Illóolajok 10 ezer forint alatt


Amikor az illóolajokkal ismerkedsz, izgalmas, hogy milyen hatással lehetnek az általános egészségedre és jóllétedre. A bevezető hármason túl azonban a lehetőségek néha végtelennek és nyomasztónak tűnhetnek. Bonyolítja a helyzetet az is, hogy mindenki teste egyedi, és fontos, hogy kipróbálj különböző olajokat, hogy megtaláld, mi a leghatékonyabb a számodra.

Hogy megkíméljelek a fejfájástól, hogy megpróbáld kitalálni, hol kezdd, összeállítottam egy 27 olajból álló listát, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb előnyökkel kísérletezz úgy, hogy a pénztárcád is kímélje. Minden törzsvásárló 20 dollárért vagy annál kevesebbért élvezhetik ezen olajok bármelyikét.

 

Mono illóolajok

1. Bazsalikom: 21,5 euró ; ~ 7.600 forint

Egy aktív nap után masszírozz a bőrödbe bazsalikomot, hogy lazítsa a feszültséget. Hasonlóképpen enyhítheted a menstruációs ciklusok néhány hatását, ha egy csepp bazsalikomot veszel be egy veggie kapszulában. Kutatások szerint a bazsalikom segíthet csökkenteni a foltok megjelenését. Ez azért működik, mert az olajok olajban oldódnak, és hatékonyan oldódnak fel a bőrfelületen keresztül, és jutnak be a pórusokba.

2. Kasszia: 20,25 euró ; ~ 7.200 forint

Amikor egy olaj belsőleg történő beviteléről van szó, a kasszia számos előnnyel jár több rendszer számára. Vegyél be például egy-két cseppet egy veggie kapszulában, hogy segítse a keringési és szív- és érrendszeri egészséget. Az olaj belsőleg történő alkalmazásával az immunrendszernek és az emésztőrendszernek is segítő kezet nyújtasz. Egyedülálló módon segít fenntartani a már normális tartományban lévő vércukorszintet, támogatja az egészséges anyagcserét, és hozzájárul a létfontosságú antioxidáns tulajdonságokhoz.

Néhány megjegyzés a használatról: Bár a kasszia helyileg is használható, mindig vivőolajjal kell hígítani, mivel forró olajnak minősül. A kasszia belsőleg történő beviteléhez mindig használj növényi kapszulát. Ne adjuk ivóvízhez.


3. Cédrusfa: 15,25 euró ; ~ 5.400 forint

A cédrusfaolaj illata természetes módon elriasztja a rovarokat, különösen a molyokat; tegyél egy cseppet egy vattapamacsra, és hagyd a szekrényben, fiókokban vagy a tárolóhelyeken, hogy távol tartsd őket. A cédrusfaolaj javítja a bőrhibák megjelenését is, és képes megnyugtatni az elmét és a testet. Add hozzá házi tisztítószerekhez tisztító tulajdonságai miatt.

 

4. Szegfűszeg: 15,25 euró ; ~ 5.400 forint

Egy másik belső erőmű, a szegfűszeg antioxidáns tulajdonságaival küzd a szabad gyökök ellen, és segít fenntartani az egészséges immunrendszert. A szegfűszeg segíthet a tüdő és a légutak, a gyomor és a gyomor-bélrendszer, az ízületek, a máj, az idegrendszer és az anyagcsere támogatásában is.

Ugyanazok a szabályok, mint a kasszia esetében a szegfűszegre is vonatkoznak, szintén forró olaj. Helyi alkalmazáshoz mindig hígítsuk fel, belsőleg pedig veggie kapszula segítségével vegyük be.

 

5. Ciprus: 17 euró ; ~ 6.000 forint

A ciprus számos előnye az energetizáló illatából ered. Nem csak akkor tökéletes, ha lomhának érzed magad, és szükséged van egy kis lökésre az edzés előtt, hanem a vitalitás és az energia elősegítésére is hasznos, mielőtt kimész a kertbe kertészkedni. A bőrön használva nyugtató és tisztító hatást biztosít, javítja a zsíros bőr megjelenését, és segít csökkenteni a foltokat.

 

6. Duglászfenyő: 28,5 euró ; ~ 10.100 forint

A fenyőfás kedvenc, a Douglas fenyő könnyen párologtatható, hogy elősegítse a tiszta légutak és a könnyű légzés érzését. Mivel az egész helyiségben szétterjed, azt is tapasztalni fogod, hogy elősegíti az összpontosítást, ha valamit el akarsz végezni. Végezetül, add ezt az egyedülálló faolajat a testápolódhoz a tisztító lökés érdekében.

 

7. Eukaliptusz: 15,25 euró ; ~ 5.400 forint

A szintén faolaj, az eukaliptusz tisztítja a felületeket és a belélegzett levegőt. Tegyél néhány cseppet a zuhanypadlóra, hogy megtapasztald az elmét tisztító és az érzékeket élénkítő hatását. A menstruáció alatt az alhasnak is nyugtató kényelmet nyújt - egyszerűen masszírozd be a hasadba naponta.

 

8. Édeskömény: 16,25 euró ; ~ 5.700 forint

Az édeskömény támogathatja az egészséges véráramlást és az egészséges szív- és érrendszer működését. Ha valaha is megpróbálsz távol maradni a cukortól, de nem találod az akaraterőt, hogy kitarts a célod mellett, próbálj meg egy csepp édesköményt inni vízben, hogy leküzdd az édesség utáni sóvárgásodat. Miközben ezt teszed, az édesköménynek az általános sejtek egészségét elősegítő előnyeit is élvezheted.

 

9. Grapefruit: 17,25 euró ; ~ 6.100 forint

A grapefruit a kedvenc doTERRA keverékünk, a Smart & Sassy egyik fő összetevője, és kiváló választás diffúzióhoz, ha az életmódváltást szeretnénk jobbá tenni, legyen szó testmozgásról vagy egészségesebb táplálkozásról. Adj egy-két cseppet vízhez, és támogasd anyagcserédet egészséges módon.

 

10. Borókabogyó: 21,5 euró ; ~ 7.600 forint

A borókabogyó egyik legismertebb előnye az egészséges húgyutak és vesék támogatásában való felhasználása. Belsőleg is tisztító hatású - javasoljuk, hogy a citrusos italokhoz add a természetes tisztító rutin részeként. Helyileg alkalmazva pedig kiváló bőrtonizáló, amely csökkenti a foltok megjelenését, és tiszta, egészséges arcszínt biztosít.

 

11. Citrom: 12 euró ; ~ 4.200 forint

A Szicíliában betakarított citrom a doTERRA bevezető készletében található doTERRA must-have olaj. Hasznos belsőleg alkalmazni, ha szezonális légúti panaszokat tapasztalunk, és az egészséges légzőszervi funkciók támogatására is alkalmas. Olívaolajhoz adva vegyszermentes bútorápolót készíthetsz belőle a fafelületek tisztítására és fényesítésére. Használj citromot szájöblítőben, hogy megnyugtassa a szádat és a torkodat.

 

12. Citromfű: 11,5 euró ; ~ 4.100 forint

Amellett, hogy hasznos az ételek ízesítésére, a citromfű másik nagy előnye a kemény edzés utáni nyugtató hatása. Kombináld frakcionált kókuszolajjal, és masszírozd a bőrödbe, ahol a testednek a legnagyobb szüksége van rá. Ha szeretsz a szabadban lenni, dörzsöld vagy permetezd a bőrödre, mielőtt kimész a szabadba, hogy természetes módon taszítsd el a rovarokat.

 

13. Lime: 15,25 euró ; ~ 5.400 forint

Ez az illóolaj támogathatja az agy és az idegrendszer egészségét, miközben nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik. Támogathatja a tüdő és a légzőszervek egészséges működését. Az emésztőrendszeri működés és az egészséges vastagbél támogatása mellett a lime segíthet az alkalmi gyomorégés és emésztési zavarok enyhítésében is. A lime segíthet a szív- és érrendszeri egészség támogatásában is.

 

14. Majoránna: 20,25 euró ; ~ 7.200 forint

Az oregánó szelídebb rokona, a majoránna hasznos a nyugodt környezet megteremtéséhez, amikor a nyűgös gyermeknek szundikálnia kell, de nem akar megnyugodni. Segítségképpen alkalmazz majoránnát a lábukra. Ha fáradtak vagy feszültek az izmaid, adj majoránnát egy masszázskeverékhez.

 

15. Teafa: 20,25 euró ; ~ 7.200 forint

Alkalmi bőrirritációk esetén alkalmazd az érintett területekre, szükség szerint hígítva. A teafa tisztító tulajdonságai miatt a lábfejedre vagy a cipő belsejére is kenheted frissítésként. Van néhány speciális belső felhasználási módja is - vegakapszulában fogyasztva a teafa támogatja az egészséges ízületi működést, és enyhítheti a testmozgás utáni fájdalmat. Támogatja az egészséges tüdő- és légzőszervi funkciókat is.

 

16. Rozmaring: 16 euró ; ~ 5.600 forint

A jól ismert gyógynövény, a rozmaringolaj belsőleg is alkalmazható az egészséges belső szervi működés támogatására. Konkrétan támogatja mind az egészséges légzőszervi, mind az emésztési funkciókat. Segít csökkenteni az idegi feszültséget és az időnkénti fáradtságot. Alkalmazd a fejbőrre és masszírozd be a dús kinézetű hajkoronáért.

 

17. Szibériai fenyő: 22,25 euró ; ~ 7.900 forint

Tegyél néhány cseppet a tenyeredbe, tedd a kezed az orrod elé, és lélegezd be mélyen a relaxáló illatért. Belsőleg teához adhatod, hogy megnyugtassa az érzékeid és támogassa a nyugodt hangulatot. Alternatívaként adhatsz egy-két cseppet a hidratáló krémedhez, és kend a tarkódra vagy a talpadra, hogy segítsen az érzelmek kiegyensúlyozásában és a szorongó érzések csillapításában. Alkalmazd az izmokra és az ízületekre, vagy használd frakcionált kókuszolajjal együtt masszázshoz.

 

18. Mandarin: 19 euró ; ~ 6.700 forint

A citrusolajok általában hangulatjavítók, és a mandarin nyugtató és pihentető aromája sem különbözik ettől. Az energia fokozásához és a hangulat javításához tegyél egy-két cseppet a tenyeredbe, dörzsöld össze, és sátort formázva helyezd az orrod és a szád fölé 30 másodpercig, vagy párologtasd az egész szobában.

A mandarint a hajlítási pontokra vagy a hasra is alkalmazhatod, hogy elősegítse a boldogságérzetet.

 

19. Vadnarancs: 11,5 euró ; ~ 4.100 forint

Adj egy csepp vadnarancsot a vízhez, hogy egy kis ízt adjon neki, antioxidánsokat biztosítson a szabad gyökök okozta károsodások ellen, és elősegítse az általános egészséget. Amikor kint csökken a hőmérséklet, vegyél be egy-két csepp vadnarancsot egy kapszulában, hogy támogassa az egészséges immunrendszert. Takarításkor használj vadnarancsot vízzel töltött szórófejes flakonban a pultok, asztalok és egyéb felületek tisztítására. Emellett javíthatja otthonod illatát és tisztíthatja a levegőt, ha néhány csepp vadnarancsot teszel a légszűrőre. 

Egy megjegyzés a vadnarancs használatával kapcsolatban: mivel fényérzékeny olaj, ne használd a bőrödön, ha a következő 12 órában a szabadba mész.

 

20. Wintergreen: 29,25 euró ; ~ 10.300 forint

A kúszó fajdbogyó ugyanolyan aktív kémiai vegyületet tartalmaz, mint a nyírfa (egy jelenleg a doTERRA-nál nem kapható olaj), ami azt jelenti, hogy felhasználásuk hasonló. Az olajat például bemasszírozhatod a kezedbe, hátadba és a lábadba, hogy edzés után nyugtató és melegítő érzést keltsen. A wintergreen erős mentolos aromája minden szagot leküzd; tegyél néhány csepp wintergreent egy vattapamacsra, és tedd az edzőtáskádba, hogy csökkentse a negatív szagok jelenlétét.


Illóolaj keverékek

1. doTERRA Balance: 25,5 euró ; ~ 9.100 forint

2. doTERRA Air: 24,75 euró ; ~ 8.800 forint

3. doTERRA Citrus Bliss: 25,5 euró ; ~ 9.100 forint

4. doTERRA PastTense: 22,75 euró ; ~ 8.100 forint

5. doTERRA Purify: 25,5 euró ; ~ 9.100 forint

6. doTERRA TerraShield: 14 euró ; ~ 5.000

7. doTERRA Forgive: 25,5 euró ; ~ 9.100 forint


Megjegyzés: A költségek a nagykereskedelmi árakat tükrözik; a kiskereskedelmi költségek magasabbak. Az árak a cikk időpontjában érvényes költségeket tükrözik.

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj