doTERRA Air légúttisztító stift


A doTERRA Air légúttisztító stift a dōTERRA Air szabadalmazott keveréket további összetevőkkel ötvözi, amelyekkel a lehető legkényelmesebb módon élénkítheti fel és tisztíthatja ki elmédet. A doTERRA Air esszenciálisolaj keveréknek ez a sajátos alkalmazási módja bármikor, bárhol bevethető, ha élvezni szeretnéd a hűsítő, nyugtató párát. A légúttisztító stift összetevőit úgy állították össze, hogy könnyedén eloszlatható legyen a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után. A doTERRA Air esszenciálisolaj-keverék ereje azonnal érezhető, külsőleg és aromatikusan egyaránt hűsítő érzetet kelt.

Elsődleges előnyök

  • Ha élvezni szeretnéd a hűsítő, élénkítő párát, vidd fel külsőleg a mellkasodra, és lélegezz mélyeket. 
  • Gyors és kényelmes alkalmazási mód.
  • Hűsítő, nyugtató hatást vált ki külsőleg és aromatikusan egyaránt.
  • Könnyedén eloszlatható a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után. 



 

Összetevők

eukaliptusz levél (A könnyű, légies illatú eukaliptusz illóolajról köztudott, hogy elősegíti a tiszta légzés és a relaxáció érzését.)

nemes babér levél

borsmenta (A mentafélék családjába tartozó borsmentaolaj elősegítheti a tiszta légzést és az egészséges légzőszervi funkciókat.)

teafa levél (A melaleuca-olaj számos előnye mellett segíthet megvédeni a környezeti és szezonális fenyegetésekkel szemben, és támogathatja az immunrendszer egészséges működését.)

citromhéj (A citrom illóolaj nem csak tiszta, friss illatú, de arról is ismert, hogy támogatja az egészséges légzőszervi funkciókat.)

ravensara levél

kardamom mag (A meleg, fűszeres illóolaj, a kardamomolaj elősegíti a tiszta légzést és a légutak egészségét, ezért fontos része a doTERRA Air keveréknek.)

ravintsara levél


Használata

A könnyed légzés érdekében vidd fel szükség szerint a mellkas és a nyak területére.

 

Részletes összetevők

Izoamil-Laurát, Oktildodekanol, Eucalyptus Globulus (Eukaliptusz) Leveléből Kivont Olaj, Laurus Nobilis (Nemes Babér) Leveléből Kivont Olaj, Mentha Piperita (Borsmenta) Olaj, Mentol, Melaleuca Alternifolia (Teafa) Leveléből Kivont Olaj, Citrus Limon (Citrom) Héjából Kivont Olaj, DibutilLauroil-Glutamid, Izoamil-Kokoát, Dibutil-Etil-HexanolGlutamid, Ravensara Aromatica (Ravensara) Leveléből Kivont Olaj, Fitoszteril/Oktil-Dodecil-LauroilGlutamát, Elettaria Cardamomum (Kardamom) Magjából Kivont Olaj, Cinnamomum Camphora (Ravintsara) Leveléből Kivont Olaj, Tokoferol

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 


Kiszerelés: 12,5 g

Ára: 10,75 euró ; ~ 3.800 forint



Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Különböző típusú hordozóolajok (FCO)

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj