp citromot a vízhez az emésztés támogatására és friss ízesítésére.

Levendula illóolaj: 

A levendula az egyik legkedveltebb illóolaj a világon. Lágy, édes és virágos aromája nyugtató, pihentető légkört teremt. A tiszta doTERRA levendula illóolaj aromásan, helyileg és belsőleg is használható. Aromatikusan, a levendula nyugtató aromája tökéletes diffúzióra vagy esti, elalvás előtti belégzésre. Belsőleg alkalmazva a levendula megnyugtatja és ellazítja az elmét. Ha lefekvés előtt egy cseppet adunk a házi készítésű teához, az egyik módja annak, hogy kihasználjuk ezt a csodálatos, természetes jótékony hatást. A levendula nyugtatja a bőrt. Használd helyileg kisebb horzsolásokra és irritációkra, a bőrápolási rutin részeként, vagy lefekvés előtt a talpadra. Az egész család élvezheti a levendula illóolaj előnyeit. Használhatod helyileg vagy aromásan gyermekeidnél, még a nyűgös kisbabáknál is. Ha helyileg használod a kicsiknél, csak egy-két cseppre van szükséged. Hígítsd fel vivőolajjal, például frakcionált kókuszolajjal - olívaolajjal vagy avokádóolaj is megfelel -, hogy minimalizálja a bőr érzékenységét és növelje a felszívódást. 

A levendula nyugtató és pihentető illatú, ami elősegíti a nyugodt környezetet lefekvéskor. Belsőleg alkalmazva is elősegítheti a nyugodt éjszakai alvást. Lefekvés előtt tegyél egy csepp levendulát a párnádra. Használd a levendulát alkalmi bőrirritációk enyhítésére.

Borsmenta illóolaj: 

A borsmenta illóolaj ropogós, friss aromája energiával tölt meg minden teret! Íze legalább olyan jó, mint édes illata. A tiszta doTERRA borsmenta aromásan, helyileg és belsőleg is használható. Élénk és frissítő, a borsmenta illóolaj illata tökéletes reggeli ébredéshez. Délutáni felfrissüléshez is remekül használható. Párologtasd otthoni irodádban, vagy miközben a gyerekek egy projekten dolgoznak vagy tanulnak. Helyileg a borsmenta erős hűsítő érzést biztosít. Alkalmazz egy kis mennyiséget a koponyaalapra és a halántékra, vagy használj néhány cseppet egy nyugtató váll- vagy hátmasszázs részeként. Nagyszerű nyári trükk, ha néhány cseppet egy kis szórófejes flakonba teszünk vízzel. Bespriccelheted a karod, nyakad és más bőrfelületeket, hogy a hőségben is hűvös maradjon. A borsmenta illóolaj finom ízű, és erőteljes jótékony hatással van a szervezetre. Belsőleg alkalmazva segíthet enyhíteni az időnkénti emésztési zavarokat. A borsmenta belsőleg alkalmazva a légutak egészségét is támogatja. Adj egy cseppet kedvenc turmix receptedhez, fehérjeturmixodhoz vagy más italokhoz és ételekhez.

A borsmenta segít enyhíteni az alkalmi gyomorpanaszokat és belsőleg alkalmazva elősegíti az egészséges légzőszervi működést. Párologtass borsmentát az energetizáló illatért.

 

Amennyiben más olajokat is szívesen kipróbálnál, írj vagy hívj!

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj