doTERRA Hygge illóolaj keverék

 

Olyan, mint kinézve az ablakon a naplemente narancssárga fényét látni vagy egy jó barát szelíd mosolyát. Vagy egy hosszú, nehéz nap után a kedvenc karosszékedbe dőlni, vagy a szárítóból kikerült, pihe-puha paplant érezni.

A megelégedettség meleg érzése, amikor az ember otthon, a család és a barátok körében élvezi az életet. A skandináv országokban Hygge néven ismert (ejtsd: hoo-gah), a mindennapi pillanatokban való örömszerzés gyakorlata. A doTERRA a Hygge Cozy Blenddel ezt a kényelmet és családias hangulatot egy üvegben örökíti meg. Vedd körül magad a friss, illatos narancs, meleg és földes fák és az édes vanília aromájával. Hagyd, hogy a Hygge gazdag aromája elvigyen a megelégedettség helyére. Örülj az apró dolgoknak. Az egyszerű örömök a legjobbak. 

Elsődleges előnyök

  • hangulatos, barátságos illatot biztosít
  • nyugodt, komfortos teret teremt
  • bármely helyiséget hívogatóbbá tesz


Aromajegyek: meleg, fás, citrusos

 

Összetevők

vadnarancs

cédrusfa

amirisz

tömjén

mirha

cisztusz

vetiver

tonkabab

vanília



Használata

  • Párologtasd, hogy meleg és hívogató környezetet teremtsen (3-4 csepp a diffúzorba).
  • Használd baráti és családi összejövetelek alkalmával, hogy meghitt, kellemes hangulatot teremtsen.
  • Párologtasd az évszakok változása idején, ahogy üdvözlöd az átmenetet.
  • Keverd össze desztillált vízzel és boszorkánymogyoróval szobasprayhez.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

Mitől egyedi?

A ragyogó és édes vadnarancs sokak kedvenc citrusolaja. Vidám aromája felemelő jegyet kölcsönöz ennek a keveréknek.

A cédrusfa meleg és fás. Segít nyugodt és földhözragadt környezetet teremteni.

Az Amyris abból származik, amit általában fáklyafának hívnak. Illata erős és jellegzetes.

A tömjén és a mirha gazdag és meleg aromái lágy, ámbrás mélységet kölcsönöznek ennek a keveréknek. Elősegítik a harmonikus és központosított légkört.

Az édes mandulára, sőt cseresznyére emlékeztető aromával rendelkező Cistus-t már a bibliai idők óta használják illatszerekben. A cisztuszt kövirózsa, naprózsa, Sharon rózsája és labdanum néven is ismerik.

A vetiver földes tónusai földelő, nyugtató környezetet teremtenek.

A tonkabab, amely a Dipteryx ordoata növény terméséből származik, arról ismert, hogy nagy százalékban tartalmaz kumarin nevű kémiai összetevőt, valamint sajátos meleg, karamellás illatáról.

A vanília jellegzetes aromája összetéveszthetetlenül édes, ismerős és szeretett. Tökéletes befejezése ennek a keveréknek. 


Hygge - névválasztás

Egyre többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge. Ezt a kifejezést fordították már a meghittség művészetének, a lélek otthonosságának és a megnyugtató környezet élvezetének is.

 

 

A "hoo-gah"-nak ejtve a hygge egy dán és norvég szó, amely a meghittség, a kényelem és az elégedettség érzését foglalja magában - talán egy kis nosztalgiával vegyítve. A hygge több mint egy szó, a dán életstílus része. Az öröm és a jólét érzésének ápolása a családdal és a barátokkal, valamint az élet egyszerű örömeinek élvezete az, amiről a hygge szól, különösen a hosszú és sötét téli hónapokban. Fontold meg ennek az otthonos keveréknek a párologtatását, miközben megteremted a hygge-t saját otthonodban.

 

(Európában időszakosan kapható, érdeklődj az elérhetőségéről)



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani