doTERRA PB Assist Junior

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A PB Assist Junior egy por alakú probiotikum, amely kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. A probiotikumot egy olyan finom por formájában kínáljuk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába. 

Elsődleges előnyök

  • 5 milliárd élő sejtet tartalmaz 6 barátságos flóra törzsből, amelyeket mind szobahőmérsékleten való egyedülálló stabilitásuk, mind pedig az emésztőrendszerben lévő savasság, lúgosság és emésztőenzimek durva szélsőségeinek túlélésére való figyelemre méltó képességük miatt választottak ki.
  • Prebiotikus FOS-t tartalmaz, hogy segítsen fenntartani a jótékony barátságos flóra egészséges egyensúlyát.
  • Fenntartja az egészséges bélflóra egyensúlyát.
  • Támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészséges működését.
  • Támogatja a GI traktus, különösen a belek és a vastagbél egészségét.
  • Segíti az optimális anyagcserét és a tápanyagok felszívódását.
  • A gyermekkori probiotikum-adagolás lehetőséget nyújt az egészséges mikroflóra egyensúlyának elősegítésére, valamint az immunrendszer és a gyomor-bélrendszer működésének kedvező támogatására.
  • A gyermekkorban történő probiotikum-fogyasztás bizonyított egészségügyi előnyökkel jár, és támogathatja a hosszú távú jólétet.
  • Az egészséges tápcsatorna fenntartása az egészséges agy- és idegrendszeri működés szempontjából is fontos.
  • Elősegíti a tüdő és a légutak egészséges működését.
  • Hozzájárul a vesék, a húgyhólyag és a húgyutak, valamint a női reproduktív rendszer belső egyensúlyához és egészségének támogatásához.

 


 

Használata

Naponta egy tasakot vegyél be. Öntsd a tasak tartalmát közvetlenül a szádba, vagy keverd el 120 ml vízben, gyümölcslében vagy egyéb tetszőleges italban, és azonnal fogyaszd el. Ne keverd forró vízzel. Akár hideg élelmiszerekkel, például joghurttal, smoothie-val, reggelizőpehellyel stb. is bevehető.

 


Koncepció

Emésztőrendszerünkben körülbelül 100 trillió probiotikus baktérium található, amelyeket néha mikrobiótának, mikrobiomnak vagy mikroflórának is neveznek. Ez 10-szer több, mint az egész emberi testet alkotó sejtek száma! Amikor a baktériumokra gondolunk, általában azt gondoljuk, hogy egészségtelenek, és hogy meg kellene szabadulnunk tőlük. Emésztőrendszerünk azonban jó vagy egészséges baktériumokat is tartalmaz, amelyek nagyon fontos szerepet játszhatnak emésztőrendszerünk és immunrendszerünk egészségében.

A bélrendszerünkben vannak "jó" és "rossz" baktériumok, és mindig optimális, hogy a jó baktériumok száma meghaladja a rosszakét. Ha ezt megtesszük, a jó baktériumok segíthetnek csökkenteni a rossz baktériumok számát, és olyan környezetet biztosítanak, amely nemcsak az emésztés, hanem az immunrendszer egészségének is kedvez. A mikroflóra egyensúlyának elősegítése érdekében sok egészségügyi szakértő ajánlja az olyan erjesztett élelmiszerek fogyasztását, mint a joghurt, savanyú káposzta és a kefir, de a probiotikum-kiegészítés is nagyon hasznos lehet. 

Emésztőrendszeri egészség

A probiotikumok nagyon fontos szerepet játszanak az optimális emésztési egészség szempontjából. Segíthetik az ételek általános emésztését, de a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok felszívódását is. Segíthetnek a szervezetből származó salakanyagok kiürítésében is.

Ezeknek a mikroflóráknak elengedhetetlenül fontos, hogy túléljék a gyomrot, és biztonságosan eljussanak a bélrendszerbe. A PB Assist Junior-ban használt probiotikus törzsek mikrokapszulázva vannak egy természetes glicerin zsírsavészter anyaggal, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen megvédeni az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. Ez az egyedülálló tulajdonság segít biztosítani, hogy a baktériumok az emésztési folyamat során végig életképesek maradjanak, és így képesek legyenek a bélben kolonizálni. Ezek az egyedülállóan védett törzsek olyan publikált klinikai alátámasztást kaptak, amely bizonyítja, hogy a bélkolonizáció tekintetében körülbelül ötszöröse az azonos "mikrokapszulázatlan" törzsek mennyiségének.

Immun egészség

Gyakran mondják, hogy immunrendszerünk 70-80 százaléka a bélrendszerben található. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a probiotikumok milyen sokat tehetnek az immunrendszerünk fenntartásában és megerősítésében. A bélben lévő hámszövetek segítenek a káros anyagokkal szembeni védelemben. A probiotikumok fontos szerepet játszanak a hámszövetek túlélésének biztosításában. Segítenek továbbá a sejtvédő funkció erősítésében és a bélrendszeri immunválasz támogatásában.

Gyerekek

A gyermekek számára az egészséges bélrendszer éppúgy hasznos lehet, ha nem jobban, mint a felnőttek számára. Fontos, hogy a bélrendszert jó baktériumokkal népesítsük be a lehető legkorábban a fejlődési években. A probiotikus kolóniák már a szülőcsatornán való áthaladáskor elkezdenek kialakulni. Ezután az anyatejjel még jobban fejlődnek. A korai, még több baktériummal való kiegészítéssel a gyermekek elősegíthetik az optimális mikroflóra egyensúlyát, az emésztőrendszer és az immunrendszer hosszú távú egészségét és az általános általános jólétet.

 

 

 

Gyakori kérdések

 

K: Mi a különbség a PB Assist® Jr és a PB Assist+ között?

V: A PB Assist+ hat különböző probiotikus törzset tartalmaz egy egyedülálló, kétrétegű növényi kapszulában, és kifejezetten felnőttek számára készült. A PB Assist Jr olyan probiotikus törzseket tartalmaz, amelyeket kifejezetten a gyermekek körében kifejtett előnyeik miatt válogattak össze, és ízletes por formájában, praktikus csomagolásban. Ezek a törzsek a felnőttek számára is dokumentált előnyökkel rendelkeznek, így minden embernek korosztály biztonságosan szedheti a PB Assist Jr-t, és élvezheti az emésztőrendszer és az immunrendszer egészségét. A PB Assist Jr remek alternatíva azoknak is, akiknek nehézséget okoz a kapszulák lenyelése.

 

K: A PB Assist Jr-ban használt törzsek emberi probiotikumokból származnak?

V: Igen.

 

K: A PB Assist Jr GMO- és gluténmentes?

V: Igen.

 

K: A PB Assist Jr vegán?

V: A probiotikus baktériumok emberi eredetűek; azonban a PB Assist Jr nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.


K: A PB Assist Jr-t étellel együtt kell bevenni?

V: A PB Assist Jr étellel vagy anélkül is fogyasztható.


Kapcsolódó bejegyzések

Vitamin gyerekeknek

Omega 3 gyerekeknek

 

Kiszerelés: 30 tasak


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában