Emily Wright tollából

"Nem is tudtam, hogy Georges velünk van az evolve 2021 rendezvényünkön, csak miután csütörtökön befejeztem az előadásomat. Még soha nem hagyott ki egy doTERRA kongresszust sem. A kapcsolatom ezzel az emberrel mindent megváltoztatott. A Co-Impact Sourcing modellünk azért született, mert azt tapasztaltuk egy Les Cayes melletti kis közösségben nem volt vízhez való hozzáférés.  

Azok számára, akik nem tudják, Georges a mi haiti vetiver beszerző partnerünk. A politikai és gazdasági felfordulás miatt a családját Kanadába kellett költöztetnie, hogy biztonságban legyen, mégis folytatja a munkát Haitin, mert annyira elkötelezett a betakarítók és a lepárlók iránt. 

Az ő otthona is elpusztult a földrengésben, amely most ismét pusztítást végzett Haitin. És mégis folytatja a szolgálatot. Továbbra is minden nap megjelenik, hogy gondoskodjon azokról, akik a vetiver gyökeret betakarítják, hogy biztosítsák a családjaik ellátását. A szíve tiszta és nagy, amilyen csak lehet.

Megtiszteltetés számomra, hogy együtt állhatok ezzel az óriási emberrel, miközben reményt adunk egy olyan országnak, amelynek nagy szüksége van rá.

A doTERRA Healing Hands és más partnerek sürgősségi ellátmányai már a helyszínen vannak, és újraépítjük... Haiti szeretetéért!" Emily Wright - doTERRA alapító 

Emily Wright, mellette Georges Edouard Elie és Emily Wright férje.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek