doTERRA Harvest Spice összehozó keverék


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

A Harvest Spice összehozó keveréket olyan CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok – köztük kasszia, szegfűszeg, eukaliptusz, vörös cédrus, szerecsendió és fahéj – kombinációja alkotja, amelyeket az emberek általában szívet melengető emlékekhez társítanak. Ez az egyedülálló keverék meleg, fűszeres, selymes, őszi hangulatot idéző aromát teremt. Külsőleg alkalmazva a Harvest Spice segíthet a kedélyállapot javításában a hozzáadott eukaliptusz esszenciális olajnak köszönhetően, a vörös cédrus esszenciális olaj pedig a kiegyensúlyozó előnyeiről ismert.

Elsődleges előnyök

  • CPTG-minőségű kasszia, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, vörös cédrus és eukaliptusz esszenciális olajok keveréke alkotja.
  • A hozzáadott eukaliptusz előnyös tulajdonságai hangulatjavító hatásúak.
  • Tökéletes választás az őszi hónapokban.
  • Meleg, fűszeres, selymes aromát áraszt.

 

Összetevők

Cinnamomum cassia kérgéből kivont olaj (A Cassia a fahéj közeli rokona, és sok tekintetben hasonlít hozzá. Erős, fűszeres és melegítő, a Cassia tökéletes a hidegebb hónapok beköszöntésére.)

Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj (A szegfűszeg erőteljesen melegítő és serkentő hatású. Szintén erőteljes tisztító tulajdonságokat tartalmaz, és fűszerességéről ismert.)

Eucalyptus globulus leveléből kivont olaj (Az eukaliptusz tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Frissítő illata stresszmentes légkört teremt.)

Juniperus Virginiana fából kivont olaj (A fás cédrusfa földelő és nyugtató hatású. Az egyensúly, a jó közérzet és a relaxáció környezetét segíti elő.)

Myristica Fragrans (szerecsendió) magjából kivont olaj (A szerecsendió klasszikus őszi illatot hoz magával, amely barátságos és ismerős.)

Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj (Fűszeres és édes, jól ismert és kedvelt. A fahéj tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.)

benzyl-benzoát

fahéjaldehid

eugenol

limonén

linalol

 

Aromás leírás: meleg, fűszeres, lágy, fás 

Kiszerelés: 15 ml

 


Használata

  • Párologtass két-három csepp Harvest Spice olajat bármelyik helyiségben, hogy beharangozza az ősz ropogós, fűszeres illatait, különösen egy kisebb családi és baráti összejövetel előtt!
  • Őszi fürdőbombák: A kinti időjárás hűvösre fordul, melegítsd fel tested és újítsd meg lelked egy hangulatos fürdővel. Élvezd a Harvest Spice (szüreti fűszer) megnyugtató illatát vízhez hozzáadva.
  • Személyre szabott parfüm: Készíts személyre szabott roll-on keveréket saját tiszta parfüm létrehozásával. Ehhez 10-20 csepp Harvest Spice olajat tölts egy üres 10 ml-es golyós üvegbe, és a maradékot töltsd fel frakcionált kókuszolajjal. Kend a csuklódra vagy pulzuspontjaidra a kellemes, szezonális illatú személyes illatért.
  • Adj belőle egy cseppet kedvenc doTERRA hidratálókrémedhez.
  • Ajándékozd meg vele barátaid és családtagjaid az évszakváltás alkalmából.
  • Használd külsőleg, és élvezd a meleg, fűszeres, őszies aromát.
  • Szobafelfrissítéshez adj néhány cseppet egy vízzel töltött szórófejes flakonba.

 

 

Hogyan használd

Masszázshoz keverj belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal.

Fürdőhöz keverj belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverj belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összegzés

A Harvest Spice párologtatása több mint gazdag, csábító illat, a nap végén remek kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nyugalmat teremt, és belélegezve pihentető, nyugtató hatást biztosít. Emellett tisztítja és felfrissíti a levegőt, miközben támogatja a pozitív és felemelő hangulatot.

 

Ára: 30,25 euró ; ~ 12.400 forint (korlátozott ideig, nem része az állandó termékkínálatnak)

 


Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában